canım ne kadar iyi niyetlisin,eşini zaten özlüyorsun geldiği zamanda kayınvalidenlere gidiyorsun,sanırım oğullarına çok düşkünler,
dediğin gibi sonuçta kayınvaliden iyi bir insan ama frekanslarınız uymamış olabilir
zamanla oturacaktır
canım benimde kafam karıştı zaten normali arayıp anlatmak mı yoksa anlatmamak mı?:bbo:
abilerimde bana çok düşkündür mesela,hem yaş farkımızda var,beni onlar büyütmüş,hep evin küçüğü oldum,el bebek gül bebek,bütün ,ilgi benim üzerimdeydi
ama şimdi onlar evlendi çocukları oldu,
eskisi gibi olmasını beklemek garip olur gibime geliyor
her problemde abimi arasam abest olmaz mı?:bbo:
annem bana değil kocişe kızar yaa:kedi:
bana canım kızım der ama kocişe de oğlum der:)))
evet frekans uyuşmazlığı var :)) ama halletcez inş :)) canım bencede her sorunda abi aranmaz ama her akıl aynı şeyi düşünemiyo ki, hiç arama bence, sadece koçişe affettir kendini en azından kilit davasına :)) kız insan arada wc yede mi gitmez koçişi hepten boşlamışsın sen :)))canım ne kadar iyi niyetlisin,eşini zaten özlüyorsun geldiği zamanda kayınvalidenlere gidiyorsun,sanırım oğullarına çok düşkünler,
dediğin gibi sonuçta kayınvaliden iyi bir insan ama frekanslarınız uymamış olabilir
zamanla oturacaktır
canım benimde kafam karıştı zaten normali arayıp anlatmak mı yoksa anlatmamak mı?:bbo:
abilerimde bana çok düşkündür mesela,hem yaş farkımızda var,beni onlar büyütmüş,hep evin küçüğü oldum,el bebek gül bebek,bütün ,ilgi benim üzerimdeydi
ama şimdi onlar evlendi çocukları oldu,
eskisi gibi olmasını beklemek garip olur gibime geliyor
her problemde abimi arasam abest olmaz mı?:bbo:
saol canım sanırım öyle :)bravo sana canım
bunu başarabilmek bi erdemdir alkisalkisalkis
aynıı yerde, dirimin görümce bizim kayınvalideler :)) gel hadi katıl sohbete :))ay kızlar annem aradı iki muhabbet ettık ben gelene kadar neler olmus neler
maşallah eskisi gibi canlı artık topicimiz
eveeet nerde kalmıştıksositososito
çok tatlısın kız kaydirigubbakcemile3
ya normalde çok yaparım dediğin şeyi
şimdi içimden gelmiyor ama :umursamaz:
sölemesi ayıp eşim aradı biraz önce
seni saat kaçta alayım dedi
başkada bişey demedi :umursamaz:
ay kızlar annem aradı iki muhabbet ettık ben gelene kadar neler olmus neler
maşallah eskisi gibi canlı artık topicimiz
eveeet nerde kalmıştıksositososito
çok tatlısın kız kaydirigubbakcemile3
ya normalde çok yaparım dediğin şeyi
şimdi içimden gelmiyor ama :umursamaz:
sölemesi ayıp eşim aradı biraz önce
seni saat kaçta alayım dedi
başkada bişey demedi :umursamaz:
Ay kızlar canım sıkıldı ya.Hamile topiğinden geliyorum.Ya bir bayan doğum yapmış ve hamile kalmış.Gitmiş aldırmış.İçim acıdı ya...Biz burda hamile kalmak için uğraşırken,bebiş isteyen,bebiş uğruna servetlerini harcayan bu kadar insan varken.Neden bu insanlar bu kadar vurdumduymaz oluyor ya....Anlamış değilim.Bu arada kanamam başladı benim,sabahki ağrıların nedeni belli oldu...
Ay kızlar canım sıkıldı ya.Hamile topiğinden geliyorum.Ya bir bayan doğum yapmış ve hamile kalmış.Gitmiş aldırmış.İçim acıdı ya...Biz burda hamile kalmak için uğraşırken,bebiş isteyen,bebiş uğruna servetlerini harcayan bu kadar insan varken.Neden bu insanlar bu kadar vurdumduymaz oluyor ya....Anlamış değilim.Bu arada kanamam başladı benim,sabahki ağrıların nedeni belli oldu...
insanları anlamak zor, allahın verdiği canı kim alabilir ondan başka, inançlar farklı maalesef( o bebeklerin günahını alıyolar işte, gerçekten insanlar servet dökerken diğerleri canlarını alıyo, memurlar nette bi yazı okumuştum bunla ilgili, bi adam eşinden boşanmış boşanma sebepleri eşinin bebeklerini gizlice aldırmasıymış, çok acıklıydı, o yüzden o bebek gözüyle 2 kez sızladı vicdanım (
işte canım hayat böle
kimi zengin kimi fakir
kimi aç kimi tok
kimi çocuk ister vermez rabbim kimide olur aldırır
hayat böle
sınav hep herşey bizim için sınav
Allahım hakkımızda hayırlısını versin canlarımmm:Saruboceq:
canım ya allah kolaylık versin sanada, bi arkadaşımda aynı senin durumunda ondan çok iyi biliyorum zorluklarını(
Öyle vallahi canmcım.Allah'ıma hergün dua ediyorum.Bir dahakine bana sağlıklı bir bebiş versin diye...Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle acılar...
Öyle vallahi canmcım.Allah'ıma hergün dua ediyorum.Bir dahakine bana sağlıklı bir bebiş versin diye...Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle acılar...
bencede ya allah merhanet versin öylelerineCanım madem çocuğun var,korun demi...Yazık ya vallahi yazık....Ben bile bu kadar olumsuz şeye karşı aldırmadım.Çünkü can o bizim canımız,nasıl kıyarsın....:gitme:
inş canım allahın izniyle seney temmuzda çok sağlıklı bi bebeğe hamiş olcaksın eminim:))Öyle vallahi canmcım.Allah'ıma hergün dua ediyorum.Bir dahakine bana sağlıklı bir bebiş versin diye...Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle acılar...
Ben çin takvimine baktım da şimdikaydirigubbakcemile3Seneye Ağustosta hamiş kalırsam kız oluyor:) Temmuzda ise erkek.Bu seneki durumuma baktım.Mayısta hamile kalmıştım ve kız gözüküyordu.Neyse kısmet değilmiş.Seneye çalışmalar tam gaz.Sağlıklı olsunda:lepi:
Ben çin takvimine baktım da şimdikaydirigubbakcemile3Seneye Ağustosta hamiş kalırsam kız oluyor:) Temmuzda ise erkek.Bu seneki durumuma baktım.Mayısta hamile kalmıştım ve kız gözüküyordu.Neyse kısmet değilmiş.Seneye çalışmalar tam gaz.Sağlıklı olsunda:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?