Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ne kadar evlense çoluğu çocuğu da olsa biz onların kardeşiyiz her zaman ilgilenirler ama ne gerek var ablam olsa belki arar dertleşirim ama abime anlatmama gerek yok yane
diyorum ya ben utanırım abime kocamdan şikayetlenmeye bana bunu bunu yaptı demeye:))

Ay kızlar canım sıkıldı ya.Hamile topiğinden geliyorum.Ya bir bayan doğum yapmış ve hamile kalmış.Gitmiş aldırmış.ıçim acıdı ya...Biz burda hamile kalmak için uğraşırken,bebiş isteyen,bebiş uğruna servetlerini harcayan bu kadar insan varken.Neden bu insanlar bu kadar vurdumduymaz oluyor ya....Anlamış değilim.Bu arada kanamam başladı benim,sabahki ağrıların nedeni belli oldu...

annem bana değil kocişe kızar yaa:kedi:
bana canım kızım der ama kocişe de oğlum der:)))

arada istiyolar koçişlerde fırçayı ama genelde eşim değil ben yerim annem tarafından fırçaları :))
evet frekans uyuşmazlığı var :)) ama halletcez inş :)) canım bencede her sorunda abi aranmaz ama her akıl aynı şeyi düşünemiyo ki, hiç arama bence, sadece koçişe affettir kendini en azından kilit davasına :)) kız insan arada wc yede mi gitmez koçişi hepten boşlamışsın sen :)))
bravo sana canım
bunu başarabilmek bi erdemdir alkisalkisalkis
saol canım sanırım öyle :)
ay kızlar annem aradı iki muhabbet ettık ben gelene kadar neler olmus neler
maşallah eskisi gibi canlı artık topicimiz
eveeet nerde kalmıştıksositososito
aynıı yerde, dirimin görümce bizim kayınvalideler :)) gel hadi katıl sohbete :))

eee oda pişman olmuş işte naz etmede öpüşün barışın şöyle bi sarılın birbirinize, bide ayrı kalacağınız günler içinde dahada bi sıkı sarılın olur mu opuyorumnanaktan

ay kızlar annem aradı iki muhabbet ettık ben gelene kadar neler olmus neler
maşallah eskisi gibi canlı artık topicimiz
eveeet nerde kalmıştıksositososito

evet ya bugün muhabbet süperralkisalkisalkis

tatlıyım dimibuyrunnnnnnnnn
sende tatlısın dirimcim
gelir gelir merak etme canım kocişini görünce için kaynar:kedi:

ben artık hiç uzatmıyorum tartışmaları hemen sarılıp öpüyorumopuyorumnanaktan
hele şu zor günlerden sonra anladım ki hayat bi günlük bi anda herşey oluyor şimdi çok kızgın olsamda kocişimi öpmeden arabadan inmiyorum elini tutuyorum gözünün içine bakıyorum çok korkuyorum ona bişey olucak diye sevdiklerimizin kıymetini bilelim arkadaşlar günde bir iki kere ararım annişimi 1 kere abimi ararım teyzoşumu çok ararım çünkü onları çok seviyorum bişey olmasın istiyorum onlara ayrılıklardan ölümlerden çok korkuyorum(((

insanları anlamak zor, allahın verdiği canı kim alabilir ondan başka, inançlar farklı maalesef ( o bebeklerin günahını alıyolar işte, gerçekten insanlar servet dökerken diğerleri canlarını alıyo, memurlar nette bi yazı okumuştum bunla ilgili, bi adam eşinden boşanmış boşanma sebepleri eşinin bebeklerini gizlice aldırmasıymış, çok acıklıydı, o yüzden o bebek gözüyle 2 kez sızladı vicdanım (

gerçektende hayat tek bi anlık, sevdiklerimize sevgimizi hissettirelim böyle ufak şeyler için üzmeyelim birbirimizi :)) hayat güzel şey, sevmek dahada güzel :)))

işte canım hayat böle
kimi zengin kimi fakir
kimi aç kimi tok
kimi çocuk ister vermez rabbim kimide olur aldırır
hayat böle
sınav hep herşey bizim için sınav
Allahım hakkımızda hayırlısını versin canlarımmm:Saruboceq:

Canım madem çocuğun var,korun demi...Yazık ya vallahi yazık....Ben bile bu kadar olumsuz şeye karşı aldırmadım.Çünkü can o bizim canımız,nasıl kıyarsın....:gitme:

Öyle vallahi canmcım.Allah'ıma hergün dua ediyorum.Bir dahakine bana sağlıklı bir bebiş versin diye...Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle acılar...

Canım madem çocuğun var,korun demi...Yazık ya vallahi yazık....Ben bile bu kadar olumsuz şeye karşı aldırmadım.Çünkü can o bizim canımız,nasıl kıyarsın....:gitme:
bencede ya allah merhanet versin öylelerine (
Öyle vallahi canmcım.Allah'ıma hergün dua ediyorum.Bir dahakine bana sağlıklı bir bebiş versin diye...Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle acılar...
inş canım allahın izniyle seney temmuzda çok sağlıklı bi bebeğe hamiş olcaksın eminim:))

Ben çin takvimine baktım da şimdikaydirigubbakcemile3Seneye Ağustosta hamiş kalırsam kız oluyor:) Temmuzda ise erkek.Bu seneki durumuma baktım.Mayısta hamile kalmıştım ve kız gözüküyordu.Neyse kısmet değilmiş.Seneye çalışmalar tam gaz.Sağlıklı olsunda:lepi:

EVET CANIM AYNEN ÖLE ÖNEMLİ OLAN SAĞLIK:lepi:

:))) hadi inş hayırlısıyla bakalım ne olacak, herkes kendi regline göre mi bakıyo kız erkek oluşuna, eğer regle alakası yoksa mesela kasım aralık ta ne oluyomuş ki

kız nerden baktın bende bakim ona göre davranim :)))))))))))))))))

Canım ilk önce yaşını günü gününe hesapla.Yani ben düz hesap 26 diyordum;ama 25 mişim doğum günüme kadar:) Ve yaşın ile hamile kaldığın ayın çakıştığı yere bak.Cinsiyet neyse o çıkıyor.Benim bir sürü tanıdığım var bu yolla hamile kalan.En başta da annem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…