Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende görümce yok canım. kayınvalide var. çok fazla problemim yok .. ama çok ısrarcılığından sıkılıyorum bende. durmadan gelin gelin offfffff
şanslısın mı desek şanssız mı :)) görümcelerin eltilerden iyi olacağının düşünmüşümdür hep, kayınvalideye gelince o kadar olur takma.bizimkiler 6 haftalık evlilik hayatımızın 4 haftasını dolu dolu kullandılar bizimle beraber olarak :)) o yuüzden takılma hiç
birsamcım yalnız değiliz hayatımkaydirigubbakcemile3
allaha şükürki biz şanslı olan kısmı temsil edıyoruz bu konudakaydirigubbakcemile3
bencede ama ben internet aşklarına karşı değiim etrafımda çok var öyle tanışıp evlenip çocuk sahibi olanlar :))

ama kızlar hişiçbiriniz benim nasıl tanıştığımı okumamışsınız alındım hepinize

bencede dirim, jazmin haklı.özleyecek vede pişman olacaksın, kız beni görde koçişe akşam gidip sarıl olmaz mı

Canım ben okudumlmaz: Gıcıkmışsınız birbirinize değil mikaydirigubbakcemile Neyse gıcık falan sonuçta mutlu olmuşsunuz ya.opuyorumnanaktanHem zıt kutuplar birbirini çekermiş:lepi:

alınyazım bende okudum valla gunahımızı alıyosunkaydirigubbakcemile3
ünide aynı memleketten çıkmıştınıoz gıcık oluyodunuz falan sonra çıkınca herkes sevindşi arkadasların falan
bak okumuşuz gördünmü

ben hem ütü yapıyodum hem okuyodum canım benimkaydirigubbakcemile2

ben biraz biliyorum görümcesi eşiyle tartışmış gecenin bi yarısı dirimin koçişini çağırmışlardı
canım eşimde çok önem verir
biz aynı saatte yatarız mesela,birimizin uykusu geldiyse diğeride yatar
canım en ufak şeyde eşimi çaldırıp kapatıyorlar
sinirlerim bozuluyor
çocuk gibiler aynı
eşi bu elbise açık gibi demiş,görümcemde başlamış tartışmaya
uzadı da uzadı
önce görümcemin eşi çaldırıp kapatıyor,eşim arıyor
kaç saat konuşuyorlar.
sonra görümcem çaldırıp kapatıyor,onlada aynı şekilde
bu seferde annesi ile babası küsmüş birbirine
anne babaya bişey demiyorum ama
çok ters geliyor karı kocanın arasına kimse girmemeli,ben ufak şeyde her kavgamızı abimlerle paylaşmıyorum,ya da anne babamla
çözülemez durumda olur neyse
ama hemen hemen her kavgalarında böyle
daha başka şeylerde var

Ay bende şimdi ağlama komasına gircem mafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
Dirim ağlama bakayımlmaz:Gül hep,enerji topla ki akşama eşinin gönlünü çok güzel alabilesinzemuszemus

:jeyyar:

dirimcim haklısın çok sinir bi durum ama aile işte atsa atamaz satsa satamaz eşin napsın arıyolarmıs kıramıyo demekki zamanla düzelir umarım

aynı şey senin başına gelseydi diye düşün bitanem sen olsan sende kardeşinle eşin arasında kalırdın
ne bilim bi orta yol bulun...

Canım ben okudumlmaz: Gıcıkmışsınız birbirinize değil mikaydirigubbakcemile Neyse gıcık falan sonuçta mutlu olmuşsunuz ya.opuyorumnanaktanHem zıt kutuplar birbirini çekermiş:lepi:
ben anlamamışım demek okumuşsunuz :))
Canım öyle de durdurmazsam şişcem.kafamçokkarıştıÇikolata krizim başladı.Sarelle kavanozunu bitirdim:kedi:Bir de yanında 2 tane çikolatasırnaşık şey
olsun canım arada bi olur öyle sürekli olmasında arada dare eder :))
boşuna küsmüşüm yani :)) ayrıca tebrik ederim haktan hem ütü yap hem oku maşşallha valla

takılıyorum kızlar yaa aman sonuç önemli olan evlendik mutluyuz ya yetre o, benim bugün kafam biraz bozuk siz bakmayın bana, iyiki varsınız hepiniz :)) günahınızı almayım dimi boşyere

aman takılıyorum kızlar sonuç önemli olan hepimiz evlenmişiz ya, mutluyuz ya yetr o, önem verir
biz aynı saatte yatarız mesela,birimizin uykusu geldiyse diğeride yatar
canım en ufak şeyde eşim
sinirlerim bozuluyor
çok gibiler aynı
eşi bu elbise açık gibi demiş,görümcemde başlamış tartışmaya
uzadı da uzadı
önce görümcemin eşi çaldırıp kapatıyor,eşim arıyor
kaç saat konuşuyorlar.
sonra görümcem çaldırıp kapatıyor,onlada aynı şekilde
bu seferde annesi ile babası küsmüş birbirine
anne babaya bişey demiyorum ama
çok ters geliyor karı kocanın arasına kimse girmemeli,ben ufak şeyde her kavgamızı abimlerle paylaşmıyorum,ya da anne babamla
çözülemez durumda olur neyse
ama hemen hemen her kavgalarında böyle
daha başka şeylerde var

[/QUOTE]

tahmin edebiliyorum canım nazlı eşlere düşmüşüz :gitme: görümcene ben bile sinir oldum yani gerçekten ayıp bide saat uygun bi saat değil, gecenin yarısı adam ayttımı diye hiçmi düşünmediler,ama çözümsüz değil, eşin görümcene diyebilir ufak meselerde aramayım bizde huzursuz oluyoruz diye, ki eminim oda kızmıştırda sana dememiştir belki, az sabret, ozaman kapı için affettir diğerinde de tribe devam, olmazmı :)))

dirimcim boşver sende kalsın bu sefer büyüklük :)
alınyazımsın inanmıyorum yaaa demek hep beraberdiniz daha yeni evliken. ben cok kızıyorum böle şeylere.. bu ne ya bırakın gençleri azcık ya. hayatı anlasınlar.. gel gel bıkmıyolar yaaaaa. benim bi tane eltim var. aklınız durur arkadaşlar. annesine gitmez Hep kayınvalidemde. resmen kankalar ya:) ayrılmaz ikili .. sabah kalkar soluğu kayınvalidemde alır :)

Valla bızımkıler gelmıyor ama bızım sÜreklı onlara gıtmemızı ıstıyorlar akŞam gıttım kayınvalıdemlere 2 gÜn Önce gÖrÜŞmÜŞtÜk daha hemen unuttun annenı yavrum dıyor kayınvalıdem bende anne unutmadım ama ÇalıŞıyorum bılıyorsun dedım tÖbe tÖbe hıÇ rahat bırakmıyorlar ya

Dirim ağlama bakayımlmaz:Gül hep,enerji topla ki akşama eşinin gönlünü çok güzel alabilesinzemuszemus

:jeyyar:
bencede hadi bu akşam şaşırt koçiş, bak oda sana hak verip bi çözüm yolu arayacak emin ol
bencede dirim hadi pollyana olmaya çalış, napsın oda en son sinirlenmiştir ama kardeş işte atsa atılmaz satsa satılmaz, az sabır

ay aşırı derecede sinir oluyorum. alıp başımı çok uzaklara taşınıcam istemiyorum ya zırt pırt git gel..

Kızlar ben annemlere araba ile 8 dakika uzaklıktayım.O da otobanda tabii ki...Kayınvalidem ile arabayla 20 dakika.ıstedikleri zaman gelemiyorlar..Biz de haftasonu 1 gün gidiyoruz. Biz ilk günden beri mesafemizi koyduk.Hergün aramam,dedim de eşime.Arayamam dedim.Hiçbir sorunum yok;ama alıştırmak istemiyorum açıkcası.Annemleri de aramam öyle.En azından kafam rahat.

evet cnm kesinliklekaydirigubbakcemile3
sanada alkış ve nazar boncuğu :)) alkisalkisalkis
eltinde çok enteresanmış :)) insan annesinide unutmaz ya :)) ama iyi anlaşıyolar senide gıcık etmiyolarsa ne güzel.

bizimkilerede gelince öylelr işte hoş değişen pek bişeyde yok eşim 2 hafta bir gelir sabah 8 de eşim gelir öğlen 2 den gece 12 ye dek beraberiz, annesidir hasretlenmiştir diyorum ben gidelim diyorum eşime, yoksa o pekt meraklı değil ben seni daha çok özledim onları değil desede, gönlüm razı gelmiyo, dilerim bigün kayınvalidemde niyetimi anlayabilir :))
al bitane daha, benimkilerde oğullarının ardında 1ay ağladılar, oğlumuz gitti diye, gelmiyosunuz bizi unuttunuz diye :))) hassasiyetlerini anlıyorum ama bizde öcü değiliz.alttan alcaz artık yapcak bişey yok, zamanla alışırlar onlarda

en güzeli, bende nefret ederim habire gitmekten ama laf soka soka getiriyolardı ayaklarına.kayınvalidende annende anlayışlıymış tebrik ediyorum onları :)) bende habire gidiyodum eşim yok iyice yalnız kalmasınlar diye ama bitti, kalmakta bitti, telefonla arıcam bundan sonra eşim geldikçede çalarım kapım, ohhh sen sağ ben selamet :))

kayınvalide görümce konusunda ben şanslıyım kızlar çünkü bizimkiler şehirdışındalar:))
2-3 ayda bir ancak görüşürüz bazen biz gideriz bazen de onlar gelir
biz gidersek cuma akşamından gideriz gece orda olur cuma c tesi kalır pazar akşamı döneriz 2 güncük ki zaten misafirlik yapar yer içer gezer geliriz:))
onlarda bize hafta içi gelir biz işteyken gelirler eve bi girerim kayınvalidem yemekleri yapmış ohh mis oturur yer içeriz sonra kalırlar 3 5 gün sağolsun evi temizler gerekirse ütü yapar yani yardımcı olur hep bana :))
ama dediğim gibi hep misafirlik yaşıyoruz ve az görüşüyoruz ondan:))
bu sene düğünde beraberdik ordan tatile beraber geçtik falan en uzun görüşmemizdi 2 ay geldik onlar hala marmaristeler zaten taa bayramdan sonra evlerine geçecekler o zamanda biz gideriz çünkü bursaya yeni taşındılar ve daha gidemedik :))
öle yani canlarım ama bu demek değilki hiç sıkıntımız yok var tabikide ama geçici işte:))
görümcemde zaten izmire yerleşti ama o sıkıntılıydı çünkü çok kıskançtı benden 2 yaş büyük olmasına rağmen anne babasını çok kıskanırdı benden ama artık o da ele karıştı anlamıştır herhalde:)))

bütün bunları okudukça kendi kayınvalidemi bi kere daha seviyorum
ama zor ınsanlarla ugrasmak yeri gelıyo ınsan kendı kardesıyle annesıyle ugrasamıyo
allah herkese sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…