şanslısın mı desek şanssız mı :)) görümcelerin eltilerden iyi olacağının düşünmüşümdür hep, kayınvalideye gelince o kadar olur takma.bizimkiler 6 haftalık evlilik hayatımızın 4 haftasını dolu dolu kullandılar bizimle beraber olarak :)) o yuüzden takılma hiçbende görümce yok canım. kayınvalide var. çok fazla problemim yok .. ama çok ısrarcılığından sıkılıyorum bende. durmadan gelin gelin offfffff
bencede ama ben internet aşklarına karşı değiim etrafımda çok var öyle tanışıp evlenip çocuk sahibi olanlar :))birsamcım yalnız değiliz hayatımkaydirigubbakcemile3
allaha şükürki biz şanslı olan kısmı temsil edıyoruz bu konudakaydirigubbakcemile3
Dirimcimmm,
canım bence alttan al canım.Neler oldu bilmiyorum;ama bak askere gidince kocişin çok özleyeceksiniz birbirinizi ve keşke yanımda olsaydın diyeceksiniz.Birlikte olduğunuz günlerin tadını çıkarmaya çalışın hayatım..
Ay kızlar ben sabahtan beri çikolata komasına gircem valla.Bu hafta paso evde çikolata yedimkaydirigubbakcemile3Yakında duba gibi olcamkaydirigubbakcemile
şanslısın mı desek şanssız mı :)) görümcelerin eltilerden iyi olacağının düşünmüşümdür hep, kayınvalideye gelince o kadar olur takma.bizimkiler 6 haftalık evlilik hayatımızın 4 haftasını dolu dolu kullandılar bizimle beraber olarak :)) o yuüzden takılma hiç
bencede ama ben internet aşklarına karşı değiim etrafımda çok var öyle tanışıp evlenip çocuk sahibi olanlar :))
ama kızlar hişiçbiriniz benim nasıl tanıştığımı okumamışsınız alındım hepinize
bencede dirim, jazmin haklı.özleyecek vede pişman olacaksın, kız beni görde koçişe akşam gidip sarıl olmaz mı
olsun canım zaten zayıfsın alsanda bişey olmazkaydirigubbakcemile5
canım eminim ayrı yatmak için kilitlemediğini, bizimkiler birbirine benziyo ya, ordan yola çıkarak dedim.benimki olsa dudağını büker yarım ağız konuşur bin kere pişman ederdi beni, çok hassastır böyle şeylerde, saırım senin eşinde öyle.anlatsanda anlamaz çünkü beklentisi dışında davranmış olmuşsun(
canım eşimde çok önem verirben biraz biliyorum görümcesi eşiyle tartışmış gecenin bi yarısı dirimin koçişini çağırmışlardı
yani sen bilirsin ama git bence olay daha çok büyümesin hem sen kocanı çok seviyosun onun kırılmasına dayanamazsın hem bak şurda 1 ay kaldı askere gitmesine alttan al canım sonra çok özleyeceksin aşkını(
ne bu görümce olayı anlat ya küçükmü kardeşi ne istiyo senden:umursamaz:
dirimcim alttan al canım bence öncelikle şuan sen gönlünü almalısın
valla eşin naptıda kapıyı kıtleme ıhtıyacı duydun bılmıyorum ama kilit olayı kötü olmuş cidden
bence ıkınızde bırbırınızı görü-nce yumuşarsınız
zemuszemus
Ay bende şimdi ağlama komasına gircem mafoldumbenmafoldumbenDirimcimmm,
canım bence alttan al canım.Neler oldu bilmiyorum;ama bak askere gidince kocişin çok özleyeceksiniz birbirinizi ve keşke yanımda olsaydın diyeceksiniz.Birlikte olduğunuz günlerin tadını çıkarmaya çalışın hayatım..
ben anlamamışım demek okumuşsunuz :))Canım ben okudumlmaz: Gıcıkmışsınız birbirinize değil mikaydirigubbakcemile Neyse gıcık falan sonuçta mutlu olmuşsunuz ya.opuyorumnanaktanHem zıt kutuplar birbirini çekermiş:lepi:
olsun canım arada bi olur öyle sürekli olmasında arada dare eder :))Canım öyle de durdurmazsam şişcem.kafamçokkarıştıÇikolata krizim başladı.Sarelle kavanozunu bitirdim:kedi:Bir de yanında 2 tane çikolatasırnaşık şey
boşuna küsmüşüm yani :)) ayrıca tebrik ederim haktan hem ütü yap hem oku maşşallha vallaalınyazım bende okudum valla gunahımızı alıyosunkaydirigubbakcemile3
ünide aynı memleketten çıkmıştınıoz gıcık oluyodunuz falan sonra çıkınca herkes sevindşi arkadasların falan
bak okumuşuz gördünmü
ben hem ütü yapıyodum hem okuyodum canım benimkaydirigubbakcemile2
birsamcım yalnız değiliz hayatımkaydirigubbakcemile3
allaha şükürki biz şanslı olan kısmı temsil edıyoruz bu konudakaydirigubbakcemile3
bencede hadi bu akşam şaşırt koçiş, bak oda sana hak verip bi çözüm yolu arayacak emin olDirim ağlama bakayımlmaz:Gül hep,enerji topla ki akşama eşinin gönlünü çok güzel alabilesinzemuszemus
:jeyyar:
bencede dirim hadi pollyana olmaya çalış, napsın oda en son sinirlenmiştir ama kardeş işte atsa atılmaz satsa satılmaz, az sabırdirimcim haklısın çok sinir bi durum ama aile işte atsa atamaz satsa satamaz eşin napsın arıyolarmıs kıramıyo demekki zamanla düzelir umarım
aynı şey senin başına gelseydi diye düşün bitanem sen olsan sende kardeşinle eşin arasında kalırdın
ne bilim bi orta yol bulun...
sanada alkış ve nazar boncuğu :)) alkisalkisalkisevet cnm kesinliklekaydirigubbakcemile3
eltinde çok enteresanmış :)) insan annesinide unutmaz ya :)) ama iyi anlaşıyolar senide gıcık etmiyolarsa ne güzel.dirimcim boşver sende kalsın bu sefer büyüklük :)
alınyazımsın inanmıyorum yaaa demek hep beraberdiniz daha yeni evliken. ben cok kızıyorum böle şeylere.. bu ne ya bırakın gençleri azcık ya. hayatı anlasınlar.. gel gel bıkmıyolar yaaaaa. benim bi tane eltim var. aklınız durur arkadaşlar. annesine gitmez Hep kayınvalidemde. resmen kankalar ya:) ayrılmaz ikili .. sabah kalkar soluğu kayınvalidemde alır :)
Valla bİzİmkİler gelmİyor ama bİzİm sÜreklİ onlara gİtmemİzİ İstİyorlar akŞam gİttİm kayınvalİdemlere 2 gÜn Önce gÖrÜŞmÜŞtÜk daha hemen unuttun annenİ yavrum dİyor kayınvalİdem bende anne unutmadım ama ÇalıŞıyorum bİlİyorsun dedİm tÖbe tÖbe hİÇ rahat bırakmıyorlar ya
Kızlar ben annemlere araba ile 8 dakika uzaklıktayım.O da otobanda tabii ki...Kayınvalidem ile arabayla 20 dakika.İstedikleri zaman gelemiyorlar..Biz de haftasonu 1 gün gidiyoruz. Biz ilk günden beri mesafemizi koyduk.Hergün aramam,dedim de eşime.Arayamam dedim.Hiçbir sorunum yok;ama alıştırmak istemiyorum açıkcası.Annemleri de aramam öyle.En azından kafam rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?