Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Benim annem çok söylenir.gelmiyorsunuz etmiyorsunuz aramıyorsunuz diye.Ben ona nazım geçtiği için söylerim.Sonuçta bizim bir evimiz var.ıkimiz de çalışıyoruz ve evimize gelip ayaklarımızı uzatıp,iki laf etmek istiyoruz.Anlayışla karşıladı tabii ki...

Kayınvalidem hiçbir zaman karışmaz,aramam diye bozulmaz.Hatta ben aramıyorum diye fazla o da aramaz:) Ama birbirimize kırgın değiliz.Hatta çok da severiz birbirimizi.Böylesi daha iyi.Çok sıkı fıkı olmamakta yarar var;ama asla kendimi de ezdirtmem.Sanırım bundan dolayı çok çekiniyorlar benden..

ay dirim ya ne kadar enteresan ben hiç aileme anlatamam yani sıkıntılarımı çünkü annem benden daha çok üzülüyor 2 gün sonra kocişle ben barışırım annem hala sinirlidir
hele ki abime asla ben utanırım ya abime eşimle olanları anlatmaya hayret ya senin görümcende bi acayipmiş yani(
hep yazık kocişinde bişey yapamıyor demek arada kalıyor
valla millet bi acayip anlamıyorum insanları ve aileleri(

Alınyazımsın valla Öyle evın en kÜÇÜk oĞlu eŞım hemen aramayınca falan napıyorsunuz evde dıye arıyorlar ÇarŞıya gıtsek hemen neden gıttınız ne aldınız dıyorlar fazla karıŞıyorlar

Benım annemde kayınvalıdemle komŞu oldukları ıÇın gÖrse benım oraya gıttıĞımı hemen neden gıttın dıyor gece eve geÇ gıttınız dıyor ıkı tarafı ıdare etmek o kadar zorkı olan bızlere oluyor valla ya

varya canım en güselini yapmışsın. ama bide şöle bişi var kimi insan laftan anlamaz..

yok yok eltim gıcık değil allahtan alınyazımsın. yani şimdilik bakalım zaman göstericek..

süper valla canımmm senin durumm:)

bütün bunları okudukça kendi kayınvalidemi bi kere daha seviyorum
ama zor ınsanlarla ugrasmak yeri gelıyo ınsan kendı kardesıyle annesıyle ugrasamıyo
allah herkese sabır versin

çokmu iyi kayınvaliden haktan :)

emin ol anlayacaktır, zaten herşeyin başı kısançlık.ben bi kez annesinin bakışını gördüm eşim bana sarılırıken resmen morali bozuldu kaının, gülüyodu suratı asıldı.aşırı düşkünlerden maalesef bizimki ama kötü değil
bütün bunları okudukça kendi kayınvalidemi bi kere daha seviyorum
ama zor ınsanlarla ugrasmak yeri gelıyo ınsan kendı kardesıyle annesıyle ugrasamıyo
allah herkese sabır versin

sev canım bencede :))

bende kayınvalidemi çok sevrim esasında, tüm yaptıklarına ağmen, biliyorumki oğluna olan aşırı sevgisinden yapıyo hepsini, eşinden ilgi görmemiş bizi görünce tuhafına gidiyo belliki ama bazen çokta hoşuna gidiyo.tek sorunu gelini ve başkaları arasındaki dengeyi kuramaması.

bi söz okumuştum senai demircinin kitabında,

"insanlar iyi olabilir ama bu demek değildir ki iyiinsan iyi eş olurlar, iyi insanlarda kötü eş olabilir, karşısındakiyle aynı frekansta değildir çünkü "
şimdi bende kayın validem için böyle düşünüyorum, çok iyi bi insan gerçekten mükemmel denecek kadar iyidir ama kayınvalide olarak iyi olamadı ama umutluyum zamanla aynı frekansta buluşacağız opuyorumnanaktan herşeye rağmen kayınvalidemi çok seviyorum önce insan olduğu için, sonra iyi bi insn olduğu için en önemliside eşimin annesi olduğu için

bizde kayınvalidemlere haftada bir gideriz
hiç bir sıkıntım yok,yemeğe gideriz,saklama kabına doldurur kızım sen çalışıyorsun yemek yapma der
arar,özledik sesini duyalım der.vs....
hiçbir zaman evliliğimize karışmadı.(bebek ismi dışında tabi)
genel anlamda hiçbir sıkıntım yok
görümcemlede yüz yüze en ufak bir tartışmamız olmamıştır.
ama evli çoluğu çocuğu var en ufak bir sorunda eşimi çağırmaları,daha başka şeylerde var kızıyorum.eşi hiç bir iş yapmaz,bekar olsa bişey değil.
şimdi arasam haksız konumunda olacağım.pişman oldu aradı gibi olacak mafoldumben

ay alınyazımsın ne kadar pozitifsin bayıldım bu huyuna valla bravo. ben hiç olamam öle :)

benim annemimin bi örneği daha, senin kafanı kırarım o çocuğu üzersen der ya, bana kzım demeye alışkın değil sanada oğlum demez derdim, habire oğlum diye hem sinir oluyorum hem seviniyorum :))
bu gerçekten zor bi durum
yok yok eltim gıcık değil allahtan alınyazımsın. yani şimdilik bakalım zaman göstericek..

inş hep öyle devam ederyerimseniben

bende yeni evli sanmıştım görümceni, canım bencede arama havalarada sokma, hiç üstünde durmuyomuş gibi yap, söylersede sana anlayış beklerdim siden de çekil işin içinden bence
ay alınyazımsın ne kadar pozitifsin bayıldım bu huyuna valla bravo. ben hiç olamam öle :)

öyle olduğum için üzülüyorum yaa (( onlarda anlıyolar benim onlara karşı iyiniyetli olduğumu ama yapacaklarındanda eksik kalmıyolar, neyseki kendimi ezdirecek kadar aptal değilimde ezemiyolar :))

bu arada hepinize tavsiye ederim şu kitabı ;

senai demirci - ve aşk evliliğin ellerinden tuttu, evliliğe farklı bi bakış açısı ama alacağımız çok şey var emin olun fiyatıda çok değil, orjinali bile 8 tl mi ne

evet süpper:))
ama tabi bende çok seviyorum yani çünkü zamanında çok sıkıntılarım vardı evlilik arifesinde beni bağırlarına bastılar kendi annem babam gibi her derdimi paylaştılar benimle çok destek oldular sağolsunlar:))

sen çok iyi bi insansın canım çok iyi niyetlisin ben anladım seniopuyorumnanaktan
her kötülüğe iyilikle cevay veren cinsten :))
hala kayınvalidene onu seviyorum diyosun:))
yaptıklarının ve iyiliğinin mükafatını alıcaksın merak etme opuyorumnanaktan

evet canım derler ya sana taş atana sen gül at diye, öyle büyüttüler annem babam bizleri, elimden geldiğince öyle düşünüyorum, eminim bi gün mükafatınıda alacağım :)) eşimd der sen dur onlar senin ayağına gelecek kıymetin iyi anlayacaklar diye :))

arama canım da akşam gelince suratını asma normal davran
sonra aşkım de canım de seni seviyorum de
bak nasıl düzelicek herşey:asigim:

annem bana değil kocişe kızar yaa:kedi:
bana canım kızım der ama kocişe de oğlum der:)))

canım ne kadar iyi niyetlisin,eşini zaten özlüyorsun geldiği zamanda kayınvalidenlere gidiyorsun,sanırım oğullarına çok düşkünler,
dediğin gibi sonuçta kayınvaliden iyi bir insan ama frekanslarınız uymamış olabilir
zamanla oturacaktır

canım benimde kafam karıştı zaten normali arayıp anlatmak mı yoksa anlatmamak mı?:bbo:
abilerimde bana çok düşkündür mesela,hem yaş farkımızda var,beni onlar büyütmüş,hep evin küçüğü oldum,el bebek gül bebek,bütün ,ilgi benim üzerimdeydi
ama şimdi onlar evlendi çocukları oldu,
eskisi gibi olmasını beklemek garip olur gibime geliyor
her problemde abimi arasam abest olmaz mı?:bbo:

bravo sana canım
bunu başarabilmek bi erdemdir alkisalkisalkis

ay kızlar annem aradı iki muhabbet ettık ben gelene kadar neler olmus neler
maşallah eskisi gibi canlı artık topicimiz
eveeet nerde kalmıştıksositososito

çok tatlısın kız kaydirigubbakcemile3
ya normalde çok yaparım dediğin şeyi
şimdi içimden gelmiyor ama :umursamaz:
sölemesi ayıp eşim aradı biraz önce
seni saat kaçta alayım dedi
başkada bişey demedi :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…