canım eşimde çok önem verir
biz aynı saatte yatarız mesela,birimizin uykusu geldiyse diğeride yatar
canım en ufak şeyde eşimi çaldırıp kapatıyorlar
sinirlerim bozuluyor
çocuk gibiler aynı
eşi bu elbise açık gibi demiş,görümcemde başlamış tartışmaya
uzadı da uzadı
önce görümcemin eşi çaldırıp kapatıyor,eşim arıyor
kaç saat konuşuyorlar.
sonra görümcem çaldırıp kapatıyor,onlada aynı şekilde
bu seferde annesi ile babası küsmüş birbirine
anne babaya bişey demiyorum ama
çok ters geliyor karı kocanın arasına kimse girmemeli,ben ufak şeyde her kavgamızı abimlerle paylaşmıyorum,ya da anne babamla
çözülemez durumda olur neyse
ama hemen hemen her kavgalarında böyle
daha başka şeylerde var
Ay bende şimdi ağlama komasına gircem mafoldumbenmafoldumben
varya canım en güselini yapmışsın. ama bide şöle bişi var kimi insan laftan anlamaz..Kızlar ben annemlere araba ile 8 dakika uzaklıktayım.O da otobanda tabii ki...Kayınvalidem ile arabayla 20 dakika.İstedikleri zaman gelemiyorlar..Biz de haftasonu 1 gün gidiyoruz. Biz ilk günden beri mesafemizi koyduk.Hergün aramam,dedim de eşime.Arayamam dedim.Hiçbir sorunum yok;ama alıştırmak istemiyorum açıkcası.Annemleri de aramam öyle.En azından kafam rahat.
yok yok eltim gıcık değil allahtan alınyazımsın. yani şimdilik bakalım zaman göstericek..sanada alkış ve nazar boncuğu :)) alkisalkisalkis
eltinde çok enteresanmış :)) insan annesinide unutmaz ya :)) ama iyi anlaşıyolar senide gıcık etmiyolarsa ne güzel.
bizimkilerede gelince öylelr işte hoş değişen pek bişeyde yok eşim 2 hafta bir gelir sabah 8 de eşim gelir öğlen 2 den gece 12 ye dek beraberiz, annesidir hasretlenmiştir diyorum ben gidelim diyorum eşime, yoksa o pekt meraklı değil ben seni daha çok özledim onları değil desede, gönlüm razı gelmiyo, dilerim bigün kayınvalidemde niyetimi anlayabilir :))
al bitane daha, benimkilerde oğullarının ardında 1ay ağladılar, oğlumuz gitti diye, gelmiyosunuz bizi unuttunuz diye :))) hassasiyetlerini anlıyorum ama bizde öcü değiliz.alttan alcaz artık yapcak bişey yok, zamanla alışırlar onlarda
kayınvalide görümce konusunda ben şanslıyım kızlar çünkü bizimkiler şehirdışındalar:))
2-3 ayda bir ancak görüşürüz bazen biz gideriz bazen de onlar gelir
biz gidersek cuma akşamından gideriz gece orda olur cuma c tesi kalır pazar akşamı döneriz 2 güncük ki zaten misafirlik yapar yer içer gezer geliriz:))
onlarda bize hafta içi gelir biz işteyken gelirler eve bi girerim kayınvalidem yemekleri yapmış ohh mis oturur yer içeriz sonra kalırlar 3 5 gün sağolsun evi temizler gerekirse ütü yapar yani yardımcı olur hep bana :))
ama dediğim gibi hep misafirlik yaşıyoruz ve az görüşüyoruz ondan:))
bu sene düğünde beraberdik ordan tatile beraber geçtik falan en uzun görüşmemizdi 2 ay geldik onlar hala marmaristeler zaten taa bayramdan sonra evlerine geçecekler o zamanda biz gideriz çünkü bursaya yeni taşındılar ve daha gidemedik :))
öle yani canlarım ama bu demek değilki hiç sıkıntımız yok var tabikide ama geçici işte:))
görümcemde zaten izmire yerleşti ama o sıkıntılıydı çünkü çok kıskançtı benden 2 yaş büyük olmasına rağmen anne babasını çok kıskanırdı benden ama artık o da ele karıştı anlamıştır herhalde:)))
bütün bunları okudukça kendi kayınvalidemi bi kere daha seviyorum
ama zor ınsanlarla ugrasmak yeri gelıyo ınsan kendı kardesıyle annesıyle ugrasamıyo
allah herkese sabır versin
emin ol anlayacaktır, zaten herşeyin başı kısançlık.ben bi kez annesinin bakışını gördüm eşim bana sarılırıken resmen morali bozuldu kaının, gülüyodu suratı asıldı.aşırı düşkünlerden maalesef bizimki ama kötü değilkayınvalide görümce konusunda ben şanslıyım kızlar çünkü bizimkiler şehirdışındalar:))
2-3 ayda bir ancak görüşürüz bazen biz gideriz bazen de onlar gelir
biz gidersek cuma akşamından gideriz gece orda olur cuma c tesi kalır pazar akşamı döneriz 2 güncük ki zaten misafirlik yapar yer içer gezer geliriz:))
onlarda bize hafta içi gelir biz işteyken gelirler eve bi girerim kayınvalidem yemekleri yapmış ohh mis oturur yer içeriz sonra kalırlar 3 5 gün sağolsun evi temizler gerekirse ütü yapar yani yardımcı olur hep bana :))
ama dediğim gibi hep misafirlik yaşıyoruz ve az görüşüyoruz ondan:))
bu sene düğünde beraberdik ordan tatile beraber geçtik falan en uzun görüşmemizdi 2 ay geldik onlar hala marmaristeler zaten taa bayramdan sonra evlerine geçecekler o zamanda biz gideriz çünkü bursaya yeni taşındılar ve daha gidemedik :))
öle yani canlarım ama bu demek değilki hiç sıkıntımız yok var tabikide ama geçici işte:))
görümcemde zaten izmire yerleşti ama o sıkıntılıydı çünkü çok kıskançtı benden 2 yaş büyük olmasına rağmen anne babasını çok kıskanırdı benden ama artık o da ele karıştı anlamıştır herhalde:)))
bütün bunları okudukça kendi kayınvalidemi bi kere daha seviyorum
ama zor ınsanlarla ugrasmak yeri gelıyo ınsan kendı kardesıyle annesıyle ugrasamıyo
allah herkese sabır versin
benim annemimin bi örneği daha, senin kafanı kırarım o çocuğu üzersen der ya, bana kzım demeye alışkın değil sanada oğlum demez derdim, habire oğlum diye hem sinir oluyorum hem seviniyorum :))ay dirim ya ne kadar enteresan ben hiç aileme anlatamam yani sıkıntılarımı çünkü annem benden daha çok üzülüyor 2 gün sonra kocişle ben barışırım annem hala sinirlidir
hele ki abime asla ben utanırım ya abime eşimle olanları anlatmaya hayret ya senin görümcende bi acayipmiş yani(
hep yazık kocişinde bişey yapamıyor demek arada kalıyor
valla millet bi acayip anlamıyorum insanları ve aileleri(
bu gerçekten zor bi durumBenİm annemde kayınvalİdemle komŞu oldukları İÇİn gÖrse benİm oraya gİttİĞİmİ hemen neden gİttİn dİyor gece eve geÇ gİttİnİz dİyor İkİ tarafı İdare etmek o kadar zorkİ olan bİzlere oluyor valla ya
yok yok eltim gıcık değil allahtan alınyazımsın. yani şimdilik bakalım zaman göstericek..
bende yeni evli sanmıştım görümceni, canım bencede arama havalarada sokma, hiç üstünde durmuyomuş gibi yap, söylersede sana anlayış beklerdim siden de çekil işin içinden bencebizde kayınvalidemlere haftada bir gideriz
hiç bir sıkıntım yok,yemeğe gideriz,saklama kabına doldurur kızım sen çalışıyorsun yemek yapma der
arar,özledik sesini duyalım der.vs....
hiçbir zaman evliliğimize karışmadı.(bebek ismi dışında tabi)
genel anlamda hiçbir sıkıntım yok
görümcemlede yüz yüze en ufak bir tartışmamız olmamıştır.
ama evli çoluğu çocuğu var en ufak bir sorunda eşimi çağırmaları,daha başka şeylerde var kızıyorum.eşi hiç bir iş yapmaz,bekar olsa bişey değil.
şimdi arasam haksız konumunda olacağım.pişman oldu aradı gibi olacak mafoldumben
ay alınyazımsın ne kadar pozitifsin bayıldım bu huyuna valla bravo. ben hiç olamam öle :)
varya canım en güselini yapmışsın. ama bide şöle bişi var kimi insan laftan anlamaz..
yok yok eltim gıcık değil allahtan alınyazımsın. yani şimdilik bakalım zaman göstericek..
süper valla canımmm senin durumm:)
çokmu iyi kayınvaliden haktan :)
emin ol anlayacaktır, zaten herşeyin başı kısançlık.ben bi kez annesinin bakışını gördüm eşim bana sarılırıken resmen morali bozuldu kaının, gülüyodu suratı asıldı.aşırı düşkünlerden maalesef bizimki ama kötü değil
sev canım bencede :))
bende kayınvalidemi çok sevrim esasında, tüm yaptıklarına ağmen, biliyorumki oğluna olan aşırı sevgisinden yapıyo hepsini, eşinden ilgi görmemiş bizi görünce tuhafına gidiyo belliki ama bazen çokta hoşuna gidiyo.tek sorunu gelini ve başkaları arasındaki dengeyi kuramaması.
bi söz okumuştum senai demircinin kitabında,
"insanlar iyi olabilir ama bu demek değildir ki iyiinsan iyi eş olurlar, iyi insanlarda kötü eş olabilir, karşısındakiyle aynı frekansta değildir çünkü "
şimdi bende kayın validem için böyle düşünüyorum, çok iyi bi insan gerçekten mükemmel denecek kadar iyidir ama kayınvalide olarak iyi olamadı ama umutluyum zamanla aynı frekansta buluşacağız opuyorumnanaktan herşeye rağmen kayınvalidemi çok seviyorum önce insan olduğu için, sonra iyi bi insn olduğu için en önemliside eşimin annesi olduğu için
Hemde nasıl zor sorma alınyazımsın arada kalıyom hep
sen çok iyi bi insansın canım çok iyi niyetlisin ben anladım seniopuyorumnanaktan
her kötülüğe iyilikle cevay veren cinsten :))
hala kayınvalidene onu seviyorum diyosun:))
yaptıklarının ve iyiliğinin mükafatını alıcaksın merak etme opuyorumnanaktan
bizde kayınvalidemlere haftada bir gideriz
hiç bir sıkıntım yok,yemeğe gideriz,saklama kabına doldurur kızım sen çalışıyorsun yemek yapma der
arar,özledik sesini duyalım der.vs....
hiçbir zaman evliliğimize karışmadı.(bebek ismi dışında tabi)
genel anlamda hiçbir sıkıntım yok
görümcemlede yüz yüze en ufak bir tartışmamız olmamıştır.
ama evli çoluğu çocuğu var en ufak bir sorunda eşimi çağırmaları,daha başka şeylerde var kızıyorum.eşi hiç bir iş yapmaz,bekar olsa bişey değil.
şimdi arasam haksız konumunda olacağım.pişman oldu aradı gibi olacak mafoldumben
benim annemimin bi örneği daha, senin kafanı kırarım o çocuğu üzersen der ya, bana kzım demeye alışkın değil sanada oğlum demez derdim, habire oğlum diye hem sinir oluyorum hem seviniyorum :))
bu gerçekten zor bi durum
inş hep öyle devam ederyerimseniben
canım ne kadar iyi niyetlisin,eşini zaten özlüyorsun geldiği zamanda kayınvalidenlere gidiyorsun,sanırım oğullarına çok düşkünler,sanada alkış ve nazar boncuğu :)) alkisalkisalkis
eltinde çok enteresanmış :)) insan annesinide unutmaz ya :)) ama iyi anlaşıyolar senide gıcık etmiyolarsa ne güzel.
bizimkilerede gelince öylelr işte hoş değişen pek bişeyde yok eşim 2 hafta bir gelir sabah 8 de eşim gelir öğlen 2 den gece 12 ye dek beraberiz, annesidir hasretlenmiştir diyorum ben gidelim diyorum eşime, yoksa o pekt meraklı değil ben seni daha çok özledim onları değil desede, gönlüm razı gelmiyo, dilerim bigün kayınvalidemde niyetimi anlayabilir :))
al bitane daha, benimkilerde oğullarının ardında 1ay ağladılar, oğlumuz gitti diye, gelmiyosunuz bizi unuttunuz diye :))) hassasiyetlerini anlıyorum ama bizde öcü değiliz.alttan alcaz artık yapcak bişey yok, zamanla alışırlar onlarda
canım benimde kafam karıştı zaten normali arayıp anlatmak mı yoksa anlatmamak mı?:bbo:ay dirim ya ne kadar enteresan ben hiç aileme anlatamam yani sıkıntılarımı çünkü annem benden daha çok üzülüyor 2 gün sonra kocişle ben barışırım annem hala sinirlidir
hele ki abime asla ben utanırım ya abime eşimle olanları anlatmaya hayret ya senin görümcende bi acayipmiş yani(
hep yazık kocişinde bişey yapamıyor demek arada kalıyor
valla millet bi acayip anlamıyorum insanları ve aileleri(
evet canım derler ya sana taş atana sen gül at diye, öyle büyüttüler annem babam bizleri, elimden geldiğince öyle düşünüyorum, eminim bi gün mükafatınıda alacağım :)) eşimd der sen dur onlar senin ayağına gelecek kıymetin iyi anlayacaklar diye :))
çok tatlısın kız kaydirigubbakcemile3arama canım da akşam gelince suratını asma normal davran
sonra aşkım de canım de seni seviyorum de
bak nasıl düzelicek herşey:asigim:
annem bana değil kocişe kızar yaa:kedi:
bana canım kızım der ama kocişe de oğlum der:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?