Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım yaa nedir şu ailelerden çektiğimiz
neden sorun hep erkek tarafında anlamam
aynı sorunları bizde yaşıyoruz canım
eşim istediklerinde ailesine para veriyor
birde bizim şu sorunumuz var
düğünde eşime takılan takıların hepsini ailesi aldı
bize ne beş kuruş para nede tek bir altın bıraktı
neymiş şimdi düğünde altın takanlara biz altın alıp götürücekmişiz sanki bana bıraktılar altınları

ya aynen slszr yaaa hep sorun erkek tarafında yaaa..
aaa düğünde cok ayıp etmişler..
ben varya düğünde gelin odasına girildiğinde eltimde vardı
kesin onu alsın diye yolladılar.
hep bendekileri hem eşimdekileri öle bi bi çekip aldım kiii
hemen kardeşime verdim.
bence iste canım yaaaaa

canım neyi istiycem hepsini çatır çatır yediler
düğünden sonra görümcem yanımda geldi
eşime takılan ne varsa topladı bende sinir oldum
bende yengemi çağırdım
madem onlar alıyor sende al bunları anneme ver dedim
yani düğünden sonra takılan hiçbirşey bize gelmedi hepsi ailelerde kaldı
ama bana takılan altınları ailem ödüyor
ama eşime takılanları biz ödüycekmişiz gelde çıldırma

allah kolaylık versin canım inş, benim kayınvalidem bşr defa falan istemiştir, eşimin 23 yaşında bi kardeşi var asker döndü çalışmıyoda salak, ağır işler yapamazmış ona veriyo geldikçe.o kadar hakları vardır heralde versin bişey demiyorum ben sadece gizli yapılmasın yeter, ama erkek kardeşininde kendine ait 2 milyar parası var sıkıştığımızda alının kullanın teklifini dahi etmedi :)) boşver takma, benim babamda çok veriridi, bende aileme vermeyei düşünüyorum iyi olsunlar yeterkide o da annesine versin ama tabi alışkanlık haline getirmemek gerek
iiiimm alınyazımsınn sen nasılsın??????????
bende iyiyim canım yanen devam hayata...

insanlar çok akıllı :)) ya zaten kendini bilen adam destek çıkar, bende derim eşimede kayınvalideyede bizde borcumuz bitince tkarız diye, ama altınları almakla ayıp etmişler, yani müsadenizi isteseydiler keşke ( başa gelen çekiliyo allah sabır versin herkese ...

kızlar bizim altınlarıda aldılar elimizden bilezikler hariç hiç bişe göremedikk çok sinir oldum bendeee
sormuyolarda borçları nasıl ödüyoor musunuz var mı paranız falan diyee????
çok sıkıştık diye duyurunca da herkes sıkışıyor evlilik işte falan diyip geçiştiriyolar

babaı emekli belki ona arada verebilir ama tabiki çook uzun zaman sonra şimdi cebimizde para yokk

kaynana lafını duydum yine tüylerim diken diken oldu valla......
iyiyim alınyazım sen nasılsın?
dietteydim bildiğiniz üzre kızlar 3 haftada 3 kilo verdim devamı gelir inşallah

bende bunu anlamıyorum ya bu nasıl bi yüzsüzlüktür(kusura bakmayın ama bu kelimeyi sölemeden edemeyecektim)sanki kendileri hiç yeni evli olmadı nasıl alırlar altınları pess

ay canım senin durum gercekten cok cileden cıkılıcak bi durummuş. ozaman annenlerde ödemesin ne demek yaaa. dedin mi eşine hiç

bilmiyorum alınyazımsın o kadar kızıyorum ki anlatamam. slzr dediği gibi hep erkek tarafı prob. benim annem babam gidince elime para sıkıştır. o tarafta isterr

aloha güzeller:)

selammm canımmmmmmm

günaydınnn kızlarrr

günaydın pınar eşin ne yaptı doğumgünündeeeee

günaydın şekerler

kıyamam ya borçlarınız hemencecik biter inşallah.. dert etmeyin hiç olan bize oluyor sonra.. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın ama büyük dertler hep maddi zorluklardan kaynaklanıyor hep idareli davranmak lazım.. baba evinde ne kolaydı dimi

günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize ben geldim nasılsınız iyimisiniz???
hayırlı cumalar canımmmm

ya double bişi demediniz mi peki ?

kaynana lafını duydum yine tüylerim diken diken oldu valla......
iyiyim alınyazım sen nasılsın?
dietteydim bildiğiniz üzre kızlar 3 haftada 3 kilo verdim devamı gelir inşallah

harikasın made aynen devammmm.. kaynana lafına tüylerim diken diken olmasını bırak saçlarım bart simson gibi oluo :)

kızlar benim kaynanamda kayınpederimde yok desem

allah derim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…