Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

teşekkür ederim slszr cim çok sağol cnaım

iyiki doğmuşsun pınarcım nice güzel yıllara inşallah..

canım benim ya merhabalar hoşgeldin sende.. evet tatlım aynen öyle karnı burnunda şiş göbeğim :) amiiin diyorum canım güzel dileklerin için..
merhaba dirimimmm oyy demek küstünüz bide barıştınız kaçırdımmı ne.. ahdi gözün aydın şekercim..
günaydın canım, inş biter çabucak :)) kayınvalide bazen iyi gerçekten ihtiyaç var herşeye rağmen, bide üzmeseler 5*5 herşey :))

oy oyyy oluyo işte dimi alınyazım napalım oğullarını verdiler bize canımız oldu onlarda hayırlısıı artık .. zamanla oturur ama heralde hepimiz yeni olduğumuz için böyle oluyodur belkide..

günaydın şekerim nasılsın Şeniz

teşekkür ederim madecimmm pardon mado muydu zemuszemus
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
pınarcığım iyiki doğdun şekerim a.s.

bence tüm kayınvalideler için bi toplama kampı oluşturmalı,sonra nazilerin yaptığı gibi gaz odasına basmalı:)
:))) seninki nasıl kız fena biri mi ?
ölmüşler tatlım ikiside görüşemedik rahmetlilerle

allah rahmet eylesin, ama keşke görselermiş oğullarının muradını, senin için demiyorum ama kötüde olsalar her anne babanın hakkıdır muratlarını görmek.isterimki bende çocuklarımızıda görsünle, babanemiz var bitane 80 yaşlarında o bile görebilse diyorum keşkee

alınyazım benim kaynana fena değilde fazla sosyetik bende o halini sevmiyorum,herşeyi o bilir,en güzelini o alır,o yapar(kendini öyle sanıyo)...bide sürekli benim kocamı bana anlatır...kızınıda atlamadan geçmez saolsun...sanki biz ağaç kovuğundan çıktık...

pınar ne şanslısın ya:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oy oyyy oluyo işte dimi alınyazım napalım oğullarını verdiler bize canımız oldu onlarda hayırlısıı artık .. zamanla oturur ama heralde hepimiz yeni olduğumuz için böyle oluyodur belkide..
oluyo aman olsun herşey güzel giderse ters olan bişeyler vardor zaten diye düşünüyorum.oğullarını vermişler bize allah razı olsun hepsnden, ama keşke eşimde bilebilse annesi hakkında çokta kötü düşünmediğimi, kendisi nefret ettiğimi sanıyo ( nasılsın bebişler nasıl

dirim şekerim hadi gözünaydın kızz opuyorumnanaktan :lepi:

:)) kız bizimkiler kanki falan mı diyecem ama bizimki sosyetik değil, normal, ama kendisi dünyanın en zevkli en akıllı kadınıdır :))

ne yapsan inandıramassın bence tatlım hiç çabalama. zamanla kendi kendine anlar inşallah hem sen zaten kötü düşünemessin az önce babaannenin bile çocuklarımızın mürüvvetini görmesini istiyorum demişsin oy kıyamam canım yaa..

biz nasılmıyız alınyazım şikayetciyimmm.. kocişten bende şikayetciyim bebişlerimdee :jeyyar: sebebine gelirsek bu sıcak havada camı kapatıyo gece sonra hala yorgan kullanıyor biz pike kullanmak istiyoruz gece bide bakıyoruz üzerimiz iyice yorganla örtülmüş yanmışız saçlarımın içi terliyor ya açıyorum açmamla kapaması tekrar bir oluyo bide sımsıkı tutuyo eliyle açamayım diye silikon yorgan pişiriyo -tatlicadiarzu- işte böyle anlatamadık gitti pişik olduk klava:

dirimcim bugün de ben küsüm eşimle
umarım bizde sizin gibi hemen barışırız

bizimki çok kısa sürüyor artık :lepi: 2 dk hadi bilemedin 3 dk opuyorumnanaktan uff diyorum karnım acıyo yada acımış gibi oluyo kociş kıyamıyo alttan alıyo azcık tadını çıkarıyım ama dimi :kedi:

dzcel hadi katı sohbete, hoşgeldin nasılsın
yettim gariiii
günaydın kızlar, 3-5 sayfa geçmişe bakayım dedim.

öncelikle pınarcım doğum günün kutlu olsun nice yıllara..
kayınvalideler bugünkü kaynama noktasındalar sanırım kaydirigubbakcemile3, yoksa bittimi o konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…