bence tüm kayınvalideler için bi toplama kampı oluşturmalı,sonra nazilerin yaptığı gibi gaz odasına basmalı:)
allah rahmet eylesin...ölmüşler tatlım ikiside görüşemedik rahmetlilerle
teşekkür ederim slszr cim çok sağol cnaım
canım benim ya merhabalar hoşgeldin sende.. evet tatlım aynen öyle karnı burnunda şiş göbeğim :) amiiin diyorum canım güzel dileklerin için..pamukşeker canım tanışmadık ama ben aranıza yeni katıldım
takip ettiğim kadarıla hamişsin ve ikiz bebişlerin olucak
doğru biliyorum demi?
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ne güzel ikiz bebişler
allah isteyen herkese nasip etsin
merhaba dirimimmm oyy demek küstünüz bide barıştınız kaçırdımmı ne.. ahdi gözün aydın şekercim..kızlar nasıl barıştığımızı anlatayım hemen
dün eşim beni işten aldı kuaföre götürecek.
1 saat tartışmaktan kuaföre giremedim,kızılayda döndük dolaştık tam bir saat
ikimizde kabul etmiyoruz hatamızı opuyorumnanaktan
sonra kuaföre girdim,çıktım ki saçlarım çok güzel olmuş opuyorumnanaktan
keyfimde yerine geldi tabi zemuszemus
eşim beni kapıda bekliyordu,hemen koştum sarıldım opuyorumnanaktan
ne güzel olmuşum dimi dedim opuyorumnanaktan
öyle yani
birden barışıverdik opuyorumnanaktan
günaydın canım, inş biter çabucak :)) kayınvalide bazen iyi gerçekten ihtiyaç var herşeye rağmen, bide üzmeseler 5*5 herşey :))
günaydın şekerim nasılsın Şenizgünaydın şekerler
kıyamam ya borçlarınız hemencecik biter inşallah.. dert etmeyin hiç olan bize oluyor sonra.. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın ama büyük dertler hep maddi zorluklardan kaynaklanıyor hep idareli davranmak lazım.. baba evinde ne kolaydı dimi
kaydirigubbakcemile3teşekkür ederim madecimmm pardon mado muyduzemuszemus
:))) seninki nasıl kız fena biri mi ?bence tüm kayınvalideler için bi toplama kampı oluşturmalı,sonra nazilerin yaptığı gibi gaz odasına basmalı:)
ölmüşler tatlım ikiside görüşemedik rahmetlilerle
pamukcum onlar oğullarını vermedi biz aldık canım:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3pınar ne şanslısın ya:)
oluyo aman olsun herşey güzel giderse ters olan bişeyler vardor zaten diye düşünüyorum.oğullarını vermişler bize allah razı olsun hepsnden, ama keşke eşimde bilebilse annesi hakkında çokta kötü düşünmediğimi, kendisi nefret ettiğimi sanıyooy oyyy oluyo işte dimi alınyazım napalım oğullarını verdiler bize canımız oldu onlarda hayırlısıı artık .. zamanla oturur ama heralde hepimiz yeni olduğumuz için böyle oluyodur belkide..
alınyazım benim kaynana fena değilde fazla sosyetik bende o halini sevmiyorum,herşeyi o bilir,en güzelini o alır,o yapar(kendini öyle sanıyo)...bide sürekli benim kocamı bana anlatır...kızınıda atlamadan geçmez saolsun...sanki biz ağaç kovuğundan çıktık...
dirimcim bugün de ben küsüm eşimle
umarım bizde sizin gibi hemen barışırız
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oluyo aman olsun herşey güzel giderse ters olan bişeyler vardor zaten diye düşünüyorum.oğullarını vermişler bize allah razı olsun hepsnden, ama keşke eşimde bilebilse annesi hakkında çokta kötü düşünmediğimi, kendisi nefret ettiğimi sanıyo( nasılsın bebişler nasıl
dirim şekerim hadi gözünaydın kızz opuyorumnanaktan :lepi:
yettim gariiiidzcel hadi katı sohbete, hoşgeldin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?