kızlar benim kaynanamda kayınpederimde yok desem
kız bugün doğumgünüm pokahontas daha bişey yokk bekliyom :d
günaydın şekerler
kıyamam ya borçlarınız hemencecik biter inşallah.. dert etmeyin hiç olan bize oluyor sonra.. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın ama büyük dertler hep maddi zorluklardan kaynaklanıyor hep idareli davranmak lazım.. baba evinde ne kolaydı dimi
iyiyim ben canım, sen nasılsıngünaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize ben geldim nasılsınız iyimisiniz???
tipik aile modelleri, bana denilenide ben söyleyim size isterseniz, teyzesinin oğlu evleni, onlar 2 kardeş 1 baba beraber ödediler 10 milyar borcu.biz sadece eşimle ödüyoruz, kayınpederde evimizi yaptırmıştı 10 milyarda onun var.kardeşten falan görmedik yani, uyuz eniştesine bakın : kardeşinizinde düğününü el birliğiyle yapacaskınız, oldu dedik :) kardeşi uyuzda ben evlencem benim borcuda yengem ödeyecek dimi diyo, ve beklentileride bu gerçekten.düzelmezler tek bildiğim bu...kızlar bizim altınlarıda aldılar elimizden bilezikler hariç hiç bişe göremedikk çok sinir oldum bendeee
sormuyolarda borçları nasıl ödüyoor musunuz var mı paranız falan diyee????
çok sıkıştık diye duyurunca da herkes sıkışıyor evlilik işte falan diyip geçiştiriyolar
babaı emekli belki ona arada verebilir ama tabiki çook uzun zaman sonra şimdi cebimizde para yokk
bende iyiyim, hadi canım gözün aydın diyete devam mı ozamankaynana lafını duydum yine tüylerim diken diken oldu valla......
iyiyim alınyazım sen nasılsın?
dietteydim bildiğiniz üzre kızlar 3 haftada 3 kilo verdim devamı gelir inşallah
bende bunu anlamıyorum ya bu nasıl bi yüzsüzlüktür(kusura bakmayın ama bu kelimeyi sölemeden edemeyecektim)sanki kendileri hiç yeni evli olmadı nasıl alırlar altınları pess
al bendende o kadar derim ama belki kızacak herkes ama kaynanamın olmasını çok isterdim
canım benim ya kıyamammm yaa. evet hepimizin derdi farklı.. aynen bizimkilerde ev alıcakoff kızlar offf hepimizin derdi birbirinden beter
allah hepimizin yardımcısı olsun
1 sene olucak evleneli hala düğünden kalan borçları ödüyoruz
sözde ve alıcaklardı yalan
kirada oturuyoruz
hiç sormuyolar bile bi hitiyacınız varmı diye
allahtan kendi ailem yakın
onlar çok destek oluyorlar bize
onlarda olmasa ne yapardık bilmem
kız bugün doğumgünüm pokahontas daha bişey yokk bekliyom :d
canım bazen sıkıştıklarında söylüyorlar ama nadiralınyazımsın biz evlenmeden önce bayağı bi ödedik. şimdi 12 ya kadar daha var. toplamda 10 a yakındır sanırım. üstüne yetmiomuş gibi. kayınvalidem hergidşimizde eşime 10 varmı 20 varmı okadar sinir oluyorum ki anlatamam. sizin kocanız veriomu hiç para annesine ?
canım ne kadar yanlış ama,siz yeni bir hayat kuruyorsunuzcanım yaa nedir şu ailelerden çektiğimiz
neden sorun hep erkek tarafında anlamam
aynı sorunları bizde yaşıyoruz canım
eşim istediklerinde ailesine para veriyor
birde bizim şu sorunumuz var
düğünde eşime takılan takıların hepsini ailesi aldı
bize ne beş kuruş para nede tek bir altın bıraktı
neymiş şimdi düğünde altın takanlara biz altın alıp götürücekmişiz sanki bana bıraktılar altınları
günaydın madealoha güzeller:)
he doğru yaaaaa
bakalım ne olucakkkkk
PamuKSekeR cim erkek ailelerinden cekilenler ve borçlar konumuz:)))))))
kızlar benim kaynanamda kayınpederimde yok desem
günaydın şekerler
kıyamam ya borçlarınız hemencecik biter inşallah.. dert etmeyin hiç olan bize oluyor sonra.. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın ama büyük dertler hep maddi zorluklardan kaynaklanıyor hep idareli davranmak lazım.. baba evinde ne kolaydı dimi
mutlukız çok teşekkür ederim canım sağol
pamukşekercim gerçekten bende isterdim nasıl bişeydir kaynana merak ediyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?