Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay bene bende istiyom ama imkansız ötesi olur heralde arkadan yarım emtre açık kalır
şuanda ben azcık göbek yaptım ama çok az bişi ama daha var 10 ay ne olacağı bilinmezki ay merak ettim şimdi, aman napalım giyemezsek üzerimize doğru tutuveririz şöyle hasret gideririz kaydirigubbakcemile3

alınyazımsın evlilik yıl dönümü dedin de acaba ben evlilik yıldönümümde gelinliğimin içine girebilirmiyim ki nerden geldi şimdi aklıma yakaydirigubbakcemile3
girersin canım niye giremeyesin biz çıtır gelinlerden olcaz :))
mısra ne yaptı acaba kocişine ulaşabildimi ?
evet ya ulaştıysada yandı ulaşamadıysada, ama inş önemli bişey olmamıştır (
beraberdik ama yoldaydık fıstıkzemuszemussonra kociş beni eve bıraktı o istanbula devam ettiopuyorumnanaktanen kısa zamanda telafi edeceğini söyleyerek tabiopuyorumnanaktan:asigim:
anladım canım ( neyse edersiniz bi ara, bizde o gün kutlayamıcaz büyük ihtimal, normalde 25 i ama 30 ekimde izin alabilrse belki bi tatile gideriz
ay bene bende istiyom ama imkansız ötesi olur heralde arkadan yarım emtre açık kalır

yok be ikizler bi gelsinde seni nasıl eritiyolar, 1. yıla olmasada 2. yılda bol bile gelir gelinliğin yerimseniben

angel napalım konşuyoruz, işler çok mu senin

süpersin madeeee allah mutluluğunuzu bozmasınnn. hadi kızlar sizdee koyun ben görmedim hiçbirinizi yaaaaa

made çok hoş olmuşsun kız :) maşallah enişte bey de farklı olmuş, klşe damat olmamış, ayrıca çıkış şekliizde frklı ve çok güzel :)))

beim sadece 2 tane fotom var burda deneyim gönderebilirsem

made seninki gibi nasıl gönderebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…