anlıyorum tıpkı benim yaptığım gibi hiç yabancı gelmedii kaydirigubbakcemile3yok bacım masamın üstünde bana bakıyolar:)işin kötüsü daha kararları bile okumadım nasılsa günü var diye saldım:)yumurtayı bekliyom anlayacağın:sm_cool:
şuanda ben azcık göbek yaptım ama çok az bişi ama daha var 10 ay ne olacağı bilinmezki ay merak ettim şimdi, aman napalım giyemezsek üzerimize doğru tutuveririz şöyle hasret gideririz kaydirigubbakcemile3ay bene bende istiyom ama imkansız ötesi olur heralde arkadan yarım emtre açık kalır
:1shok: 11 mi dedin maşallah mademe beya kızlar ben 11 kilo almıştım düğünden beri çok şükür veriyorum
:1shok: 11 mi dedin maşallah mademe be
iyi bakmış senin kociş sana
direk yatsak uyusak dime ah bide yatabilsek ne iyi olurdu:jeyyar:offf akşam olsada gitsek yatsak yaaawwwww
girersin canım niye giremeyesin biz çıtır gelinlerden olcaz :))alınyazımsın evlilik yıl dönümü dedin de acaba ben evlilik yıldönümümde gelinliğimin içine girebilirmiyim ki nerden geldi şimdi aklıma yakaydirigubbakcemile3
evet ya ulaştıysada yandı ulaşamadıysada, ama inş önemli bişey olmamıştırmısra ne yaptı acaba kocişine ulaşabildimi ?
anladım canımberaberdik ama yoldaydık fıstıkzemuszemussonra kociş beni eve bıraktı o istanbula devam ettiopuyorumnanaktanen kısa zamanda telafi edeceğini söyleyerek tabiopuyorumnanaktan:asigim:
ay bene bende istiyom ama imkansız ötesi olur heralde arkadan yarım emtre açık kalır
naniknanik evet hakkaten yaramışhe kız koca ekmeği yaradı banalaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
ay ben görmemiştim ne iyi yaptın valla, ne güzel olmuşsun ya Allah mutululuğunuzu bozmasıngörmeyen arkidişlerime:)
made çok hoş olmuşsun kız :) maşallah enişte bey de farklı olmuş, klşe damat olmamış, ayrıca çıkış şekliizde frklı ve çok güzel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?