Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hiç gülceğim yoktu.bi yandan da burnunu çekseydin "yokkkk senden korkarmıyım.bakma bana sen ben hem ağlarım hem giderim"kaydirigubbakcemile3

pamukcum bende hiç misafir çekecek halim yok ama naparsın başa gelen çekilirmişkaydirigubbakcemile3

kızlar ütülerimi bitiridim kendimi doyurdum ben bi alışverişe çıkayım sonra evimi temizleyip hazırlıklara şimdiden başlayayım
size iyi sohbetler
zaten hep işim olunca muhabbet guzel oluyo burda işim olmasa kimse olmuyo:gitme:
öpüyorum hepinizi

bende düğünden sonra eve gitmek istememiştim
ama korkudan :kedi::kedi::kedi:
gezelim deyip durmuştum
ne zamana kadar geziceksem

mamamı yedim geldim şekerlerimm
afiyet olsun canım hoşgeldin
hiç gülceğim yoktu.bi yandan da burnunu çekseydin "yokkkk senden korkarmıyım.bakma bana sen ben hem ağlarım hem giderim"kaydirigubbakcemile3
dedim zaten :)) niye gidiyim kaç yıldır niye bekledim, bakma sen birazdan susarım dedim, aklıma geldikçe glüyorum valla kaydirigubbakcemile3
ay aynı dert bendede var millet deli diyecek valla bana
ama onlar bilmiyo ki KK diye bişey var aman çokta umrumda deil ben sohbetime bakıyorum oh mis valla zemuszemus sositososito
bencede kaydirigubbakcemile5
valla ya hep senin işin varken sohbet süper oluyo, inş bigün yakalayacaz birbirbizimiz kaydirigubbakcemile3
bende düğünden sonra eve gitmek istememiştim
ama korkudan :kedi::kedi::kedi:
gezelim deyip durmuştum
ne zamana kadar geziceksem

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet korkuda vardıda ecele faydası olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet korkuda vardıda ecele faydası olmadı

alınyazımsın süperrrrrrr:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kızlar sohbet güzel slszr'nin neden korktuğu konusunda ki tahminim de güzeldi ama nese sölemeyimkaydirigubbakcemile3
çıkmam lazım.çamaşır toplucam,yeni çamaşır atcam makineye,çamaşır katlıcam.kısaca çamaşırlarla haşır neşir olmam gerek.mesai saatiniz bitmeden gelirimkaydirigubbakcemile3

bi de neden korktuğumu bilsemkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet korkuda vardıda ecele faydası olmadı

alınyazımsın süperrrrrrr:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
benim bi tahminim var söleyim mikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…