- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
allah seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yazık ya eşin eminim çok bozulmuştur, ama napcan sende haklısın yani yerimseniben
bende düğünden eve gidince yaklaşık bir saat ağladım eşim dedi ben çokmu kötüyüm madem bu kadar ağlayacaktın evlenmeseydik benden mi korkuyosun diye, yoookkk dedim hem ağlarım hem giderim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biz kadınları anlamak zor vesselam
ay aynı dert bendede var millet deli diyecek valla banadzcel katılıyorum ya, odada tekim ve kendi kendime gülüyorum arada millet affalıyo :))
allah seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yazık ya eşin eminim çok bozulmuştur, ama napcan sende haklısın yani yerimseniben
bende düğünden eve gidince yaklaşık bir saat ağladım eşim dedi ben çokmu kötüyüm madem bu kadar ağlayacaktın evlenmeseydik benden mi korkuyosun diye, yoookkk dedim hem ağlarım hem giderim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biz kadınları anlamak zor vesselam
bende düğünden sonra eve gitmek istememiştim
ama korkudan :kedi::kedi::kedi:
gezelim deyip durmuştum
ne zamana kadar geziceksem
afiyet olsun canım hoşgeldinmamamı yedim geldim şekerlerimm
dedim zaten :)) niye gidiyim kaç yıldır niye bekledim, bakma sen birazdan susarım dedim, aklıma geldikçe glüyorum valla kaydirigubbakcemile3hiç gülceğim yoktu.bi yandan da burnunu çekseydin "yokkkk senden korkarmıyım.bakma bana sen ben hem ağlarım hem giderim"kaydirigubbakcemile3
bencede kaydirigubbakcemile5ay aynı dert bendede var millet deli diyecek valla bana
ama onlar bilmiyo ki KK diye bişey var aman çokta umrumda deil ben sohbetime bakıyorum oh mis valla zemuszemus sositososito
valla ya hep senin işin varken sohbet süper oluyo, inş bigün yakalayacaz birbirbizimiz kaydirigubbakcemile3pamukcum bende hiç misafir çekecek halim yok ama naparsın başa gelen çekilirmişkaydirigubbakcemile3
kızlar ütülerimi bitiridim kendimi doyurdum ben bi alışverişe çıkayım sonra evimi temizleyip hazırlıklara şimdiden başlayayım
size iyi sohbetler
zaten hep işim olunca muhabbet guzel oluyo burda işim olmasa kimse olmuyo:gitme:
öpüyorum hepinizi
bende düğünden sonra eve gitmek istememiştim
ama korkudan :kedi::kedi::kedi:
gezelim deyip durmuştum
ne zamana kadar geziceksem
bi de neden korktuğumu bilsemkaydirigubbakcemile3
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:benim bi tahminim var söleyim mikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bi de neden korktuğumu bilsemkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3evet korkuda vardıda ecele faydası olmadı
alınyazımsın süperrrrrrr:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
benim bi tahminim var söleyim mikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?