Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

saat 11 gibi kocaman bir kutu geldi kıpkırmızı çok güzel fiyonk yapılmış büyük bir heyecanla kutuyu açtım adamın biride tepemde abla bi şurayı imzala diyip duruyor ayyy dedim bir saniye kutuyu bi açtım çok güzel kocamannnn bir buket üzerine de çok güzel bişey yazmış YOKLUĞUN YAĞMURA YAZI YAZMAK KADAR ZOR.SENSıZLıK ÖLÜM KADAR ACI SEN NEFES KADAR ÖNEMLı CANIM KADAR DEĞERLıSıN ıYıKı DOĞDUN CANIM KARICIM

madecim görmüştüm evet canım:))

dzcelcim senide:))

ikinizede maşallah anlarım Allah nazarlardan saklasın:Saruboceq:

bu sayfada bulunsa daha iyi olacak galiba :))

Son düzenleyen: Moderatör:
ya aklıma geldi biz nikah için hastaneye gittik nikahı sonuçları beklemeden erttesi güne almıştık, balayından döndük hastaneden aramışlar, talasemiyle ilgil, ama ben o gece neler geçirdim aklımdan varya ben kesin ölcem ölmesemde süründürcem heralde yazık çocuğunda başını yaktım ( keşke sonucu aylar önce alsaydıkta onuda üzmeseydim, ben ölsem bi daha evlenmezde falan diye :))) ama sorun ne bilmiyoruz, meğerse talasemi şüphesi varmış tabi ben dotora gidene dek araştırdım, o kadar paniklerim rağmen doktor şaşırdı hayret hiç endişeli değilsiniz diye.bide bilse ne senaryolar yazım ama hiçbişey çıkmadı,

ah cehalet ahhhhh :))))))

alınyazımsın maşallah resimler çok güzel

teşekkür ederim canım, senn yokmu bizde bakalım :)

off made off , müzik çalar

şimdi uzaklardasın, hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu,

bu şarkıda eşimle bizim oldu yaklaşık 8 aydır (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…