Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktann cım sanki eskidik gibi biz değil mi o kadar düğün hazırlığı yapan yeni arkadaş geldi ki ben öle hissetmeye başladım
valla ya hele biz, yıllananlar topiğimi açsak nee kaydirigubbakcemile3
ahh ahh bi makarna salatası olsaaa meselaakaydirigubbakcemile3yarın yapam da yiyem.kaydirigubbakcemile3
al bendende o kadar ama kilolar geri geliveriri baakk kaydirigubbakcemile3

evet ya mangoda bazen çok güzel şeyler oluyo, bana ve dirime çook yakın yerde var, bende geçenlerde bi ceket almıştık baharlık 20 tl ye.ama şimdi cepte parada yok gştmemek en iyisi.

ama yeni cicilerini güle güle kullan canım arkadaşım, çok ıcaktır eminim dışarısı helede izmirdee

teocum evet hayatım aslında bizde yeniyiz yaa eskidik demeyelim yinede:ecrin_bebek:
ben buraya geldiğimde evlenmeme 5 ay vardıkaydirigubbakcemile3
şimdi evlendımde ustunden 2 ay geçti
hey gidi günler

jazmincim hoşgeldin mısracım sende hoşgeldin hayatım

bende makarna salatası çok sevıyorum ama eşim sevmıyo o sevmeyıncede yapmıyorum mısafırden kalırsa eşime yedırıyorum çünkü sevdıgı bişeler olsun dıyorum bendekaydirigubbakcemile3

Demek o sendin iki saat kadar önce epeyce kulaklarım çınlamıştı ::)))))))))))
Ellerine sağlık cnm

Hoşbuldum canlarım.Alınyazımsın çok geç bir satte eşime ulaştım cnm.,,

Angelcım bende özlüyorum inanki sizleri,laptop umu getirdim ama annemlerin evde net bağlantısı yok,erkek kardeşimde var alt kat yani burada ancak gelin hanım yarın geliyor bir daha size yazamayacağım.Haftaya Çarşamba gibi Antalya ya dönmeyi düşünüyorum o zaman a kadar karşılıklı sabredeceğiz ne yazık ki.Sen nasılsın tatlım?

:1hug:evet yaa biz de yeniyiz bnm eşim hamur işini hiç sevmiyor ben de aksine et ve hamur işi seviyorum nasıl olcak yemek işi acaba merak ediyorum

Çok teşekkür ederim canlarım.Evet çok sıcak öldüm resmen ya...Mağazadan çıkmamak daha iyiydi..Mango'da süper şeyler var gerçekten;ama herşeyi almaya kalkarsak yandık valla:)Ben kocişe hepsini göstermicem zaten aldıklarımın bir kısmını göstercem ki süpriz olsunkaydirigubbakcemile3

(( off ya olmazki ama benim ilgiye ihtiyacım var:kedi:
ben iyi olmaya çalışıyorum işte canım ya
sen nasılsın tatil nasıl gidiyor

angel canım nasılsın

iyiyim teocum sen nasılsın

mısraa eminim beklemek çok zor olmuştu ama sesini duymana ulaşmana çok sevindim canım :)

iyi olmaya calısıyorum angel cim sen neler yapıyorsun

ben yorgunum canım ya bugünlerde
geçen hafta hep cenaze evindeydik bu hafta salı falan geldim eve çamaşırları yıkadım her akşam ütü yapıyorum (
bugünde nevresimleri ütülücem ve temizlik yapmam lazım aslında kek ve kurabiyede yapmam lazım ki yarın arkadaşlarım gelicek ne yapacağımı şaşırmış durumdayım(
galiba ütüden vazgeçmeliyim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…