valla ya hele biz, yıllananlar topiğimi açsak nee kaydirigubbakcemile3haktann cım sanki eskidik gibi biz değil mi o kadar düğün hazırlığı yapan yeni arkadaş geldi ki ben öle hissetmeye başladım
al bendende o kadar ama kilolar geri geliveriri baakk kaydirigubbakcemile3ahh ahh bi makarna salatası olsaaa meselaakaydirigubbakcemile3yarın yapam da yiyem.kaydirigubbakcemile3
Ben geldim kızlar....Mağazaları talan ettim,geldim..-tatlicadiarzu- Mango'ya gitme imkanınız varsa gidin bence...%70 indirim var.Ben kış için 19,90'dan 2'şer tane triko ceket aldım.Batik'ten 1 tane elbise 39,90'a:) Ay rahatladım valla:lepi: Siz neler yaptınız??
Mrb arkadaşlar.
Cicilerini güle güle giy jazmincim :)))))))
canlarım benim yaa elimden geleni yapıyorum işte birazdanda pasta börek olayına gircem kızlar yarınki mönü şu şekilde
çikolata parçacıklı kurabiye
gazozlu kek( mısranın kulakları çınlasın)
yoğurtlu cevizli kabak
patatesli börek
yetermi kızlar?
Mrb arkadaşlar.
Cicilerini güle güle giy jazmincim :)))))))
teocum evet hayatım aslında bizde yeniyiz yaa eskidik demeyelim yinede:ecrin_bebek:
ben buraya geldiğimde evlenmeme 5 ay vardıkaydirigubbakcemile3
şimdi evlendımde ustunden 2 ay geçti
hey gidi günler
jazmincim hoşgeldin mısracım sende hoşgeldin hayatım
bende makarna salatası çok sevıyorum ama eşim sevmıyo o sevmeyıncede yapmıyorum mısafırden kalırsa eşime yedırıyorum çünkü sevdıgı bişeler olsun dıyorum bendekaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn mısraaaa
kız o gün kocişe n e olmuşşşş
merhaba canım nasılsın
çokk ösledim seni(
Demek o sendin iki saat kadar önce epeyce kulaklarım çınlamıştı ::)))))))))))
Ellerine sağlık cnm
Hoşbuldum canlarım.Alınyazımsın çok geç bir satte eşime ulaştım cnm.,,
Angelcım bende özlüyorum inanki sizleri,laptop umu getirdim ama annemlerin evde net bağlantısı yok,erkek kardeşimde var alt kat yani burada ancak gelin hanım yarın geliyor bir daha size yazamayacağım.Haftaya Çarşamba gibi Antalya ya dönmeyi düşünüyorum o zaman a kadar karşılıklı sabredeceğiz ne yazık ki.Sen nasılsın tatlım?
angel canım nasılsın
iyi olmaya calısıyorum angel cim sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?