Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım ya benim işyerindeki bilgisayarda hiç resim yok
evdeki bilgisayarda da internet yok
o yüzden resim yükleyemiyorum

ay 5 dk boş bırakmıyo gelmiyo valla sizi sonra yetişcem die resmen koşuyom topicte ardınızdan yani kaydirigubbakcemile3

canım ya benim işyerindeki bilgisayarda hiç resim yok
evdeki bilgisayarda da internet yok
o yüzden resim yükleyemiyorum
:bbo: :gitme: :bbo:
ay 5 dk boş bırakmıyo gelmiyo valla sizi sonra yetişcem die resmen koşuyom topicte ardınızdan yani kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar
allah sizi inandırsın alışveriş yaptım yerleştirdim evimi sildim süpürdüm toz aldım mutfagımı yerleştirdim bulaşıkları makıneye attım öldüm bittim meyvemi aldım geldım bılgısayarın karşısına sizle bi mola verim dedim

neler olmuş yıne yaaa artık hızımıza yetişilmiyokaydirigubbakcemile3

dzcell ben göremedim bidaha lütfen yaaa

pınar bak kociş ne kadarda romatikmişşş:)

alınyazım çok tatlısınnnnn yaaaaa

oh oh maşallah hastayken böyleysen normalken nasılsın bilemiyorum haktan :))
dzcell ben göremedim bidaha lütfen yaaa

pınar bak kociş ne kadarda romatikmişşş:)

alınyazım çok tatlısınnnnn yaaaaa

teşekkür ederim canım o senin bakışın, hepimiz şeker, çikolat, bal, kaymak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canlarım benim yaa elimden geleni yapıyorum işte birazdanda pasta börek olayına gircem kızlar yarınki mönü şu şekilde

çikolata parçacıklı kurabiye
gazozlu kek( mısranın kulakları çınlasın)
yoğurtlu cevizli kabak
patatesli börek

yetermi kızlar?

yetmez canımcokacimcoook

yanına patates salatasıda ekleyebilirsin istersin, yzaın yemek güzel oluyo

yoğurtlu cevizli kabak nasıl bişey

şuan da detoks için yaptığımayranlı çorbamı içiyorum yazık bana.bahsetmeyin pasta börektenkaydirigubbakcemile3

kabakları rendeliyosun kendi suyunda kavuruyosun yağsız suyunu çekene kadar sonra içine kalın çekilmiş ceviz karıştırıyosun
sonra süzme yogurtla mayonezi karıştırıp azıcıkta sarımsak ılave edıp süslüyosun yogurtla süper bişey oluyo

patatesli börek oldugu için patates salatası fazla olur dıye düşündüm bu kabak çok hafif ve salata gibi oluyo zaten

teocum başka neler yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…