Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bence menün fazlasıyla yeterli ben latife olsun diye sana öle dedim canım:1hug:

şuan da detoks için yaptığımayranlı çorbamı içiyorum yazık bana.bahsetmeyin pasta börektenkaydirigubbakcemile3
ah canım kıyamam ben sana, bende ölüyorum açlıktan valla, son sözleri söyleyip kapatalım dimi yerimseniben

anladım canım, benim vazgeçilmezim geldiğinde vazgeçilmezim en basitinden sigar böreği ,mercimek köftesi.ama mercimek köftesi uğraştırıyo biraz :bbo: yada bsit bi kek yapabilrsin

benim evlilik yıldönümüme 4 gün kaldı:asigim:
ne yapmalıyım ki hiç bi fikrim yok:)))

teocum bana hala eksik bişey varmış gibi geliyo da ondan sordum hayatım

kızlar yaa bende sigara böreği düşündüm ama soğuk yenmez dıye düşündüm sıcak olması içinde milletin yanında kızartmam lazım o yzuden vazgeçtim aslında daha pratık
amaan ne bilim böle bi eksik varmıs gıbı geliyo

eksik nolsun haktancım menü iyi bence
ay bana aksama eşimin kardeşleri misafir daha gidip yemek yapıcam ben ya yazık bana valla kafamçokkarıştı

canım zaten hava sıcak yenmez yazık olur menün gayet iyi bence işin için de misafir olunca sanki yetmeyecek az gibi görünür insana ama bence yeterli

saolun kızlar yaa valla içimi rahatlattınız zaten sonrasında meyve falanda olur yeterli bence zaten topu topu 7 kişi olcak yeter bencedekaydirigubbakcemile3

ee siz naptınız bakalım ben yokken resımler falan havada uçuşmuş

bu arada ne çok yenı gelen oluyo dımı bugunlerde eee mevsım düğün mevsimiyerimseniben

yenı gelen herkes hoşgelmiş sefa getırmısopuyorumnanaktan

teo ya katılıyorum canım yeterli gelir, çok artar sonra sizde yiyemezseniz ziyan olur,

illa bişey daha dersen milföyden bişeyler yapabilirsin, oda soğur ama fırında ısıtabilirsin yemeden 5-10 dk önce

haktann cım sanki eskidik gibi biz değil mi o kadar düğün hazırlığı yapan yeni arkadaş geldi ki ben öle hissetmeye başladım

ahh ahh bi makarna salatası olsaaa meselaakaydirigubbakcemile3yarın yapam da yiyem.kaydirigubbakcemile3

Ben geldim kızlar....Mağazaları talan ettim,geldim..-tatlicadiarzu- Mango'ya gitme imkanınız varsa gidin bence...%70 indirim var.Ben kış için 19,90'dan 2'şer tane triko ceket aldım.Batik'ten 1 tane elbise 39,90'a:) Ay rahatladım valla:lepi: Siz neler yaptınız??

sizinle sohbet edince rahatlıyorum ya içimdeki sıkıntı gidiyor düğün gününe kadar tamamen atlatırım inşallah

ohhhh güle güleeskit canım cicilerini

güle güle kullannn canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…