kabakları rendeliyosun kendi suyunda kavuruyosun yağsız suyunu çekene kadar sonra içine kalın çekilmiş ceviz karıştırıyosun
sonra süzme yogurtla mayonezi karıştırıp azıcıkta sarımsak ılave edıp süslüyosun yogurtla süper bişey oluyo
patatesli börek oldugu için patates salatası fazla olur dıye düşündüm bu kabak çok hafif ve salata gibi oluyo zaten
teocum başka neler yapabilirim ?
ah canım kıyamam ben sana, bende ölüyorum açlıktan valla, son sözleri söyleyip kapatalım dimi yerimsenibenşuan da detoks için yaptığımayranlı çorbamı içiyorum yazık bana.bahsetmeyin pasta börektenkaydirigubbakcemile3
kabakları rendeliyosun kendi suyunda kavuruyosun yağsız suyunu çekene kadar sonra içine kalın çekilmiş ceviz karıştırıyosun
sonra süzme yogurtla mayonezi karıştırıp azıcıkta sarımsak ılave edıp süslüyosun yogurtla süper bişey oluyo
patatesli börek oldugu için patates salatası fazla olur dıye düşündüm bu kabak çok hafif ve salata gibi oluyo zaten
teocum başka neler yapabilirim ?
eksik nolsun haktancım menü iyi benceteocum bana hala eksik bişey varmış gibi geliyo da ondan sordum hayatım
kızlar yaa bende sigara böreği düşündüm ama soğuk yenmez dıye düşündüm sıcak olması içinde milletin yanında kızartmam lazım o yzuden vazgeçtim aslında daha pratık
amaan ne bilim böle bi eksik varmıs gıbı geliyo
Ben geldim kızlar....Mağazaları talan ettim,geldim..-tatlicadiarzu- Mango'ya gitme imkanınız varsa gidin bence...%70 indirim var.Ben kış için 19,90'dan 2'şer tane triko ceket aldım.Batik'ten 1 tane elbise 39,90'a:) Ay rahatladım valla:lepi: Siz neler yaptınız??
ohhhh güle güleeskit canım cicilerini
eksik nolsun haktancım menü iyi bence
ay bana aksama eşimin kardeşleri misafir daha gidip yemek yapıcam ben ya yazık bana valla kafamçokkarıştı
Ben geldim kızlar....Mağazaları talan ettim,geldim..-tatlicadiarzu- Mango'ya gitme imkanınız varsa gidin bence...%70 indirim var.Ben kış için 19,90'dan 2'şer tane triko ceket aldım.Batik'ten 1 tane elbise 39,90'a:) Ay rahatladım valla:lepi: Siz neler yaptınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?