herkese günaydın kızlar
herkes için iyi bir hafta olur inşallahh
Günaydın kızlar,
Herkese iyi haftalar...
Haktancım geçmiş olsun canım.
Ben bugün yine işe gelmedim kızlar.Çok kötüydüm hafta sonu.Ağrılardan duramadım.Bugün doktora gideceğim.İnşallah güzel haberler alırım.
günaydın canlarım
nasılsınız
hepinize güzel huzurlu sağlıklı ve aşk dolu bir hafta dilerimopuyorumnanaktan
kızlar günaydın hepinizeeee. özledim sizleri yaaa:))))
haktancım cok geçmiş olsunn
günaydın jasminciğim iyi haftalar cnm geçmiş olsun sanada inşallah güzel haberler alırız bizde cnm geçmiş olsun sanada tatlım acil şifalar:1hug:
kızlar, makine resim konstrüksiyon mezunu varmı aranızda yada çevrenizde bi tanıdığınız varmı bu bölümde okuyan, mezun olan ?
Günaydın kızlar,
Herkese iyi haftalar...
Haktancım geçmiş olsun canım.
Ben bugün yine işe gelmedim kızlar.Çok kötüydüm hafta sonu.Ağrılardan duramadım.Bugün doktora gideceğim.İnşallah güzel haberler alırım.
geçmiş olsun haktancım kötü olmuş ya((
kıxlar nasılsınız benim az yazılarım var sonra dönerim
herkese günaydın kızlar
herkes için iyi bir hafta olur inşallahh
günaydın angel sanada güzel huzurlu sağlıklı ve aşlk dolu haftalar tatlım:1hug:
canım kuzenim öss ye girdi orayı tercih etmeyi düşünüyoruzda, sözelci aslında, matematiğin çok ağır olduğunu duydum ben, birkaç tanıdık vardı girip mezun olamayan, sen ne dersin, biraz bahsedermisin meslek için gerekli bilgi ve özellikler nelerdir
günaydın canım geçmiş olsun ya
neden oluyoki bu ağrılar:sinifsinif:
günaydın kızlar
bugun topici ben açtım sanırımkaydirigubbakcemile3
eşimi yolcu ettıkten sonra uyumadım çünkü eşime kahvaltı hazırlarken elimi yaktımkaydirigubbakcemile3
eczanelerin açılmasını beklıyorum krem alıcam kendime
herkese güzel bir hafta dilerim şimdiden opuyorumnanaktan
İnan canım bilmiyorum.Umarım ters bir durumum yoktur.Artık dr.a gitmeye korkar oldum yalmaz: Bugün kontrolüm var.Dayanamıyorum dedim artık napiim:umursamaz:Kasıklarımı alıp parçalayasım geldi....
SAOL angel sen nasılsın canım.. yoğun bi hafta sonundan sonra yine aynen devam.. kardeşim almanyaya döndü pazar günü içim bi buruk..
resimciden resimleri aldık albume eklemeye calışıom. bakarsınız:)
ay kıyamam yaaainşallah bugün geçer jasmincim ya
anladım canımanladım cnm kuzenin bayansa tercih etmesin bence benim fikrim tabiki çünkü gerçekten zor bir bölüm ben bile lisedeyken o bölüm mezunu olmama rağmen üniversitede çok zorlandım 3 yılda bitti okul uygulamalı dersler var cnm kaynak yapıyorsun torna freze kullanıyorsun ben çok zorlandım açıkcası ama etkilemek istemem cnm seni
hadi şekerim bkliyoruz heyecanlaa :)SAOL angel sen nasılsın canım.. yoğun bi hafta sonundan sonra yine aynen devam.. kardeşim almanyaya döndü pazar günü içim bi buruk..
resimciden resimleri aldık albume eklemeye calışıom. bakarsınız:)
bende iyiyim angel yazılarım vardı bitti :) sen naptı haftasonu missafirlerin vardı çok yoruldunmu[
günaydın alınyazımsın
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
kolay gelsin canım
[/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?