Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın jasminciğim iyi haftalar cnm geçmiş olsun sanada inşallah güzel haberler alırız bizde cnm geçmiş olsun sanada tatlım acil şifalar:1hug:

kızlar günaydın hepinizeeee. özledim sizleri yaaa:))))
haktancım cok geçmiş olsunn

kızlar, makine resim konstrüksiyon mezunu varmı aranızda yada çevrenizde bi tanıdığınız varmı bu bölümde okuyan, mezun olan ?

[

günaydın canım geçmiş olsun ya
neden oluyoki bu ağrılar:sinifsinif
:

geçmiş olsun haktancım kötü olmuş ya ((

kıxlar nasılsınız benim az yazılarım var sonra dönerim

günaydın alınyazımsın
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
kolay gelsin canım

herkese günaydın kızlar
herkes için iyi bir hafta olur inşallahh

günaydın dzcelim
nasılsın canım

günaydın angel sanada güzel huzurlu sağlıklı ve aşlk dolu haftalar tatlım:1hug:

opuyorumnanaktan

kızlar günaydın hepinizeeee. özledim sizleri yaaa:))))
haktancım cok geçmiş olsunn

günaydın poka:)))
nasılsın

canım kuzenim öss ye girdi orayı tercih etmeyi düşünüyoruzda, sözelci aslında, matematiğin çok ağır olduğunu duydum ben, birkaç tanıdık vardı girip mezun olamayan, sen ne dersin, biraz bahsedermisin meslek için gerekli bilgi ve özellikler nelerdir

anladım cnm kuzenin bayansa tercih etmesin bence benim fikrim tabiki çünkü gerçekten zor bir bölüm ben bile lisedeyken o bölüm mezunu olmama rağmen üniversitede çok zorlandım 3 yılda bitti okul uygulamalı dersler var cnm kaynak yapıyorsun torna freze kullanıyorsun ben çok zorlandım açıkcası ama etkilemek istemem cnm seni

SAOL angel sen nasılsın canım.. yoğun bi hafta sonundan sonra yine aynen devam.. kardeşim almanyaya döndü pazar günü içim bi buruk..

resimciden resimleri aldık albume eklemeye calışıom. bakarsınız:)

günaydın canım geçmiş olsun ya
neden oluyoki bu ağrılar:sinifsinif
:

İnan canım bilmiyorum.Umarım ters bir durumum yoktur.Artık dr.a gitmeye korkar oldum yalmaz: Bugün kontrolüm var.Dayanamıyorum dedim artık napiim:umursamaz:Kasıklarımı alıp parçalayasım geldi....

İnan canım bilmiyorum.Umarım ters bir durumum yoktur.Artık dr.a gitmeye korkar oldum yalmaz: Bugün kontrolüm var.Dayanamıyorum dedim artık napiim:umursamaz:Kasıklarımı alıp parçalayasım geldi....

ay kıyamam yaaa inşallah bugün geçer jasmincim ya

SAOL angel sen nasılsın canım.. yoğun bi hafta sonundan sonra yine aynen devam.. kardeşim almanyaya döndü pazar günü içim bi buruk..

ayyyy çok heyecanlandım pokahontas çabuk ekle lütfen cnm merak ettim allah tez zamanda tekrar kavuştursun kardeşinle cnm:1hug:

anladım canım ( peki matematik ağırmı ? kendisine bu derslerin olduğunu söylerim ben kaynak dersi olduğunu bilmiyodum, teşekkür ederim bilgilendrdiğin için

hadi şekerim bkliyoruz heyecanlaa :)
[
günaydın alınyazımsın
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
kolay gelsin canım

[/I]
bende iyiyim angel yazılarım vardı bitti :) sen naptı haftasonu missafirlerin vardı çok yoruldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…