- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
ne güzel ya zaten derler ya, hastahane, hapishane birde askerlik arkadaşları unutulmaz diye
oldun tabiki saol :)) teşekkür ederim ordan da koçişin yanına giderim beraber döneriz ankaraya, bu hafta o gelecekti kayınvalidemler özledi(
Alınyazımsın hadi iyisin yani,görevde güzel olmuş
sürekli seni o tarafa göndersinler:))))
daha yeni gelebildim.çarşamba izin alcam
tabi bütün işleri yıktılar(((((((((((((8
kızlar ya benim eşimin gitmesine az kaldı.
2 hafta dediğin nedir ya
çıldırıyorum şuan((((
kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz afiyet olsun hepinize öpüyorum sizleri
inşallah canım yadirimcim canım benim yaa seni çok iyi anlıyorummm. inşallah çoookk çokk hızlı gider gelirr yaaaa...
anlatırsan sevinirm canım benim
nedemek canım kafana bişey takılırsa sorarsın canımsağol dirim bende öğrenmiş oldum
canım burdada oluyor benim eşimde istemiyor kesinliklevalla iyiyim sorma dirim :)) bizim o tarafta seyahatte çok oluyo zatende ben gitmiyodum artık giderim ama kesin eşim bunada sinir olur, isemiyodu seyahat falan, artık tayin gelince o oturur evde çocuklara bakar bende seyahatlerde takılırım kaydirigubbakcemile3
sende eşile vakit geçirmek içinmi alav-caksın izni ? ya varya haftasonu bende seni düşündüm ya az kaldı napcak diye( ama inş el birliğiyle bugünleride atlatacağız, neler yapıyosubnuz beraber piknşklere falan gidin bence olabildiğince güzel anlar yaşamaya çalışın ikinşzde özleyeceksiniz çünkü benneyaptımki
:gitme:evet canım aynen öleyerimseniben
ay canım kıyamam ben sana yaa
nereye gidiyodu eşin askere canımcım:gitme:
(belki söyledin ama unuttum kusura bakma lütfen)
amin canım :Saruboceq:canlarım çok ama çok teşekkür ederimm. allahım inşallah hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmaz...
:gitme:
angel canım çok az kaldı tam 15 gün
2 hafta 1 gün eder oda mafoldumben
daha yer belli değil canım ya :gitme:
herkese mrb.nasılsınız bakalım.alınyazımsın istanbula geliyomuşsun.kaç gün sürcek.
hafta sonu eşimin yiğeninin nişanı vardı.nişanın oduğu akşam yani gece sabaha kadar diş ağrısı çektim ayy ağladım resmen.iyiyim şimdi dişçiye gitmedim henüz.burda neresi iyidir bi bakıcam.itiraf ediyim azcık ta tırsıyom:)
geçmiş olsun canım ya
diş ağrısı felakettir
ben o kadar çektim ki :umursamaz:
bide diş ağrım başıma kulağıma boğazıma vurur ya
bak şimdi içim bi hoş oldu sanki dişim zonkladı(
cnmbenim saol.ankaradayken ank.ünv.diş hekimli fak. beşevler de var ya oraya gidiyodum
şimdi nereye gitsem bnurda bilmiyorum.ağrımıyo şimdi ama gitcem mutlaka sadece araştırıyorum.
anladım canım
git tabi ihmal etme
özele mi gidiceksin??
ayın 8'i gibi canımne zaman belli olacakmış peki:sm_confused:
canım geçmiş olsunherkese mrb.nasılsınız bakalım.alınyazımsın istanbula geliyomuşsun.kaç gün sürcek.
hafta sonu eşimin yiğeninin nişanı vardı.nişanın oduğu akşam yani gece sabaha kadar diş ağrısı çektim ayy ağladım resmen.iyiyim şimdi dişçiye gitmedim henüz.burda neresi iyidir bi bakıcam.itiraf ediyim azcık ta tırsıyom:)
inşallah canımBütün yeni evli kk bayanlarına mutluluklar diliyorum bir ömür boyu :Saruboceqpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?