Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

SAOL angel sen nasılsın canım.. yoğun bi hafta sonundan sonra yine aynen devam.. kardeşim almanyaya döndü pazar günü içim bi buruk..

resimciden resimleri aldık albume eklemeye calışıom. bakarsınız:)

iyiyim canım bende
hafta başı yoğunluğu:))
ekle bakalım resimlerinezemuszemus

İnan canım bilmiyorum.Umarım ters bir durumum yoktur.Artık dr.a gitmeye korkar oldum yalmaz: Bugün kontrolüm var.Dayanamıyorum dedim artık napiim:umursamaz:Kasıklarımı alıp parçalayasım geldi....

ay canım ya anlıyorum seni kasık ağrısı fenadır
git bakalım doktora hayırlı haberlerle gel inş.canım

yok canım hiç yormadı misafirlerim
hastanede beraber yattığım kızlar 2 tane şimdi can yoldaşı olduk birbirimize
aynı dertten müzdarip olunca çıktık hastaneden kanki oldukkaydirigubbakcemile5
başın sağolsuna gelmişlerdimafoldumben
9 gibi falanda çıktılar zaten:umursamaz:

evet canım ama nası küçültücem evde photoshopla yapıyorum. ama iş yerinde nası yapıcam bilemedim

ne güzel ya zaten derler ya, hastahane, hapishane birde askerlik arkadaşları unutulmaz diye
rica ederim tatlım yardımcı olabildimse ne mutlu bana bu arada göreve gidiyormuşsun kazasız git gel canım allahım yar ve yardımcın olsun
oldun tabiki saol :)) teşekkür ederim ordan da koçişin yanına giderim beraber döneriz ankaraya, bu hafta o gelecekti kayınvalidemler özledi (

canım sayfaya yüklerkende 413 Request Entity Too Large
bu hatayı verio

Alınyazımsın hadi iyisin yani,görevde güzel olmuş
sürekli seni o tarafa göndersinler:))))
daha yeni gelebildim.çarşamba izin alcam
tabi bütün işleri yıktılar(((((((((((((8
kızlar ya benim eşimin gitmesine az kaldı.
2 hafta dediğin nedir ya
çıldırıyorum şuan ((((

bilgisayarından paint'e gir
dosya menüsünden aç'ı tıkla
burdan yüklemek istediğin resmi bul
yine Resim menüsünden
uzat/eğ tıkla
uzat kısmında
yatay %40
dikey %40 yap
eğ kısmına dokunma
tamam de
resmi bu şekilde yüklemeye çalış

valla iyiyim sorma dirim :)) bizim o tarafta seyahatte çok oluyo zatende ben gitmiyodum artık giderim ama kesin eşim bunada sinir olur, isemiyodu seyahat falan, artık tayin gelince o oturur evde çocuklara bakar bende seyahatlerde takılırım kaydirigubbakcemile3

sende eşile vakit geçirmek içinmi alav-caksın izni ? ya varya haftasonu bende seni düşündüm ya az kaldı napcak diye ( ama inş el birliğiyle bugünleride atlatacağız, neler yapıyosubnuz beraber piknşklere falan gidin bence olabildiğince güzel anlar yaşamaya çalışın ikinşzde özleyeceksiniz çünkü benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…