SAOL angel sen nasılsın canım.. yoğun bi hafta sonundan sonra yine aynen devam.. kardeşim almanyaya döndü pazar günü içim bi buruk..
resimciden resimleri aldık albume eklemeye calışıom. bakarsınız:)
İnan canım bilmiyorum.Umarım ters bir durumum yoktur.Artık dr.a gitmeye korkar oldum yalmaz: Bugün kontrolüm var.Dayanamıyorum dedim artık napiim:umursamaz:Kasıklarımı alıp parçalayasım geldi....
anladım canım( peki matematik ağırmı ? kendisine bu derslerin olduğunu söylerim ben kaynak dersi olduğunu bilmiyodum, teşekkür ederim bilgilendrdiğin için
hadi şekerim bkliyoruz heyecanlaa :)
bende iyiyim angel yazılarım vardı bitti :) sen naptı haftasonu missafirlerin vardı çok yoruldunmu
teşekkür ederim mutlu kız, tekrar düşünsek iyi olacak yani :))
ne güzel ya zaten derler ya, hastahane, hapishane birde askerlik arkadaşları unutulmaz diye[yok canım hiç yormadı misafirlerim
hastanede beraber yattığım kızlar 2 tane şimdi can yoldaşı olduk birbirimize
aynı dertten müzdarip olunca çıktık hastaneden kanki oldukkaydirigubbakcemile5
başın sağolsuna gelmişlerdimafoldumben
9 gibi falanda çıktılar zaten:umursamaz:
oldun tabiki saol :)) teşekkür ederim ordan da koçişin yanına giderim beraber döneriz ankaraya, bu hafta o gelecekti kayınvalidemler özledirica ederim tatlım yardımcı olabildimse ne mutlu bana bu arada göreve gidiyormuşsun kazasız git gel canım allahım yar ve yardımcın olsun
evet canım ama nası küçültücem evde photoshopla yapıyorum. ama iş yerinde nası yapıcam bilemedim
poka resmi nasıl küçültmen gerekiyor anlatayım
Alınyazımsın hadi iyisin yani,görevde güzel olmuş
sürekli seni o tarafa göndersinler:))))
daha yeni gelebildim.çarşamba izin alcam
tabi bütün işleri yıktılar(((((((((((((8
kızlar ya benim eşimin gitmesine az kaldı.
2 hafta dediğin nedir ya
çıldırıyorum şuan((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?