Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazımsın aman allah ayırmasın canım. hep mutlu olun

simiramis hoşgeldin nasılsın ?

Merhaba kızlar yeni evliler kervanına bende katıldım ....
bugün tam 8 gün oldu dumanları üstünde ama şimdiden iyi kilo aldım yaaa
tek sıkıntım buuu....

tek sıkıntım buuu....

canım hoşgeldin. maalesef balayında kilo alınıo yaa. sonra koşturmacadan verirsin merak etme... ev işleri filan :)

tamam canım saol, bişey daha sorayım ücretler hakkında bilgin varmı

galiba hasrettende kaynaklanıyo inş kabuslar bitsinde en güzel hayalleri yaşamaya başlayalım artık hakkaten :)))

alınyazımsın aman allah ayırmasın canım. hep mutlu olun

simiramis hoşgeldin nasılsın ?
amin canım hepimizi ayırmasın inş
tek sıkıntım buuu....
hoşgeldin canım dikkat etmek gerek her bünye farklı ama geçici bi kiloda olabilir, ben b,ir gnde 2 kilo alığ verebilirim belki öyledir ne dersin?kendini tanıtsana bize evlilik asıl gidiyo?
kızlar ben yemeğe çıkar.. sizi öptüm şimdilik..

afiyet olsun tatlım, bende seni öptüm

Canım ücretler hakkında pek bir bilgim yok;ama zam geldi benim bildiğim...

Pokacım afiyet olsun canımcım.Ben de öptüm..opuyorumnanaktan

teşekkür ederim jazmin bi araştırayım, edirneden bulgaristana 3-5 günlük vizeler varmış önceden, cüzzi miktarlarda, şimdide olsada gitsek diyorum keşke, ama bakcaz artık :)))

evet ya makedonya çok güzel bi yer gibi :) bende merak ediyorum orayı bide italyayı

yemekteyizde izlemişte bende ve hayran olmuştum, bide tarihte çok geçiyor ya ektradan merak ediyorum :)))

İtalya çok güzel canım yaa...Özellikle Roma-Vatikan...Ben İtalya'da Roma,Civitavecchia,Cenova ve Milano'yu gördüm;ama Venedik'i de çok merak ediyorum...opuyorumnanaktan

yaaa ne güzel valla, çok şanslısın canım:)) orada romanizmi yaşama şansın olmuş helede venedik çok romantik gelir bana.milano, roma , vatikan gerçekten çok güzel yerler tabi netten gördüğüm kadarıyla :))

Evet canım..Gerçekten süper yerler.Ben zaten tam bir İtalya-İspnya aşığıyım.Bir de biz Vatikan'a gittiğimizde Pazar günüydü ve papa pencereden halka sesleniyordu.Ayin vardı.Çektim papayıkaydirigubbakcemile3 Birkaç fotom var albüme ekleyeyim canım balayından...

yaa gerçekten çok güzel bi anıdır senin için :)) hakkaten eklesene bakalım kızlarla, papada süper bi boz olmuştur eminim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…