- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Merhaba kızlar yeni evliler kervanına bende katıldım ....
bugün tam 8 gün oldu dumanları üstünde ama şimdiden iyi kilo aldım yaaa
tek sıkıntım buuu....
Merhaba kızlar yeni evliler kervanına bende katıldım ....
tek sıkıntım buuu....
tamam canım saol, bişey daha sorayım ücretler hakkında bilgin varmıCanım bizim vize işlerimizle şirket uğraştı;ama benim vizem eşiminkinden daha önce çıktı.Anlayamadım ki benim ilk yurtdışı seyahatimdi. Eşimin daha önceden Avrupa ve Amerika vizeleri vardı.. Ama hiçbir sorun çıkmıyor.Yunanistan vizesini sadece Yunanistan konsolosluklarından alabiliyorsun.Yani gidip schengen vizesi olmasına rağmen İtalya'dan alamıyorsun.En azından ben böyle biliyorum;ama hiçbir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.
Canım bu rüyalar eşinle olan hasretliğinizden kaynaklanıyor.Bu kabuslar bitip yepyeni en güzel rüyalara yelken açopuyorumnanaktanacaksınız eşinle canım...
amin canım hepimizi ayırmasın inşalınyazımsın aman allah ayırmasın canım. hep mutlu olun
simiramis hoşgeldin nasılsın ?
hoşgeldin canım dikkat etmek gerek her bünye farklı ama geçici bi kiloda olabilir, ben b,ir gnde 2 kilo alığ verebilirim belki öyledir ne dersin?kendini tanıtsana bize evlilik asıl gidiyo?Merhaba kızlar yeni evliler kervanına bende katıldım ....
tek sıkıntım buuu....
kızlar ben yemeğe çıkar.. sizi öptüm şimdilik..
tamam canım saol, bişey daha sorayım ücretler hakkında bilgin varmı
galiba hasrettende kaynaklanıyo inş kabuslar bitsinde en güzel hayalleri yaşamaya başlayalım artık hakkaten :)))
amin canım hepimizi ayırmasın inş
hoşgeldin canım dikkat etmek gerek her bünye farklı ama geçici bi kiloda olabilir, ben b,ir gnde 2 kilo alığ verebilirim belki öyledir ne dersin?kendini tanıtsana bize evlilik asıl gidiyo?
afiyet olsun tatlım, bende seni öptüm
evet ya makedonya çok güzel bi yer gibi :) bende merak ediyorum orayı bide italyayı
İtalya çok güzel canım yaa...Özellikle Roma-Vatikan...Ben İtalya'da Roma,Civitavecchia,Cenova ve Milano'yu gördüm;ama Venedik'i de çok merak ediyorum...opuyorumnanaktan
yaaa ne güzel valla, çok şanslısın canım:)) orada romanizmi yaşama şansın olmuş helede venedik çok romantik gelir bana.milano, roma , vatikan gerçekten çok güzel yerler tabi netten gördüğüm kadarıyla :))
Evet canım..Gerçekten süper yerler.Ben zaten tam bir İtalya-İspnya aşığıyım.Bir de biz Vatikan'a gittiğimizde Pazar günüydü ve papa pencereden halka sesleniyordu.Ayin vardı.Çektim papayıkaydirigubbakcemile3 Birkaç fotom var albüme ekleyeyim canım balayından...
yemeğimi yedim ve geldimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?