- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
bende iyiyim çok şükür allahım bu günümü aratmasın
Kesinlikle tavsiye ederim canım.Artık İstanbul çıkışlı gemilerde var.Onları düşünebilirsiniz.Uçak sefaletiniz olmaz.Biz Türkiye'ye dönmek için yaklaşık 5 saat havaalanında bekledik.Bir de 2 saat rötar yaptı.İzmir uçağına kılpayı yetişmiştik..
anladım jasmincim. balayı zamanı cok araştırdım netten. bu tarz organizasyonları bende
ama cok pahalı gelmişti. sana kaça maloldu jazmincim..
a.s.
hoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?
hoşbuldum tatlım
çok sağoll
sen nasılsın
[
jnazcım bende iyim napim:)denemler yapıom:) kızlar akşam evde denediğim tarifi deneyin harika oluo..
linki attım ..ön syfalarda
merhaba kızlarrrr
nasılız bugün keyifler yerindedir inşallahh
Evet canım az kaldııııı:sm_cool:Hoşgeldin bu arada canım nasılsın?
Keşke canım bir daha yaşasak o günleri;ama ilk zamanki gibi olmaz kesinlikle:asigim:
hoşbuldum canımm
nasılsın bi hırsızlık olayı olmuş galiba geçmiş olsun canım
bizde dün gece yürüyüşe çıkmıştık eşimle sonra arkadaşlarla buluştuk falan gece 1 di eve döndüğümüzde kapıyı ben açtım meğerse anahtarı üzerinde unutmuşum sabah eşimi yolcu ederken gördüm çok şükür bişey olmadı resmen hırsıza buyur gel demişim
hım kötü olmuş tabi
Allah bi daha göstermesin canım:Saruboceq:
bende çok korkarım hırsızlıktan :gitme:
benim burda çalışan arkadaşımında kendi evine düğünden 3 gün önce hırsız girdi kızın altını falan yoktu daha düğün olmamıştı ama çeyizinden eşyalar götürmüş sapıklar çok üzülmüştü düğün oluncada direk kayınvalidesine gittiler arabanın süsünü falan orada bozdular normal kot tişört giyip evine gitti düşünsenize nasıl psikolojileri bozulduysa kızcağız gelinliğiyle evine girmedi çok üzülmüştü(([/B]
angel nerelerdesin bitanemm
afiyet olsun canımmmmkızlar ben yemeğe gidiyorum şimdiden afiyet olsun hepinize öğleden sonra görüşmek üzere hepinizide öpüyorum byby
canımcım ellerine sağlık eminim yaptığında çok güzel olmuştur
bende de buna çok benzeyen bi tarif var pamuk poğaça diye aynen çok güzel oluyor ve şimdiye kadar yanıltmadı beni:)
valla geciktim ya sorma acayip bi rüya gördüm nasılsın canımhoşgeldin alınyazımsın bugün geç kaldın nerelerdesin :)
iyiyim canım bende çok seindim inanki allah bozmasın inş :)alınyazımsın günaydın hoşgeldin cnm nasılsın???bende çok sevindim allah razı olsun canım benim
olsun tatlım oda yeter tekrardan beraber yaşlanmanız umuduyla :)günaydın canımcım pek özel bişi yapmadık sadece dışarda yemek yedik geldik evezemuszemus
hediye işini halledicez ay başından sonra yüzüklerimizi alıcazzemuszemus
öle yani ciciş:)))
canım hoşgeldin nabermerhaba kızlarrrr
nasılız bugün keyifler yerindedir inşallahh
günaydın canım nasılsıngünaydın alınyazımsın hoşgeldin
anladım jasmincim. balayı zamanı cok araştırdım netten. bu tarz organizasyonları bende ama cok pahalı gelmişti. sana kaça maloldu jazmincim..
atma canım öle gayet güsel oluo.. bide hamuru yarım saat beklet mutlaka..bende atmamayı düşünüyorum da o yüzden sordum
bende deniycem umarım becerebilirim
seninki kadar güzel olur
mutlukız afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?