Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

oy oyy oyy maşallah size tatlımyaa
kaydirigubbakcemile5

bende çok şükür iyiyim bugün tatlım
sen geldin ama benim çıkmam lazım canımyaa
artık girince tekrar karşılaşırız inşallahh

Canım tam hatırlamıyorum;ama tahminimce 3.000 EUR. civarı tutmuştu.Uçak biletleri hariç. Yanımıza da bir o kdr nakit aldık.Çünkü geminin kara turları paralı...Bir de akşam yemeğindeki içecekler..

anladım yasmincimm. valla değer yaaa.. insan ömründe kaç kere yapabilioki..
tabi gönül ister. umarım tekrar tekrar yapma şansımız olur..

kızlarrr ben çıkayım şimdi öpüyorum hepinizi
hoşçakalın şimdilik
( alınyazım geldiğimde konuşuruz inşallah şekercim merak ettim rüyanı:)

anladım yasmincimm. valla değer yaaa.. insan ömründe kaç kere yapabilioki..
tabi gönül ister. umarım tekrar tekrar yapma şansımız olur..

Evet canım gerçekten değer..Biz bu sene Yunan Adaları'nı düşünüyorduk;ama nasip olmadı.Seneye belki hamiş kalmadan bir kaçamak yaparız diye düşünüyorum...

hoşçakalın şimdilik

Görüşürüz canım.Kendine iyi bak..Tabiiii bebişe de..

jazmincim evet bebiş olmadan yapmak lazım bişiler. benim kardeşim almanyada evli.
ilk zamanlar gezmedikleri ülke kalmadı. şimdi 2 tane cocukları var kıpırdayamıyolar:)

allah sağlık sıhat versin tabi.. çocuk apayrı..

Evet hayatım ya... Bir yandan para biriktirip bir yandan da gezelim diyoruz bakalım.Herşeyin hayırlısı..Çocuk büyük bir sorumluluk herşeyden önce...

Evet hayatım ya... Bir yandan para biriktirip bir yandan da gezelim diyoruz bakalım.Herşeyin hayırlısı..Çocuk büyük bir sorumluluk herşeyden önce...

çok büyük sorumluluk jazmin cim. ama bi okadar da güsel bi duygu.. umarım allahım hepimize yaşatır..

sağol canımcım
naptın bittimi ağda epilasyon işlerin :)))

oy oyy oyy maşallah size tatlımyaa
kaydirigubbakcemile5

bende çok şükür iyiyim bugün tatlım
sen geldin ama benim çıkmam lazım canımyaa
artık girince tekrar karşılaşırız inşallahh

evet maşallah bizekaydirigubbakcemile5
ama sen hep böle yapıyosun ben gelince sen didiyon:umursamaz:

hoşçakalın şimdilik

görüşürüz cnm:gitme::gitme:

Canım tam hatırlamıyorum;ama tahminimce 3.000 EUR. civarı tutmuştu.Uçak biletleri hariç. Yanımıza da bir o kdr nakit aldık.Çünkü geminin kara turları paralı...Bir de akşam yemeğindeki içecekler..
CANIM NEREYE GİTTİNİZ Kİ MERAK ETTİM OKUDUMDA ANLAMADIM NERE OLDUĞUNU GALİBAkafamçokkarıştı
atma canım öle gayet güsel oluo.. bide hamuru yarım saat beklet mutlaka..

alınyazımsın
hayır olsun ne gördün canım?
POĞAÇAYI BENDE DENİCEM CİDDEN ÇOK GÜZEL GÖRNÜYO ELİNE SAĞLIK ŞEKERİM.
YA 2 ARKADAŞIMLA KONYAYA GİDİYORUZ TUZGÖLÜNE FALAN, ORADAN Bİ EVE GİRİYORUM TANIDIK GELİYO AMA EVDE KİMSE YOK KAPI AÇIK, TAM ÇIKACAKKEN BİRİ SERTÇE KAPIYI AÇIYO VE BEN KORKUYLA KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN BANA SARILIYO.ODA EŞİMMİŞ MEĞER.AMA BEN BAŞKASIYLA EVLİYMİŞİM ONDAN İZİN ALIP ARKADAŞLARIMI KONYAYA GÖTÜRÜYORUM ORADA OKUDUK BİLİYORUZ DİYE.NEYSE EŞİM BANA SARILIYO GİTME KAL SENİ ÇOK ÖZLEDİM DİYO, BENDE SENİ ÇOK ÖZLEDİM DİYORUM.BIRAK O ADAMI SEVMİYOSUNKİ ONU KAL BURDA BERABER HAYATIMIZA DEVAM EDELİM DİYO ÖPÜYO BENİ.TAMAM DER GİBİ OLUYORUM, SONRA DİYORUM OLMAZ SENİ ÇOK SEVSEMDE OLMAZ BEN ARTIK ONUNUM, YAPAMAM ALDATAMAM AMA BEN NEDEN SENLE EVLENMEDİM NİYE BANA MANİ OLMADIN DİYORUM AĞLAYA AĞLAYA mafoldumben 3 DEFA RÜYADAN UYANDIM GERİ YATTIM RÜYAMA AYNI KALDIĞIM YERDEN DEVAM ETTİM AMA ÇOK KORKTUM, BEN EŞİME BAZEN KIZIP DERİM ONU DA KIZDIRMAK İÇİN NİYE EVLENDİKKİ SEN DAHA İYİLERİNE LAYIKSIN FALAN DİYE, ODA HEP DERDİKİ DİLERİMKİ ALLAH RÜYANDA GÖSTERSİN BAZI GERÇEKLERİ.Kİ DÜNDE AYNISINI DEDİ BİŞEYE İNANMADIM, YA ADAMIN AHI TUTTU YA, AMA KALKINCA DEDİMKİ ŞÜKÜR ALLAHIM ŞÜKÜR SANA, İYİKİ BÖYLE Bİ HATA YAPMAMIŞIM BEN ONU ÇOK SEVİYORUM YAA.

BEN ARADA AK SAKALLI DEDELER FALAN GÖRÜRÜM RÜYAMDA VE HAYIR OLUR O RÜYALARIM, EŞİMDE ONLARDAN ETKİLENDİĞİMİ BİLDİĞİ İÇİN RÜYAYLA AH ETTİ AHIDA TUTTU,

SAÇMA BELKİ AMA BEN ÇOK ETKİLENDİM YAAA kafamçokkarıştı
hoşçakalın şimdilik
TAMAM CANIM GÖRÜŞÜRÜZ yerimseniben

çok büyük sorumluluk jazmin cim. ama bi okadar da güsel bi duygu.. umarım allahım hepimize yaşatır..

Am,n inşallah canımcım:Saruboceq:

Canım biz gemiyle yurtdışına gittik balayında... Hayır olsun canım.İnandın mı şimdi kocişine canımcım...kaydirigubbakcemile2

İyiyim hayatım sen nasılsın? Ne rüyası canım hayır olsun.
bende iyiyim canım ya sorma valla çok korktum
bizdeeee ama önce kavuşmak lazımda eşimin dışarda olması nedeniyle hep başka şehirlerde buluşuyoruz neyse kavuşunca gezeriz inş kaydirigubbakcemile3
amin amin inş allah aratasın kimseye
sağol canımcım
naptın bittimi ağda epilasyon işlerin :)))

yok ya sorma, dün bi kumaşçıya telafoncuya uğrayım derken saat 7 olmuştu eve gittim 19,30 zaten saattede kapatıyolardı, bugüne kaldı,onun bugüne kalması gibi seyahatte pazartesiye kaldı misafirhanede yer yokmuş, alt üst oldu planlar güya eşimle görüşçektik mafoldumben neyse vardır bi hayır

alınyazımsın harbi kocişin ahı tutmuş yaaaaa....
hemen arayıp seni seviyorum deseydin:)

bende iyiyim canım ya sorma valla çok korktum

bizdeeee ama önce kavuşmak lazımda eşimin dışarda olması nedeniyle hep başka şehirlerde buluşuyoruz neyse kavuşunca gezeriz inş kaydirigubbakcemile3

Canım böylelikle sizde değişik şehirler görme fırsatı yakalıyorsunuz işteesüprizzzzz

alınyazımsın rüyanı okurken çok etkilendim
ben rüyalara çok inanırım
eşinin ahı tutmuş kaydirigubbakcemile3

Am,n inşallah canımcım:Saruboceq:

Canım biz gemiyle yurtdışına gittik balayında... Hayır olsun canım.İnandın mı şimdi kocişine canımcım...kaydirigubbakcemile2

hımmm anladım şimdi süper olmuş valla bende eşime diyorum gel yunanistana yada bulgaristana gidelim diyede vize uğraştırı diyo, varmı vize hakkında bilgin

ayy sorma koçişe şimdi inandım ki buna bnzer bi rğya daha görmüştüm 1 ay önce falan, ozamanda korkmuştm hemen hemen aynı rüayydı bu da, ya illa bi kaybetme korkusu yaşamak zorundamıyız acaba değerini anlamak için :umursamaz:

alınyazımsın harbi kocişin ahı tutmuş yaaaaa....
hemen arayıp seni seviyorum deseydin:)
tuttu ya sorma daha diyemedim ona anlatsam oda der ahım tuttu diye telini açmasını bekliyorum hemen diyecem valla, tel kullanmak yasak işyerinde :bbo:
Canım böylelikle sizde değişik şehirler görme fırsatı yakalıyorsunuz işteesüprizzzzz
valla bencede güzel bi fırsat ciddeen kaydirigubbakcemile3
alınyazımsın rüyanı okurken çok etkilendim
ben rüyalara çok inanırım
eşinin ahı tutmuş kaydirigubbakcemile3

sorma ya bende çok etkilendim allah pişman edecek kararlardan esirgesin hepimizi, ben çok inatçıyımdır inadımdan evlenmeyedebilirdim yani saçma sapan şeyleri yaparım maalesef ve sonunda pişman olurum biez daha inadmı kırmam gerektiğini anladım

ama ben onu çok sevdiğimi kaybetmek istediğimi bikez daha anladım uzakta olsa varsın olsun canı sağ, kendi benim olsunda :Saruboceq:

Canım bizim vize işlerimizle şirket uğraştı;ama benim vizem eşiminkinden daha önce çıktı.Anlayamadım ki benim ilk yurtdışı seyahatimdi. Eşimin daha önceden Avrupa ve Amerika vizeleri vardı.. Ama hiçbir sorun çıkmıyor.Yunanistan vizesini sadece Yunanistan konsolosluklarından alabiliyorsun.Yani gidip schengen vizesi olmasına rağmen İtalya'dan alamıyorsun.En azından ben böyle biliyorum;ama hiçbir sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.

Canım bu rüyalar eşinle olan hasretliğinizden kaynaklanıyor.Bu kabuslar bitip yepyeni en güzel rüyalara yelken açopuyorumnanaktanacaksınız eşinle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…