- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
hoşgeldin gülyüzlüm
ben iyiyim kendi adıma
2 yıl 1 günlük yeni gelin olarak karşınızdayım:kedi:
sen nasılsın canımcım
:asigim:
ay bende çok yapıyorum onu
Allah tan karşı komşu görüyorda haber veriyor:))
geldim canım kaydirigubbakcemile5
Canım tam hatırlamıyorum;ama tahminimce 3.000 EUR. civarı tutmuştu.Uçak biletleri hariç. Yanımıza da bir o kdr nakit aldık.Çünkü geminin kara turları paralı...Bir de akşam yemeğindeki içecekler..
görüşmek üzere jnaz cım:)kızlarrr ben çıkayım şimdi öpüyorum hepinizi
hoşçakalın şimdilik
( alınyazım geldiğimde konuşuruz inşallah şekercim merak ettim rüyanı:)
anladım yasmincimm. valla değer yaaa.. insan ömründe kaç kere yapabilioki..
tabi gönül ister. umarım tekrar tekrar yapma şansımız olur..
kızlarrr ben çıkayım şimdi öpüyorum hepinizi
hoşçakalın şimdilik
Jazmİncİm sen nasılsın ne var ne yok bİraz Önce cevap yazrken sİldİm yanlıŞla yazdıklarımı
jazmincim evet bebiş olmadan yapmak lazım bişiler. benim kardeşim almanyada evli.
ilk zamanlar gezmedikleri ülke kalmadı. şimdi 2 tane cocukları var kıpırdayamıyolar:)
allah sağlık sıhat versin tabi.. çocuk apayrı..
Evet hayatım ya... Bir yandan para biriktirip bir yandan da gezelim diyoruz bakalım.Herşeyin hayırlısı..Çocuk büyük bir sorumluluk herşeyden önce...
valla geciktim ya sorma acayip bi rüya gördüm nasılsın canım
iyiyim canım bende çok seindim inanki allah bozmasın inş :)
olsun tatlım oda yeter tekrardan beraber yaşlanmanız umuduyla :)
canım hoşgeldin naber
günaydın canım nasılsın
oy oyy oyy maşallah size tatlımyaa
kaydirigubbakcemile5
bende çok şükür iyiyim bugün tatlım
sen geldin ama benim çıkmam lazım canımyaa
artık girince tekrar karşılaşırız inşallahh
kızlarrr ben çıkayım şimdi öpüyorum hepinizi
hoşçakalın şimdilik
CANIM NEREYE GİTTİNİZ Kİ MERAK ETTİM OKUDUMDA ANLAMADIM NERE OLDUĞUNU GALİBAkafamçokkarıştıCanım tam hatırlamıyorum;ama tahminimce 3.000 EUR. civarı tutmuştu.Uçak biletleri hariç. Yanımıza da bir o kdr nakit aldık.Çünkü geminin kara turları paralı...Bir de akşam yemeğindeki içecekler..
POĞAÇAYI BENDE DENİCEM CİDDEN ÇOK GÜZEL GÖRNÜYO ELİNE SAĞLIK ŞEKERİM.atma canım öle gayet güsel oluo.. bide hamuru yarım saat beklet mutlaka..
alınyazımsın hayır olsun ne gördün canım?
TAMAM CANIM GÖRÜŞÜRÜZ yerimsenibenkızlarrr ben çıkayım şimdi öpüyorum hepinizi
hoşçakalın şimdilik
çok büyük sorumluluk jazmin cim. ama bi okadar da güsel bi duygu.. umarım allahım hepimize yaşatır..
CANIM NEREYE GİTTİNİZ Kİ MERAK ETTİM OKUDUMDA ANLAMADIM NERE OLDUĞUNU GALİBAkafamçokkarıştı
POĞAÇAYI BENDE DENİCEM CİDDEN ÇOK GÜZEL GÖRNÜYO ELİNE SAĞLIK ŞEKERİM.
YA 2 ARKADAŞIMLA KONYAYA GİDİYORUZ TUZGÖLÜNE FALAN, ORADAN Bİ EVE GİRİYORUM TANIDIK GELİYO AMA EVDE KİMSE YOK KAPI AÇIK, TAM ÇIKACAKKEN BİRİ SERTÇE KAPIYI AÇIYO VE BEN KORKUYLA KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN BANA SARILIYO.ODA EŞİMMİŞ MEĞER.AMA BEN BAŞKASIYLA EVLİYMİŞİM ONDAN İZİN ALIP ARKADAŞLARIMI KONYAYA GÖTÜRÜYORUM ORADA OKUDUK BİLİYORUZ DİYE.NEYSE EŞİM BANA SARILIYO GİTME KAL SENİ ÇOK ÖZLEDİM DİYO, BENDE SENİ ÇOK ÖZLEDİM DİYORUM.BIRAK O ADAMI SEVMİYOSUNKİ ONU KAL BURDA BERABER HAYATIMIZA DEVAM EDELİM DİYO ÖPÜYO BENİ.TAMAM DER GİBİ OLUYORUM, SONRA DİYORUM OLMAZ SENİ ÇOK SEVSEMDE OLMAZ BEN ARTIK ONUNUM, YAPAMAM ALDATAMAM AMA BEN NEDEN SENLE EVLENMEDİM NİYE BANA MANİ OLMADIN DİYORUM AĞLAYA AĞLAYA mafoldumben 3 DEFA RÜYADAN UYANDIM GERİ YATTIM RÜYAMA AYNI KALDIĞIM YERDEN DEVAM ETTİM AMA ÇOK KORKTUM, BEN EŞİME BAZEN KIZIP DERİM ONU DA KIZDIRMAK İÇİN NİYE EVLENDİKKİ SEN DAHA İYİLERİNE LAYIKSIN FALAN DİYE, ODA HEP DERDİKİ DİLERİMKİ ALLAH RÜYANDA GÖSTERSİN BAZI GERÇEKLERİ.Kİ DÜNDE AYNISINI DEDİ BİŞEYE İNANMADIM, YA ADAMIN AHI TUTTU YA, AMA KALKINCA DEDİMKİ ŞÜKÜR ALLAHIM ŞÜKÜR SANA, İYİKİ BÖYLE Bİ HATA YAPMAMIŞIMBEN ONU ÇOK SEVİYORUM YAA.
BEN ARADA AK SAKALLI DEDELER FALAN GÖRÜRÜM RÜYAMDA VE HAYIR OLUR O RÜYALARIM, EŞİMDE ONLARDAN ETKİLENDİĞİMİ BİLDİĞİ İÇİN RÜYAYLA AH ETTİ AHIDA TUTTU,
SAÇMA BELKİ AMA BEN ÇOK ETKİLENDİM YAAA kafamçokkarıştı
TAMAM CANIM GÖRÜŞÜRÜZ yerimseniben
bende iyiyim canım ya sorma valla çok korktumİyiyim hayatım sen nasılsın? Ne rüyası canım hayır olsun.
bizdeeee ama önce kavuşmak lazımda eşimin dışarda olması nedeniyle hep başka şehirlerde buluşuyoruz neyse kavuşunca gezeriz inş kaydirigubbakcemile3Evet hayatım ya... Bir yandan para biriktirip bir yandan da gezelim diyoruz bakalım.Herşeyin hayırlısı..Çocuk büyük bir sorumluluk herşeyden önce...
amin amin inş allah aratasın kimseyeçok büyük sorumluluk jazmin cim. ama bi okadar da güsel bi duygu.. umarım allahım hepimize yaşatır..
sağol canımcım
naptın bittimi ağda epilasyon işlerin :)))
bende iyiyim canım ya sorma valla çok korktum
bizdeeee ama önce kavuşmak lazımda eşimin dışarda olması nedeniyle hep başka şehirlerde buluşuyoruz neyse kavuşunca gezeriz inş kaydirigubbakcemile3
Am,n inşallah canımcım:Saruboceq:
Canım biz gemiyle yurtdışına gittik balayında... Hayır olsun canım.İnandın mı şimdi kocişine canımcım...kaydirigubbakcemile2
tuttu ya sorma daha diyemedim ona anlatsam oda der ahım tuttu diye telini açmasını bekliyorum hemen diyecem valla, tel kullanmak yasak işyerinde :bbo:alınyazımsın harbi kocişin ahı tutmuş yaaaaa....
hemen arayıp seni seviyorum deseydin:)
valla bencede güzel bi fırsat ciddeen kaydirigubbakcemile3Canım böylelikle sizde değişik şehirler görme fırsatı yakalıyorsunuz işteesüprizzzzz
alınyazımsın rüyanı okurken çok etkilendim
ben rüyalara çok inanırım
eşinin ahı tutmuş kaydirigubbakcemile3
hımmm anladım şimdi süper olmuş valla bende eşime diyorum gel yunanistana yada bulgaristana gidelim diyede vize uğraştırı diyo, varmı vize hakkında bilgin
ayy sorma koçişe şimdi inandım ki buna bnzer bi rğya daha görmüştüm 1 ay önce falan, ozamanda korkmuştm hemen hemen aynı rüayydı bu da, ya illa bi kaybetme korkusu yaşamak zorundamıyız acaba değerini anlamak için :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?