Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

anaaaaa ben angel in resimlerini görmedim. angel eklesene sekerim:)

şimdi ben soruyorum çatladım valla :)))

kızlar eşinizden önce fazlaca etkilendiğiniz hayallerinize koyduğunuz bi erkek yada eski sevgiliniz varmı ? ? ?

şimdi herkes ilk başkası yazsın die bekler alınyazım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Evet canım...kaydirigubbakcemile3Bu arada ismin çok güzel gerçekten..Kızım olursa düşünebilirim yaniyerimseniben

teşekkür ederim hayatım bende benim adım olmasa kızım olsa koyardım çunku çok sevıyorum ismimi
ben isimlerin insanların karakterını etkıledıgıne inanırım cidden öyleyim ismimin anlamını birebir taşıyorum
hem erkek hem kız ismi unisex bi isim keşke kendı adım koymasaydı mutlaka koyardım bu ismi çocuguma ama etrafımda benden dolayı çocuguna bu ismi veren de oldukaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar
çok alakasız bir şey soracağım size
ama özellikle yeni evli olduğunuz ve yakın zamanda yaşadığınız için size sormak istiyorum
benim cumartesi ceyizim gidecek... annem ve kaynanam konuşmuşlar gelin odasını biz ogün yaparız demiş annem bi an ses çıkarmamış ama akşam bana atladı gelin odasını kız yapar falan diye
offf çok arada kaldım ne yapabilirim.... ogün annem bizde adet böyle biz yapacağız dese olmaz mı ben araya hiç girmesem yada doğru nedir offf çıldıracağım herşey stres yapıyorum hasta olacağım sonunda

şimdi ben soruyorum çatladım valla :)))

kızlar eşinizden önce fazlaca etkilendiğiniz hayallerinize koyduğunuz bi erkek yada eski sevgiliniz varmı ? ? ?

:kedi: Sanırsam yoktu...Hani ben öyle tipe bakan biri dğeilim...Sadece çok sarışın olmasın,çok da esmer olmasın..Ortası olsun derdim...Oldu:lepi:

canım eşine sölesen oda annesine iletse. sen yüsgöz olmadan. bizde adet bu şekilde diye..

Gerçekten hoşmuş canım.Aklımın bir köşesinde ve unisex isim olması da çok güzel.opuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun canım.Allah mutlu etsin... Canım benim hiç gelin odam olmadı..Nasıl birşey oluyormuş oCADIARZU Ayrıca sen araya girme canım,annen uygun bir dille söylesin bence...

ben öncedende sölemiştim zaten pokacım ben eşimden once bi erkek arkadasım vardı 7 sene sürdü beraberliğimiz ilk aşk yani bi o var başka da yok bide eşim var yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…