arkadaşlar merhaba.. bugün işlrim çoktu hep açıktınız ama okumayada pek fırsat bulamadım, şimdi toptan okudum ama:):):)
isim mevzusu olmuş, tahmin ederken çok yorulmuşsunuz zaten ben yormıyım. benim adım melike:)
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:asigim:
evet ya çok meraklı
ama çarşaf isteyemez kıyamet koparırım o zamanklava:
teşekkür ederim
keşke takmasam kardeşim de boşver herkes gidince kafamıza göre tekrar düzeltiriz diyor ama işte ....
canım o içimde yara kaldı .... ...
gerçekten çok stresteyim herşey üzüyor yoruyor kafamdan atıp rahat edemiyorum ......
canım çeyzi almaya gelecekler götürmüşkende yerleştirilecek ..... ama işte odayı biz yaparız demiş
Evet canım biliyorum erkek tarafı çeyiz almaya gelir ve eşyalar sadece indirilir.İndirildikten sonra ise erkek tarafı yollanır :) Yani bende zaten çeyiz alma olayı olmadı;ama kuzenlerimden böyle biliyorum.Bizim buralarda böyledir adet...
o zamanda yazmıştım ben sana, içinde kalacak hiç bişey yok bence, şimdi düğün stresiyle sağlıklı düşünemiyosun, herşey gözünde büyüyo o yüzden böylesin..karşındaki adam da stresli tabii onuda dikkate almak lazım... hiç takılma böyle ayrıntılara, bugünlerini tadını çıkart derim ben...kayınvaliden yardım etsede hiç bişey senin isteğin dışında olmaz merak etme sen
onlarda heves etmişler gelcekler gidin diyemeyiz ki :1no2:
şimdi herkes ilk başkası yazsın die bekler alınyazım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ya senin eşyalarını onlar bilmezki.. onlarıda temizlikte kullanırsınız, siz yerleştirirsiniz:):) zor işleri onlara yaptırırsınız sizdeeeeeeee
Evet canım biliyorum erkek tarafı çeyiz almaya gelir ve eşyalar sadece indirilir.İndirildikten sonra ise erkek tarafı yollanır :) Yani bende zaten çeyiz alma olayı olmadı;ama kuzenlerimden böyle biliyorum.Bizim buralarda böyledir adet...
ya senin eşyalarını onlar bilmezki.. onlarıda temizlikte kullanırsınız, siz yerleştirirsiniz:):) zor işleri onlara yaptırırsınız sizdeeeeeeee
şimdi herkes ilk başkası yazsın die bekler alınyazım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
valla beklerim ama hadi ben anlatim bitane
bi arkadaşım vardı manken kız ama onun sevgilisinin kuzeniyle tanıştırdılar bizi,ta 7 yıl evvel.am hiç foto görmedim tabi ben şoookkkk, karşımda böyle 1,90 boylarında yağız bi delikanlı :) tanıştırdılar bizi hiç konuşmadı beni beğenmedi sandım tabi sinir oldum, meğerse çocuk belçika da yaşıyomuş.o çocuğunda kuzeniymiş türkiyeye tatile gelmiş ama öz be öz türk :) anlattı ok dedik, hayatımda hiç kimsenin elini tutmamış daha önce, 1 saat sonra sırf tutmuş olmak için tutuştk tabi onun teklifi üzerine.
hergün görüşüyoduk tabi 3 gün sonra benle öpüşmek istedi, udaktan yani, ozaman cesretsizdim böyle bi teklifte bulunursa reddedemem diye çok korkuyodum ama yok deim :))) ilk kez evleneceğim kişiyle öpüşmek istiyodum çünkü neyseki öylede oldu.
ama inanki çok yakışıklıydı mankenlerden farksız, yolda yürürken çocuğun yemediği laf kalmaıyodu, bende dedimki sen neden benlesin ben öyle havalı kızlardan değilim senin beklentilerinede cevap vereme diye? o taraflarda zillier çokmuş burdada millet paraya bakıyomuş bense onlaın hiçbiri gibi değilmişim :) nyse cafeye oturduk arkamızda zilli kızlar var fıkır fıkır, çocuk arkaya yaslanamıyo, yaslan diyorum yok diyo elimi tutyo, biz wc ye gittik dedilerki kızlar benimki kağıt bırakmış çok hoşsun beni ara diye, bende ne varki dedim, çocuk bozuldu falan.nyse değişik bi yaz aşkı oldu 1 aylık falan çok yakışıklıydı motorsikleti vardı hızlı hayat yaşıyodu falan.sonra beni aradı ara ara, seni çok özledim diye, gelmeye yakın yine aradı görüşelim ben senle evlenmek istiyorum falan ama görüşmedik bi daha o aradı durdu,
ama hala hasan deyince içim bi tuhaf olur, acayip seksiydi yakışıklıydıtam bi yaz aşkıydı heralde her yaz aklıma gelir kendisi
kardeşimde aynısını diyor ama işte ben annem stres yapınca yapıyorumcanım aman bırak naparsa yapsınlar. sen zaten girince herşeyi değiştirion. hiç böle şeylere kafanı yorma...
canım benim bunlar çözümsüz şeyler değil o gün değiştiremesen bile düğün gecesi değiştirirsin
sölemesi ayıp biz o gece değiştirmiştik eşimle butun nevresım takımını çok kayıyodu
bunlar büyütülcek şeyler değil bitanem hepimiz yaşadık ister istemez kafana takıyosun biliyoruz
ama çözümsüz şeyler değil
gelmek isteyen düğün öncesi gelsin görmek ısteyen heves eden gelsin herkes birbirine yardım etsın olur biter bence bu sorun kafanda buyuttugun kadar sorun olmicak bak gör
herkes bi işin ucundan tutuverir
olmasa bile illa annen ben duzeltcem derse rıca eder duzeltır olmadı baştan yaparsınız alt tarafı çarşaf çok kalsa bı hafta kalacak o yatakta dimi ama hayatımyerimseniben
bizde çeyiz alındıktan sonra hep beraber eve gidilir kzı tarafından erkek tarafından
mesela ben teyzem falan yatak odasına girdik hem kıyafetlerimi yerleştirdik hem yatağı falan sonra kayınvalidem geldi kocişinkileri yerleştirdik beraber:))
annemler mutfaktaydı tabak tencere işi kocişin halası falan vardı
bir halasıda vitrin içi falan yerleştirdi
zaten 1 hafta önceden temizlik yapılmıştı eşyalar gelmişti perdeler falan asılmıştı çeyiz yerleşincede halıları sermiştik:))
ayy yine eski günler geldi aklıma
ama çok mutluyum çok şükrediyorum ki isteme söz nişan çeyiz düğün işlerinde hiç içimde kalan ve kalbimin kırıldığı olaylar olmadı hep güzel anıyorum o günleri ve şükrederek anıyorumalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?