Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

melike en çok sevdiğim isimlerden biridir
ama nedense kızıma koyacağım isimler arasında hiç düşünmemkafamçokkarıştı
hoşgeldin canım

Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:asigim:

Beeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:asigimpuyorumnanaktan

mıssrrrrrraaaaaaammmmmm seniii çoookkk özzllleeddiiimmm dostummm
geelllllll artıkkkk
mafoldumbenmafoldumben

Evet canım biliyorum erkek tarafı çeyiz almaya gelir ve eşyalar sadece indirilir.İndirildikten sonra ise erkek tarafı yollanır :) Yani bende zaten çeyiz alma olayı olmadı;ama kuzenlerimden böyle biliyorum.Bizim buralarda böyledir adet...

onlarda heves etmişler gelcekler gidin diyemeyiz ki :1no2:

o zamanda yazmıştım ben sana, içinde kalacak hiç bişey yok bence, şimdi düğün stresiyle sağlıklı düşünemiyosun, herşey gözünde büyüyo o yüzden böylesin..karşındaki adam da stresli tabii onuda dikkate almak lazım... hiç takılma böyle ayrıntılara, bugünlerini tadını çıkart derim ben...kayınvaliden yardım etsede hiç bişey senin isteğin dışında olmaz merak etme sen

tamam canım sağola.s.

ya senin eşyalarını onlar bilmezki.. onlarıda temizlikte kullanırsınız, siz yerleştirirsiniz:):) zor işleri onlara yaptırırsınız sizdeeeeeeee

O zmn tatlım, geldiklerinde annen uygun bir dille söyler yatak odasını sizin yerleştireceğinizi...

ya senin eşyalarını onlar bilmezki.. onlarıda temizlikte kullanırsınız, siz yerleştirirsiniz:):) zor işleri onlara yaptırırsınız sizdeeeeeeee

İyi fikir aslında kaydirigubbakcemile3

bizde çeyiz alındıktan sonra hep beraber eve gidilir kzı tarafından erkek tarafından
mesela ben teyzem falan yatak odasına girdik hem kıyafetlerimi yerleştirdik hem yatağı falan sonra kayınvalidem geldi kocişinkileri yerleştirdik beraber:))
annemler mutfaktaydı tabak tencere işi kocişin halası falan vardı
bir halasıda vitrin içi falan yerleştirdi
zaten 1 hafta önceden temizlik yapılmıştı eşyalar gelmişti perdeler falan asılmıştı çeyiz yerleşincede halıları sermiştik:))
ayy yine eski günler geldi aklıma
ama çok mutluyum çok şükrediyorum ki isteme söz nişan çeyiz düğün işlerinde hiç içimde kalan ve kalbimin kırıldığı olaylar olmadı hep güzel anıyorum o günleri ve şükrederek anıyorumalkisalkisalkis

:lepi: süpermişşşş
ama ev bize yakın yürüyerek 5 dk.. biz ennemle akşamları gidip temizliyoruz..... şimdiden pırıl pırıl.... sadece eşyalarım yerleşecek

canım benim bunlar çözümsüz şeyler değil o gün değiştiremesen bile düğün gecesi değiştirirsin

sölemesi ayıp biz o gece değiştirmiştik eşimle butun nevresım takımını çok kayıyodu
bunlar büyütülcek şeyler değil bitanem hepimiz yaşadık ister istemez kafana takıyosun biliyoruz
ama çözümsüz şeyler değil
gelmek isteyen düğün öncesi gelsin görmek ısteyen heves eden gelsin herkes birbirine yardım etsın olur biter bence bu sorun kafanda buyuttugun kadar sorun olmicak bak gör

herkes bi işin ucundan tutuverir
olmasa bile illa annen ben duzeltcem derse rıca eder duzeltır olmadı baştan yaparsınız alt tarafı çarşaf çok kalsa bı hafta kalacak o yatakta dimi ama hayatımyerimseniben

şimdi herkes ilk başkası yazsın die bekler alınyazım:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bazıları pek bi hevesli oluyo ama naçizhane tavsiyem bu işi nişanlın halletsin sen karışma, nişanlın kendi fikiymiş gibi kız sizin yanınızda rahat edemz falan desin.düğün zamanı oluyo gerginlik, en iyisi bile bazen farketmeden karışabiliyo, topu nişanlına at derim, yoksa sen kötü gelin olabilrsin, yok onada diyemem dersen başa gelen çekilir demekten başka çare yok ozaman

opuyorumnanaktan Süpermiş canım.Benim hiç böyle yaz aşkım falan olmadı.İsmini duyunca da içimin bir hoş olduğu:umursamaz: Sadece evlenmeden önceki ilişkim 5.5. sene sürmüştü.Ama kötü ayrıldığımızdan dolayı lanet okudum,hiç de cız etmez içim:dance:

:lepi: süpermişşşş
ama ev bize yakın yürüyerek 5 dk.. biz ennemle akşamları gidip temizliyoruz..... şimdiden pırıl pırıl.... sadece eşyalarım yerleşecek

canım aman bırak naparsa yapsınlar. sen zaten girince herşeyi değiştirion. hiç böle şeylere kafanı yorma...
kardeşimde aynısını diyor ama işte ben annem stres yapınca yapıyorum

olumlu arkadaşım benimŞeniz

opuyorumnanaktan Ne güzel canım.Benim çeyiz yerleştirme olayım olmadı:) Ben iş çıkışı babamla gidip.Evin eksiği gediği ne varsa hallediyorduk.Annem diğer işlerle.Erkek tarafı pek uğraşmadı yani.:umursamaz: Beyaz eşyalar eve geldi,tv ler eve geldi,herşey alındığı gibi eve geldi.Diğerlerini de annem sağolsun yavaş yavaş halletti...

muhabetinize ben de katılabilirmiyim....
sanırım eski aşklar

deryainci canım senin korkun zaten annenin tavırlarındanç annenede uygun ca söle lütfen şu güsel günlerimi
iyi yaşıyım. bu tarz seylerle üzmeyin beni anlaşın die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…