Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

deryainci benim öle bişiyim olmadı. normal yerleştirdik yatakodasını yani...

arkadaşlar merhaba.. bugün işlrim çoktu hep açıktınız ama okumayada pek fırsat bulamadım, şimdi toptan okudum ama:):):)
isim mevzusu olmuş, tahmin ederken çok yorulmuşsunuz zaten ben yormıyım. benim adım melike:)

ben öncedende sölemiştim zaten pokacım ben eşimden once bi erkek arkadasım vardı 7 sene sürdü beraberliğimiz ilk aşk yani bi o var başka da yok bide eşim var yerimseniben

haktancım bende eşimden önce bi birliktelik yaşadım 5 sene kadar ..bunun 1 senesi sözlü 2 senesi nişanlı geçti...

Ben de seni seviyorum canım arkadaşımmmmopuyorumnanaktan

Şeniz

kaynanan saçmalamış bence
gelin yatağını yaparken onun ne işini var ki:umursamaz:
yani olsada olur ama sinir oluyorum böle meraklı kaynanalara
o şimdi düğünden sonra çarşafıda görmek ister:1ninca:

canım benim hoşgeldin öncelikle hazırlıkların arttıgı ve stresın en yoğun yaşandıgı donemdesın allah sabır versin
bu gibi olaylar aslında olay demeyeyımde bu gibi farklı adetlerın olması normal
gelin odası duzeltmesini benim bildiğimde kız tarafı yapar ama kayınvalıdende yapmak ıstıyosa sorun yok beraber yapın

benimkinde biz hepberaber evi düzeltmeye gelmiştik ablamlar görümcemler kayınvalıdem annem falan hatta kayınvalıdem sonradan gitti görümcemler kaldı
hepberabaer yapıldı yani
bu kadar sorun etme bence annende etmesin

hep beraber gıdersınız o gun hepberabaer bırbırınıze yardım edersını zolur biter
ufak tefek şeyleri takmamaya çalış

ayy dursun seni hatırlıcma galiba deryainci, gelinlik altı iç çamaşırı meselen vardı bide sein dimi... o iş halloldu heralde artık

kız yatak odasından bahsediyor bence

Hayırlısı olsun canım.Allah mutlu etsin... Canım benim hiç gelin odam olmadı..Nasıl birşey oluyormuş oCADIARZU Ayrıca sen araya girme canım,annen uygun bir dille söylesin bence...[/QUOTE]

anemin bizde adet böyle demesi daha iyi olur di mi?

memnun oldum melikecim:))))

bende öyle düşündüm ama oda benimle annesi arasında kalıyor busefer
kafayı yicem

canım bencede sen hiç karışma annen sölesin.. bişi diceni sanmam . bak ben sana şöle diyim
hiç böle şeyleri stres yapıp en güsel günlerini mahfetme. herşey çok güsel gelişio sen merak etme. annen uygun bi dille sölesin canım..

Canım ev yerleştirmeye zaten kız tarafı gelir.Erkek tarafı gelmez ki...Yani en azından bizde böyle..Annem kayınvalideme söyledi bunu ve o da hiç karışmamıştı.Bence sen eşine de söyleme,direkt annene söyle ve o kendisi söylesin.Bu sefer sen yüz göz olunca kayınvaliden sanki sen istemiyorsun gibi sanabilir..

haktancım bende eşimden önce bi birliktelik yaşadım 5 sene kadar ..bunun 1 senesi sözlü 2 senesi nişanlı geçti...

hayatım gidene boşver gelene hoşgeldin diyelim biz
benim hayatım en buyuk aşkı eşim seninde öyledirki onlarla evlenmişiz dimiyerimseniben
gidenin gitmesi gerekıyomuski gitmiş boşverrrrkaydirigubbakcemile3

Hayırlısı olsun canım.Allah mutlu etsin... Canım benim hiç gelin odam olmadı..Nasıl birşey oluyormuş oCADIARZU Ayrıca sen araya girme canım,annen uygun bir dille söylesin bence...

anemin bizde adet böyle demesi daha iyi olur di mi?[/QUOTE]

annen kırmadan uygun bi dille sölesin canımm. bunda büyütücek bişi yok yani.
istiyosa oda dursun orda.. ne olucak kalp kırılmasın

hayatım gidene boşver gelene hoşgeldin diyelim biz
benim hayatım en buyuk aşkı eşim seninde öyledirki onlarla evlenmişiz dimiyerimseniben
gidenin gitmesi gerekıyomuski gitmiş boşverrrrkaydirigubbakcemile3
aman aman yüzünü şeytan görsün zaten:)))))) ben eşimi çok seviyorum:asigim:

evet ya çok meraklı
ama çarşaf isteyemez kıyamet koparırım o zaman klava:

teşekkür ederim
keşke takmasam kardeşim de boşver herkes gidince kafamıza göre tekrar düzeltiriz diyor ama işte ....

simiramis ayy dursun seni hatırlıcma galiba deryainci, gelinlik altı iç çamaşırı meselen vardı bide sein dimi... o iş halloldu heralde artık
canım o içimde yara kaldı .... ...

gerçekten çok stresteyim herşey üzüyor yoruyor kafamdan atıp rahat edemiyorum ......

canım çeyzi almaya gelecekler götürmüşkende yerleştirilecek ..... ama işte odayı biz yaparız demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…