- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
canım eşine sölesen oda annesine iletse. sen yüsgöz olmadan. bizde adet bu şekilde diye..
ben öncedende sölemiştim zaten pokacım ben eşimden once bi erkek arkadasım vardı 7 sene sürdü beraberliğimiz ilk aşk yani bi o var başka da yok bide eşim var yerimseniben
Ben de seni seviyorum canım arkadaşımmmmopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar
çok alakasız bir şey soracağım size
ama özellikle yeni evli olduğunuz ve yakın zamanda yaşadığınız için size sormak istiyorum
benim cumartesi ceyizim gidecek... annem ve kaynanam konuşmuşlar gelin odasını biz ogün yaparız demiş annem bi an ses çıkarmamış ama akşam bana atladı gelin odasını kız yapar falan diye
offf çok arada kaldım ne yapabilirim.... ogün annem bizde adet böyle biz yapacağız dese olmaz mı ben araya hiç girmesem yada doğru nedir offf çıldıracağım herşey stres yapıyorum hasta olacağım sonunda
merhaba arkadaşlar
çok alakasız bir şey soracağım size
ama özellikle yeni evli olduğunuz ve yakın zamanda yaşadığınız için size sormak istiyorum
benim cumartesi ceyizim gidecek... annem ve kaynanam konuşmuşlar gelin odasını biz ogün yaparız demiş annem bi an ses çıkarmamış ama akşam bana atladı gelin odasını kız yapar falan diye
offf çok arada kaldım ne yapabilirim.... ogün annem bizde adet böyle biz yapacağız dese olmaz mı ben araya hiç girmesem yada doğru nedir offf çıldıracağım herşey stres yapıyorum hasta olacağım sonunda
Gerçekten hoşmuş canım.Aklımın bir köşesinde ve unisex isim olması da çok güzel.opuyorumnanaktan
Hayırlısı olsun canım.Allah mutlu etsin... Canım benim hiç gelin odam olmadı..Nasıl birşey oluyormuş oCADIARZU Ayrıca sen araya girme canım,annen uygun bir dille söylesin bence...
arkadaşlar merhaba.. bugün işlrim çoktu hep açıktınız ama okumayada pek fırsat bulamadım, şimdi toptan okudum ama:):):)
isim mevzusu olmuş, tahmin ederken çok yorulmuşsunuz zaten ben yormıyım. benim adım melike:)
bende öyle düşündüm ama oda benimle annesi arasında kalıyor busefer
kafayı yicem
haktancım bende eşimden önce bi birliktelik yaşadım 5 sene kadar ..bunun 1 senesi sözlü 2 senesi nişanlı geçti...
Hayırlısı olsun canım.Allah mutlu etsin... Canım benim hiç gelin odam olmadı..Nasıl birşey oluyormuş oCADIARZU Ayrıca sen araya girme canım,annen uygun bir dille söylesin bence...
ayy dursun seni hatırlıcma galiba deryainci, gelinlik altı iç çamaşırı meselen vardı bide sein dimi... o iş halloldu heralde artık
kız yatak odasından bahsediyor bence
anemin bizde adet böyle demesi daha iyi olur di mi?
aman aman yüzünü şeytan görsün zaten:)))))) ben eşimi çok seviyorum:asigim:hayatım gidene boşver gelene hoşgeldin diyelim biz
benim hayatım en buyuk aşkı eşim seninde öyledirki onlarla evlenmişiz dimiyerimseniben
gidenin gitmesi gerekıyomuski gitmiş boşverrrrkaydirigubbakcemile3
aman aman yüzünü şeytan görsün zaten:)))))) ben eşimi çok seviyorum:asigim:
bendeeeeeeeeeeeee:asigim:
Şeniz
kaynanan saçmalamış bence
gelin yatağını yaparken onun ne işini var ki:umursamaz:
yani olsada olur ama sinir oluyorum böle meraklı kaynanalara
o şimdi düğünden sonra çarşafıda görmek ister:1ninca:
canım benim hoşgeldin öncelikle hazırlıkların arttıgı ve stresın en yoğun yaşandıgı donemdesın allah sabır versin
bu gibi olaylar aslında olay demeyeyımde bu gibi farklı adetlerın olması normal
gelin odası duzeltmesini benim bildiğimde kız tarafı yapar ama kayınvalıdende yapmak ıstıyosa sorun yok beraber yapın
benimkinde biz hepberaber evi düzeltmeye gelmiştik ablamlar görümcemler kayınvalıdem annem falan hatta kayınvalıdem sonradan gitti görümcemler kaldı
hepberabaer yapıldı yani
bu kadar sorun etme bence annende etmesin
hep beraber gıdersınız o gun hepberabaer bırbırınıze yardım edersını zolur biter
ufak tefek şeyleri takmamaya çalış
canım o içimde yara kaldı .... ...simiramis ayy dursun seni hatırlıcma galiba deryainci, gelinlik altı iç çamaşırı meselen vardı bide sein dimi... o iş halloldu heralde artık
canım bencede sen hiç karışma annen sölesin.. bişi diceni sanmam . bak ben sana şöle diyim
hiç böle şeyleri stres yapıp en güsel günlerini mahfetme. herşey çok güsel gelişio sen merak etme. annen uygun bi dille sölesin canım..
canım çeyzi almaya gelecekler götürmüşkende yerleştirilecek ..... ama işte odayı biz yaparız demişCanım ev yerleştirmeye zaten kız tarafı gelir.Erkek tarafı gelmez ki...Yani en azından bizde böyle..Annem kayınvalideme söyledi bunu ve o da hiç karışmamıştı.Bence sen eşine de söyleme,direkt annene söyle ve o kendisi söylesin.Bu sefer sen yüz göz olunca kayınvaliden sanki sen istemiyorsun gibi sanabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?