Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Hap kullanıyorsan bir sorun olmaz sanırım...Ama bahsettiğin uykusuzluk,iştahsızlık,sinirli olma ve duygusallık genelde hamişlikte beliren şeyler..

Ay bizde şey gibi olduk...Birşey söylediğimiz de hamile misin yoksa diyen tipler gibi.:kedi:

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir merhaba demek ve evime döndüğümü belirtmek için.
Şu anda temizlik yapıyorum heryer epeyce kirlenmiş :
Temizlik bitincede pazara gideceğim.Sanıyorum akşama gelebileceğim.
Yeni haberler var mı?
Herkesler iyidir umarım

hoşgeldin mısraaaaaaaaaaaaa nasılsınn

bencede :)))
hoşgeldin mısraa özledik seni nasılsın ?
yok kullanmadım canım

belki yorgunluktandır yada canını sıktığın bişey vardır belki farkında olmadan, hapta kullanıyosan bi sıkıntı olmaz gebelik konusunda snırım

Hoşgeldin canımcım.....Naıslsın?

merhaba kızlar herkese

merhaba pınarrr.hosgeldin. bazende hiç bişi yokken ben öle oluyorum biliyomusun. ruhsal bişi. ortada bişi yokken

pc kapandı acılmadı ay sinir oldum yaaaaaa

hoşgeldin mısraaaaaaaaaaaaaaaa

iyide canım bişey yokkken olması daha kötü ya değil mi

evet kötü ama. oluo pınarcım. cnaım hiç bişi yapmak istemio. dokunsalar ağlıcak gibi oluyorum filan bölee. hep yatim istiyorum aynen. sonra kendiliğinden geçio. regl durumları yakınmı canım

pınarcım bende şuan aynı durumdayım hadi benimki özlemden de hakkaten seninki neden acaba ?

aaaa adetin yakınsa oda olabilir

mısra bende iyiyim buralarda takılıyoruz nasıl geçti tatilin anne baba nasıl

arkadaşlar ben izmiri çok merak ediyorum biliyomusunuz:) belki haftaya haftasonu gidicez kocişle:)

angel cim istanbulda cok sıcak yaaaa

balayında bodrumdaydım. oranın sıcağı gibi bi sıcak görmedim ben yaw.
hatta halikarnastan bi resim ekledim şimdi albume:)
angel sanada uğrarım sekerim gelince

arkadaşlar ben izmiri çok merak ediyorum biliyomusunuz:) belki haftaya haftasonu gidicez kocişle:)
benim bu hafta orayada gitme ihtimalim var ama koçişle değil iş arkadaşıyla (( bende merak ediyorum çünkü hiç gitmedim
izmir çok güzel canım ama çok sıcak
kuru yerlere alışanlar için oralarda yaşaöak çok zor

mesela bizler yaşayamayız diye düşünüyorum

Alınyazım sen resım getırıcektın unutmucaktın fılan:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…