Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

merhaba pınar
aman senin çok daha tazeymiş.. güzel zamanlar şimdi:)
Allah mesut etsin inş..

galiba o değil,

o şarkı değilmiş jazmincim, buldum şimdi biliyor musun muş adı, çok hoşuma gitti de

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam yanlış anlamadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hani sorduk ya erkek varmı falan diye ordan geldi, onay verdik bayan olduğu manasında ok yani :kedi:

o zman bi okeyde be alabilirmiyim peki benide görmüştünüz sanırsam

poka yla angel nerelerde yaaa

Alınyazımsın sanırım senin aradığın Tan şarkısı Tan'ın Biliyor musun? adlı şarkısı;

bir hikayem var
kendime göre haklı sebeplerim var
biliyormusun ne tür karakterler var bilyormusun seni benden çalarlar
biliyormusun herkes ben gibi sevmez
biliyormusun her masal mutlu bitmez

baktığın her yerde beni göreceksin
için hep acıyacak çok üzüleceksin
yatağında ve aşk filminin sonunda
başka kollarda öğreneceksin
baktığın her yerde beni göreceksin
için hep acıyacak çok üzüleceksin
yatağında ve aşk filminin sonunda
başka kollarda öğreneceksin

eski zamanda iki aşk varmış kavga ederlermiş
herkesin gözü onların üstündeymiş
yağmurlu bir günde ayrılık dermiş

Pınarcım hoşgeldin canım. a.s.

Alınyazımsın bence diğer şarkı daha uygun ya ...Bu ayrılık şarkısı sanki,kötü bir ayrılığı ifade ediyor...:gitme:

evet jazmin o işte :))) bayılıyorum ya tan ın şarkılarına hepsi süper bence :))

pınar kayboldunnn

Alınyazımsın bence diğer şarkı daha uygun ya ...Bu ayrılık şarkısı sanki,kötü bir ayrılığı ifade ediyor...:gitme:

haklısın valla allah anlamını yaşamaktan esirgesin sadece eğlenceli :))) bencede diğeri daha anlamlı

Zaten hayatımda Kenan Doğulu,Serdar Ortaç,Demet Akalın ve Yıldız Tilbe'nin sahnesine gitmek isterim...Sezen Aksu ise efsane zaten....

Kenan'a 3 kez gittim.Serdar'a da inş. haftaya gideceğim...Diğerlerine de kışa gelsinler Allah sağlık versin gideceğim...Bir de Altay'ın sahnesi de çok ama çok iyidir.Murat Dalkılıç da öyle...

kıssslaaaaarrrrrrr
siiiizzzz çıldırdınızmııııııı yyyyyyyaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelaedelikafadulden

Ben de çok seviyorum Tan'ı canım ya...Buraya geldiğin de bir gidemedim maalesef
:1no2: benneyaptımki
bende serdar ortaça gitmeyi çok isterim sezen aksu tartışmasız tabiki, inş gelirlerse git canım içimizde kalmasın
Ben de hala kendimi deşifre ediyorum yalnızkaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende edimmi bende genelde mustafa özarslan oğuz aksaç oğuz boran erdal erzincan ı çok severim, saz öğrneme sebebim belli oluyo galiba kaydirigubbakcemile3

kıssslaaaaarrrrrrr
siiiizzzz çıldırdınızmııııııı yyyyyyyaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelaedelikafadulden

galiba evet angel kafamçokkarıştı en azından kendi adıma evet diyebilrim delikafadulden mafoldumben kaydirigubbakcemile3

Ben çıldırdım canım angelcim.sositososito Bugün geçmek bilmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelae

koçiş korkusu olan arkadaşlar bari bundan sonra biz bu konuyu açmayalım yoksa topiksiz kalcaz kimse gelmicek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

neden canım????

galiba evet angel kafamçokkarıştı en azından kendi adıma evet diyebilrim delikafadulden mafoldumben kaydirigubbakcemile3

Ben çıldırdım canım angelcim.sositososito Bugün geçmek bilmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelae

ya 1 saatliğine gittim
6 sayfa hikaye yazmışsınızlaelaelaelaelae
nedir bu koca korkusu ayol onlar sizden korksun alla allakaydirigubbakcemile3

geldimmm kızlarr geldimmm

hoşgeldin pınarcım nbr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…