galiba o değil,Özler dururum hep yalnızlık
Dört duvar vururum kendimi
Geceye sorarım hep yüzünü
Karanlık aman vermez göremem
Tek çıkar yolsun bezgin yaşantıma
Kokunu unutmasam sarsam canıma
Günaydın desem artık sabah olsa
Seninle doğsam her yeni başlangıca
Göremem göremem imkansız
Sevdamsın benden uzaksın
Suç muyum bana yasaksın
Elimde kesmez kör bıçak
Kader beni bağlayacak
Korkarım unutacaksın..
Senin anladığın okey değil canım:kedi: Onaylamak anlamında okey yani-tatlicadiarzu-
hani sorduk ya erkek varmı falan diye ordan geldi, onay verdik bayan olduğu manasında ok yani :kedi:
Alınyazımsın bence diğer şarkı daha uygun ya ...Bu ayrılık şarkısı sanki,kötü bir ayrılığı ifade ediyor...:gitme:
kaydirigubbakcemile3Ben de hala kendimi deşifre ediyorum yalnızkaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3
:1no2: benneyaptımkiBen de çok seviyorum Tan'ı canım ya...Buraya geldiğin de bir gidemedim maalesef
bende serdar ortaça gitmeyi çok isterim sezen aksu tartışmasız tabiki, inş gelirlerse git canım içimizde kalmasınZaten hayatımda Kenan Doğulu,Serdar Ortaç,Demet Akalın ve Yıldız Tilbe'nin sahnesine gitmek isterim...Sezen Aksu ise efsane zaten....
Kenan'a 3 kez gittim.Serdar'a da inş. haftaya gideceğim...Diğerlerine de kışa gelsinler Allah sağlık versin gideceğim...Bir de Altay'ın sahnesi de çok ama çok iyidir.Murat Dalkılıç da öyle...
Ben de hala kendimi deşifre ediyorum yalnızkaydirigubbakcemile
neden canım????kıssslaaaaarrrrrrr
siiiizzzz çıldırdınızmııııııı yyyyyyyaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelaedelikafadulden
kıssslaaaaarrrrrrr
siiiizzzz çıldırdınızmııııııı yyyyyyyaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelaedelikafadulden
:1no2: benneyaptımki
bende serdar ortaça gitmeyi çok isterim sezen aksu tartışmasız tabiki, inş gelirlerse git canım içimizde kalmasın
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende edimmi bende genelde mustafa özarslan oğuz aksaç oğuz boran erdal erzincan ı çok severim, saz öğrneme sebebim belli oluyo galiba kaydirigubbakcemile3
neden canım????
galiba evet angel kafamçokkarıştı en azından kendi adıma evet diyebilrim delikafadulden mafoldumben kaydirigubbakcemile3
Ben çıldırdım canım angelcim.sositososito Bugün geçmek bilmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelae
geldimmm kızlarr geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?