Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlaaaaar
hayırlı cumalar...
bugün yine bana topici açmak nasip oldu
ama bugün iş görüşmesine gideceğim için uyumadımkaydirigubbakcemile5
saat 10 da bi görüşmem var bırazdan hazırlanıp çıkıcam
şans dileyin bana
hepinizi öpüyorum a.s.

bi ara oraya da gelicem angel cim:) arkadaşımın düğünü var:)
bekleriz şekerim :)

aa çok sevindim ya inş senin hakkında en iyisi en hayırlısı olur :) haktan sanki bu iş olcak mı ne? öyle geldi bana

bu arada hayırlı cumalr :)

aa çok sevindim ya inş senin hakkında en iyisi en hayırlısı olur :) haktan sanki bu iş olcak mı ne? öyle geldi bana

bu arada hayırlı cumalr :)

yaa canım benim artık o kadar alıştımki görüşmelere gitmeye o yuzden heycanlanmıyorum bilekaydirigubbakcemile3
rutin oldu artık herşey git görüş anlat gel sonra aramasınlar ya da sen kabul etme aynen böle oldu
tek düşündüren bız 1 hafta sonra balayına çıkıyoruz ya kabul olurda başlamak zorunda kalırsam nolur dıye dusunuyorum

canım haklısın sende ama sanki olcak gibi geldi bana vede sizin tatil olayını düşündüm sonra, umarım hakkında en hayırlısı olur sonuçta iş teklişfleri aldığını biliyosun olasa bile üzülmezsin snırım

günaydın arkadaşlar.......
evlenmek ne kadar zormuş.. gün geçmiyorki problem çıkmasın.....
..............................
........................................

Son düzenleme:
günaydın canlarım
haktancım alınyazımsın günaydın
haktan canım hakkında hayırlısı olsun cnm

evet canım benim kocişin pek terlememesi lazım rahatsızlığından dolayı
o nedenle ankara tam bizlik:))

bi ara oraya da gelicem angel cim:) arkadaşımın düğünü var:)

beklerim canımcım
bi buluşma yaparız artıkınkaydirigubbakcemile

yani yazlık kısımları çok güzel dayımın özdere de yazlığı var püfür püfür gümüldür de öle ama içi çekilmez yan,:)))

hOŞBULDUM bitanem,ben çok iyiyim umarım sende iyisindir cnm.
Güzergah şöyleydi Adrasan-Olimpos-Çıralı-Kaş-Göcek-Fethiye-Marmaris ve en son Isparta

ben de iyi olmaya çalışıyorum canımcım
güzergah ta süpermiş
bende gittim bu yaz fethiye ölüdeniz zaten marmaristeydik:))

Ablamın minik meleği hariç herkesler çok iyi cnm.
Çocukta bir orta kulak iltihabı var kurumuyor muhtemelen ameliyat olacak ama çok minik sabırla bekliyoruz

yeğenin içinde çok üzüldüm canım
inş bi an önca düzelir:sinifsinif:

günaydın angel,

günydın derya ya bazıları öyle şeylere önem veriyolar akraba çevresi demekki buna kulp takacak görüşlere sahip öyle düşünebilirsin
belki benim annemde olsa ayıp olur der gelmek istemezdi ama tabi baştan söyleselerdi dah iyi olurmuş arada nişanlına olan oluyo, eğer bi çözüm gerekiyosa anne babalar hiç katılmazsa sorun çzöülmüş olur ama annene desen oda buna alınabilir

kızlar benim koçişte geldi şimdi annesigilde beni bekliyo izin almaya çalışçam ama daha söyleyemedim bile elimde iş var o bitsin hemen dicem

made günaydın ben seni dün görmüş olablitrmiyim tabi hala ankaradaysan

bencede angel hiç yaşamayın en iyisi koçişten önemli mi :)

canlarım benim vakit tamam gidiyorum hazırlandım çıkıyorum

alınyazım bakalım içine doğan oluyomu bugunkaydirigubbakcemile3

bende hiç heycan yok yine aynı şeyler aynı sorular aynı cevaplar....

hepinizi öpüyorum akşama doğru görüşürüz

sağol canım
evet haklısın annemlere diyemem bu saate kadar akılları neredeymiş der birde şimdi onları
üzmeyelim ama haa anlamış değilim ne yapmaya çalıştıklarının 15 gün kala mı söylenir ayalarken söyleselerdi ya o zaman birşey olmazdı.... acaba beni mi istemiyolar haftasonu bana set almaya giderkende annesi gelmedi ben nişanlım ve annem gittik annesi bi akrabasının kınası varmış oraya gitti 2 saatlik bir iş için gelmedi mafoldumben

Günaydın canlarrrrropuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar herkese....Bugün son iş günüm ve doğum günümopuyorumnanaktan
Haktancım hayırlısı ise olsun canım...Bol şans...

hadi bakalım haktan acaba hissim doğrumu deneyelim bugün dim :))

sana bol şanslar canım inş hakkında hayırlısı olur

öpüyorum seni :)

günaydın kızlar

yok canım hiç öyle düşünme düğün sırası olur böyle şeyler onlarda stresliler, büyükte olsa düşnememişlerdir ama istenmediğini sakın düşünme
Günaydın canlarrrrropuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar herkese....Bugün son iş günüm ve doğum günümopuyorumnanaktan
Haktancım hayırlısı ise olsun canım...Bol şans...
günaydın canım naber
adliyedemiydin alınyazım yoksam:)

yok otobüs durağında :)) siyah beyaz desenli elbiseli biri sana benzettim epeyde süzdüm kızı amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…