ay jazmincim inşallah olurda gideris. bende su merakımı gideririm :))))))
çok çok öpüyorum mesai bitti allahıma cok sükürrrrrr
yarın görşürüzzzzzz:teytey:
bekleriz şekerim :)bi ara oraya da gelicem angel cim:) arkadaşımın düğünü var:)
Kızlar o kadar da nemli değil ya...Mesela ben Ankara'ya geldim.Bunaldım.En azından burada bunaldığınız zaman deniz kıyısına gidip,serinliyorsunuz;ama Ankara'da yok....
sende haklısın bölgenin iklimine alışmaktan olsa gerek, ama memleketimizin her yeri süper yaaa
haktan güğnaydın canım hayırdırr erkencisin ?
aa çok sevindim ya inş senin hakkında en iyisi en hayırlısı olur :) haktan sanki bu iş olcak mı ne? öyle geldi bana
bu arada hayırlı cumalr :)
eminim güzeldirde biz sadece tatil kaldırabiliriz nemli bölgelerde yaşayamayız bizde eşimle aynı karardayız :))
gelcez inş :))
ii akşamlar tatlım
kızlar bende kaçtım görüşürüz inş yarına öptüm hepinizi
bi ara oraya da gelicem angel cim:) arkadaşımın düğünü var:)
Kızlar o kadar da nemli değil ya...Mesela ben Ankara'ya geldim.Bunaldım.En azından burada bunaldığınız zaman deniz kıyısına gidip,serinliyorsunuz;ama Ankara'da yok....
Görüşürüz canım.Kendine iyi bak.
hOŞBULDUM bitanem,ben çok iyiyim umarım sende iyisindir cnm.
Güzergah şöyleydi Adrasan-Olimpos-Çıralı-Kaş-Göcek-Fethiye-Marmaris ve en son Isparta
Ablamın minik meleği hariç herkesler çok iyi cnm.
Çocukta bir orta kulak iltihabı var kurumuyor muhtemelen ameliyat olacak ama çok minik sabırla bekliyoruz
günaydın angel,
günydın derya ya bazıları öyle şeylere önem veriyolar akraba çevresi demekki buna kulp takacak görüşlere sahip öyle düşünebilirsin
belki benim annemde olsa ayıp olur der gelmek istemezdi ama tabi baştan söyleselerdi dah iyi olurmuş arada nişanlına olan oluyo, eğer bi çözüm gerekiyosa anne babalar hiç katılmazsa sorun çzöülmüş olur ama annene desen oda buna alınabilir
kızlar benim koçişte geldi şimdi annesigilde beni bekliyo izin almaya çalışçam ama daha söyleyemedim bile elimde iş var o bitsin hemen dicem
günaydın kızlar
günaydın kızlar
yok canım hiç öyle düşünme düğün sırası olur böyle şeyler onlarda stresliler, büyükte olsa düşnememişlerdir ama istenmediğini sakın düşünmesağol canım
evet haklısın annemlere diyemem bu saate kadar akılları neredeymiş der birde şimdi onları
üzmeyelim ama haa anlamış değilim ne yapmaya çalıştıklarının 15 gün kala mı söylenir ayalarken söyleselerdi ya o zaman birşey olmazdı.... acaba beni mi istemiyolar haftasonu bana set almaya giderkende annesi gelmedi ben nişanlım ve annem gittik annesi bi akrabasının kınası varmış oraya gitti 2 saatlik bir iş için gelmedi mafoldumben
günaydın canım naberGünaydın canlarrrrropuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar herkese....Bugün son iş günüm ve doğum günümopuyorumnanaktan
Haktancım hayırlısı ise olsun canım...Bol şans...
adliyedemiydin alınyazım yoksam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?