A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
ne demek sende bizdsin artık :))canımsın sağol
su an evli olmadığım için bazı konulara yorum yapamıyorum
ama arkadaşlıklarınıza hayran kaldım çok güzel bir topik...:lepi:
canım çok sıkkın sizlerin paylaşımları sayesinde kafamı dağıtıyorum
bende bi evlensemde kurtulsam su sıkıntılardan
hastamı ne yaaaevet alınyazımsın ben bir haftalık gelinimdim kaynımla gözümün önünde kavga etti ben üzüldüm ağladı falan bu daha sonra öğrendimki benim yüzümden kavga ediyormuş kayınvalidemden beni kıskanmış anlayamadım cnm
ben 24 ayrıca estağfurullah :))en büyükte ben olabilirim 30
ama akıl yaşta değil başta
sizin daha çok tecrübeniz var
ben lkaçıyom angelimGünaydın tünaydın iyi günler canlarım.Kociş uyuyor akşam epeyce geç yattık,saat 4 tü.Bana süpriz hazırlamış kociş,6.ayımızı tamamlamamızın şerefine deniz kenarında bir eğlence yerine gittik müzik dinledik,kadehlerimizi tokuşturduk çok güzeldi.:)))))))))
Börek yaptım kocişe birazdanda kaynana boğan kurabiye yapacağım evde margarin kalmamış,markete gidip geleyim.
Yaptıklarımıda yiyemeyeceğim çünkü tatilde epeyce kilo aldım bugün diyete başladım,akşamdan ıslattığım ceviz ve sarımsak yedim
Öğleden sonra geleceğim inşallah.
Angelcım hayırlı olsun cnm,demek abin nişanlanıyor:))))))
hastamı ne gelin düşmanı teyzeyi kendi haline bıarkıyorum azat ettim çok uğraşırımda atılırım diye kapayım çenemi dimiayy kızlarrrr o kayananalr topiğindeki kaynananın avatarına baksanıza:))))))tam kaynana he:)
alınyazım koş geldi yine:)
Al canım,gel stres atıyorum ben valla:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/297990-hadi-bakal305m-s246z-s305ras305-kay305nvalidelerde-11.html
bende seni sefffiiiyyooomm jazmin
kızlar koçişime koşuyom ben görüşürüz sonra
jazmincim tatlım iyi tatiller sanaaa