Günaydın tünaydın iyi günler canlarım.Kociş uyuyor akşam epeyce geç yattık,saat 4 tü.Bana süpriz hazırlamış kociş,6.ayımızı tamamlamamızın şerefine deniz kenarında bir eğlence yerine gittik müzik dinledik,kadehlerimizi tokuşturduk çok güzeldi.:)))))))))
Börek yaptım kocişe birazdanda kaynana boğan kurabiye yapacağım evde margarin kalmamış,markete gidip geleyim.
Yaptıklarımıda yiyemeyeceğim çünkü tatilde epeyce kilo aldım bugün diyete başladım,akşamdan ıslattığım ceviz ve sarımsak yedim
Öğleden sonra geleceğim inşallah.
Angelcım hayırlı olsun cnm,demek abin nişanlanıyor:))))))
canım benim yanlış anlamadın umarım beni ben sadece yaşları merak ettiğim için sordum sende tecrübelisindir :1hug:
Pokaaaaaaaaaa kaynana topiğine girdim çıkamıyorum:roflol:
Bugün 26 oldum
yaaaa angel işte böyle tatlım benimle aynı ortamda bulunmak istemiyor
Günaydın tünaydın iyi günler canlarım.Kociş uyuyor akşam epeyce geç yattık,saat 4 tü.Bana süpriz hazırlamış kociş,6.ayımızı tamamlamamızın şerefine deniz kenarında bir eğlence yerine gittik müzik dinledik,kadehlerimizi tokuşturduk çok güzeldi.:)))))))))
Börek yaptım kocişe birazdanda kaynana boğan kurabiye yapacağım evde margarin kalmamış,markete gidip geleyim.
Yaptıklarımıda yiyemeyeceğim çünkü tatilde epeyce kilo aldım bugün diyete başladım,akşamdan ıslattığım ceviz ve sarımsak yedim
Öğleden sonra geleceğim inşallah.
Angelcım hayırlı olsun cnm,demek abin nişanlanıyor:))))))
Çok sevindim canım....Hayırlı uğurlu olsun...
angel kusura bakma hayırlı olsun demeyi unuttum ben canım allah hayırlı uğurlu etsin allahım tamamına erdirsin cnm benim
Mutlu yıllar cnm,iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışız:)))))))
Teşekkür ederim canım.İyi ki bende sizi tanımışım.Şahsen tanışmasakta ben sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan
bissde seni seviyoruz canım beniimmmopuyorumnanaktan
ben hiç bilmiyorum ya o topikleri:)))
bakmıyorum hiç başka bi yere
bana link atsana yasmin bi bakim cnm
anaaa bütün kızlarr orda vay hainler
yazmışlarda yazmışlar küstüm size(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?