Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

derya gelsene yamacımıza, hadi katıl sohbete

canımsın sağol
su an evli olmadığım için bazı konulara yorum yapamıyorum
ama arkadaşlıklarınıza hayran kaldım çok güzel bir topik...:lepi:
canım çok sıkkın sizlerin paylaşımları sayesinde kafamı dağıtıyorum
bende bi evlensemde kurtulsam su sıkıntılardan

evet alınyazımsın ben bir haftalık gelinimdim kaynımla gözümün önünde kavga etti ben üzüldüm ağladı falan bu daha sonra öğrendimki benim yüzümden kavga ediyormuş kayınvalidemden beni kıskanmış anlayamadım cnm

ben çektirmek istiyorum öyle resim ama saçım bozulur diye korkuyorum bi de benim etek bir hayli kabarık ne yaparız bilmiyorum ama farklı resimler hayal ediyorum

evet ciciş koş yetiş:)))

bizimkilerde geliyolarmış akşama şimdi izmittelermiş akşam üzeri yol açıkarız demiş kayınvalidme kocişe:))

benim iki tane eltim var... onlar bir birini yiyo, bende uzaktan onları seyrediyorum şimdilik.. ne zaman birleşip beni yemeye başlıcaklar merak ediyorum

ay ilahi simi ya
güldürdün beni
benim eltim felan yok olmayacakta:))
ama ne demiş bütükler ; kuma kumanın gemisini yürütür elti eltininkini yürütemezmiş:umursamaz:

günaydın hayırlı cumalar kızlarrr....

günaydın cnm sanada

:1shok::1ninca:

ben çok diş çektirdim iğne azcık acıtıyor gerisini duymassın korkma rahat ol yeter canım
geçmiş olsun

zaten fotoğrafçı hale yola sokuyor stüdyo ya gidince ama ben düğün fotoğraflarımı beğendim fotoğrafçı güzel çekmiş sağolsun 5 ağustosta alacağım alınca eklerim bakarsınız kızlar merdivende koltukta falan çekindik

bu arada cicişler haftaya abimin nişanı var
bende görümce oluyrum artıkındelikafadulden
abim pat diye söyledi aslında bu hafta gidelim dedide annem dur cenazamiz çok yakın dedi
zaten bizde her nikahta bi cenaze her ölümde bi düğün olur yani
Allah hayırlısını versin canlar
gelin hanım 22 yaşında çıtırcık bişimiş esmer güzeli ama gördüm resmini beden eğitimi bölümü mezunu bakalım tez verecekmiş bu yık verirse öğretmen:))
öle yani canlar

en büyükte ben olabilirim 30
ama akıl yaşta değil başta
sizin daha çok tecrübeniz var

Günaydın tünaydın iyi günler canlarım.Kociş uyuyor akşam epeyce geç yattık,saat 4 tü.Bana süpriz hazırlamış kociş,6.ayımızı tamamlamamızın şerefine deniz kenarında bir eğlence yerine gittik müzik dinledik,kadehlerimizi tokuşturduk çok güzeldi.:)))))))))
Börek yaptım kocişe birazdanda kaynana boğan kurabiye yapacağım evde margarin kalmamış,markete gidip geleyim.
Yaptıklarımıda yiyemeyeceğim çünkü tatilde epeyce kilo aldım bugün diyete başladım,akşamdan ıslattığım ceviz ve sarımsak yedim
Öğleden sonra geleceğim inşallah.
Angelcım hayırlı olsun cnm,demek abin nişanlanıyor:))))))

Çok sevindim canım....Hayırlı uğurlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…