derya gelsene yamacımıza, hadi katıl sohbete
kızlar ben kaçtım.saat 1 de randevum dişçiyle anca yetişirim.gelince çok ağrım olmazsa yazarım kolay mı oldu zor mu oldu diş çekimim
el bebek gelinler sizi gidi sizi :)) neyse bende sülalenin ilk erkek torundan gelinlik önceliğim var :))) diğerleri bizden çabuk evlendi ama :))
hemen kurtarcam angelim koçişimi, özletmeyim daha çok kendimi dimi :)))
hadi yaa(( sen duyma bile onu boşver yani tek sende değil galiba genelde eltilerden yana hep dertli insanlar eltilerinden, bakalım bizimki nasıl olcak? benim kayınbraderim beni çok severdi idolüydüm 2 -3 ay öncesine kadar :)) şimdide pek hoşlanmadığı hareetler bende mevcut içten içe sinirde oluyo ya bakalım onunki nasıl olcak ??
benim iki tane eltim var... onlar bir birini yiyo, bende uzaktan onları seyrediyorum şimdilik.. ne zaman birleşip beni yemeye başlıcaklar merak ediyorum
günaydın hayırlı cumalar kızlarrr....
evet alınyazımsın ben bir haftalık gelinimdim kaynımla gözümün önünde kavga etti ben üzüldüm ağladı falan bu daha sonra öğrendimki benim yüzümden kavga ediyormuş kayınvalidemden beni kıskanmış anlayamadım cnm
bu arada cicişler haftaya abimin nişanı var
bende görümce oluyrum artıkındelikafadulden
abim pat diye söyledi aslında bu hafta gidelim dedide annem dur cenazamiz çok yakın dedi
zaten bizde her nikahta bi cenaze her ölümde bi düğün olur yani
Allah hayırlısını versin canlar
gelin hanım 22 yaşında çıtırcık bişimiş esmer güzeli ama gördüm resmini beden eğitimi bölümü mezunu bakalım tez verecekmiş bu yık verirse öğretmen:))
öle yani canlar
en büyükte ben olabilirim 30
ama akıl yaşta değil başta
sizin daha çok tecrübeniz var
en büyükte ben olabilirim 30
ama akıl yaşta değil başta
sizin daha çok tecrübeniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?