Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ÇalıŞmayı sevmıyorum bazen hıÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın allahıma emanet olun iyi tatiller hayırlı akşamlar öpüyorum hepinizi yanaklarınızdan byby

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın allahıma emanet olun iyi tatiller hayırlı akşamlar öpüyorum hepinizi yanaklarınızdan byby

öptüm canımmm iyi haftasonlarııı:)))

bende cıkıyorum kızlarrr. hepinizi kocaman kocaman öpüyor ve iyi tatiller diliyorum...:a015:

Öfff bir türlü bitmiyor şu ev işlerim ((((((
ıyiki çalışıyorum Allah ev hanımı arkadaşlara yardımcı olsun.
Eşimin çok yoruluyorum diye engellemeleri yüzünden iki gündür doğru dürüst temizlik yapamamıştım ,temizlikçi ablayada ulaşamadım bugün evi dip köşe temizlemek zorunda kaldım.
Şimdi ütü yapmam lazım,ütü odasına girince gözüm korktu eşimin 48 tişörtü 13 pantalonu ((((((
Bugün yine gitmiş tişört almış daha dün 3 adet almıştık oysaki biri tişört canavarı eşime dur desin imdatttttttttttttttttttttttttt((((((((

48 tane tişört mü:1shok:

günaydınlarrrr topici biz açtıkk
bence mısra şuan haleeennnn ütü yapıodurrrr:)canm benim kıyamam ya yazık ver kendisi ütülesin şeker ya
hadi gelin bakalımm başlasın muhabbett

Günaydınnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.Akşam ütü yapamadım zaten epeyce yorgundum bugün bir kısmını yapmaya çalışacağım.
Yarın sabah kahvaltısına yine misafirlerim var,birşeyler hazırlamam lazım.

Cssa cım nasılsınız umarım ikinizde sağlıklısınızdır.

Birsamcım senin diyet nasıl gidiyor?Ben dün sarımsak cevize başladım,şu akşamdan suya ıslatılan yöntem.

günaydın mısracım çok özledik seni cnm arkadaşım ii ki geldin
biz iiiz çok şükür isim arama telaşesindeyiz ama işimiz zor gibi en ufak bii fikrimiz yok çünkü:)
sen nasılsın cnm inş istediğğin sonuçları alırsın yeni başladığın formülle birsamda sarımsak çayı içiodu çok işine yaramıştı onu sorup öğrenebilirsin cnm belki sendede işe yarar

günaydın canlar
c tesi c tesi ne güzel topik böle
mısracım Allah kolaylık versin canım tabi sen yokken kociş giyip giyip çıkarmıştır:))
cssa cım sen nasılsın canım görüşemiyoruz bir süredir bebişin nasıl bitanem

Csacım iyi olmanıza çok sevindim.

Angelcım eşimin ortalama 8-10 günde giydiği tişört ve pantalonlar bunlar.Ütüyü hiç sevmem istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş misali oldu :)))
Sırf ütü için yardımcı bir kadın alacağım vallahi bıktım

Bu arada akşamları yaptığım boyamaları bir başlıkta topladım bakmak isterseniz buyurun canlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...isranin-hobilerinden-cesitlemeler-buyrun.html

aa mısram sen evdemisin ben işe geldin sandım eee işe gitmiceksen neden erken uyandın cnm dinlenseydin ya o kadar temizlik yaptın cnm benim
hadi kolay gelsin cnm sana

hoşgeldin angeliimm iiz bitanem çok şükür sen nasılsın ne var ne yok

bende iyi sayılırım cnm genel olarak idare ediyoruz

evet canım hep aynı sevmediğimiz ot burnumuzda bitiyor
boyamalar falan da süpper olmuş çok güzel ellerine sağlık canımsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…