Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

angelim geldimi kayınvaliden cnm

evet canım dün akşam geldiler biz eve gittikten bir saat sonra felan
hemen eve koştum sulu köfteyi yaptım pilav ve salata yaptım yanına da
onlarda sağolsun gelirken bi sürü şey alıp gelmişler
tatlı felan vardı işte öle idare ettik
sohbet muhabbet derken 1 de yattık:))
güzeldi yani
bugün onlar bütün gün gezerler annemlere dayımlara falan gidicekler başsağlına ordan da halasına geçecekler kocişin akşam iş çıkışı bende gideceğim yanlarına yemek falan yer orda otururuz gece bize geliriz yatmaya:))
yarın bütün gün evde olucaz kayınavlideme poğaca falan yaptırcam çok güzel yapıyro dolaba doldurcam:))
zaten pzt gidicekler(

ohh senin adına çok sevindim eşinde mutlu olmuştur annesigilin gelmesinden dolayı ne güsel..
neden o kadar az kalcaklar cnmm kayınpederin çalışıomu

herkese günaydın
maşallah sabah sabah bu ne güzel muhabbet üstelik bugün c.tesi
mısracım sana kolay gelsin 48 tsirt allah yardımcın olsun

ohh senin adına çok sevindim eşinde mutlu olmuştur annesigilin gelmesinden dolayı ne güsel..
neden o kadar az kalcaklar cnmm kayınpederin çalışıomu

evet mutlu oluyor tabi anne babasını görünce:))
kayınbabam yeni emekli oldu ama marmarise tatile dönecekler tekrar bayram dönüşüne kadar ordalar bayramda bizi çağırıyolar tekrar bakalım hayırlısı:))

herkese günaydın
maşallah sabah sabah bu ne güzel muhabbet üstelik bugün c.tesi
mısracım sana kolay gelsin 48 tsirt allah yardımcın olsun

günaydın cnm nbr

günaydın kızlar
yarım saate kadar gelecekler çeyizimi almaya
hüzünlendim birden.... evi sırf benim eşyalarım doldurmuş
anacım şimdiden ev boşaldı sen de gidince bomboş kalacak diyor
hüzünlendik..... kardeşimde kapıyı kitledi para alacakmış vermem yoksa çeyizi diyor
güldürdü bizi :))))))))

iyidir angel sen nasılsın?

deryainci benim çeyizim giderken hem annem hem babam ağlamıştı
aklıma getirdin hüzünlendim yine

anladım angelim gidersiniz belki bayrama canım
hoşgeldiniz kızlar nasılsınz
derya evet öle hüzünlü saatler oluoama sana maşallah çeyizi götürülüo kızın ama hala kk da :enbuyukkk:

derya evet öle hüzünlü saatler oluoama sana maşallah çeyizi götürülüo kızın ama hala kk da :enbuyukkk:

zemuszemus ama hazır herşey bekliyoruz ve stresteyim zaman geçsin istedimkaydirigubbakcemile2

günaydın canım
hayırlısıyla gitsin yerine yerleşsin eşyaların
Allahım mutluluk huzur ve bereket versin inşallah
(ay içim bi garip oldu)
kendimi hatırladım da içim sızladı:gitme:

iyidir angel sen nasılsın?

deryainci benim çeyizim giderken hem annem hem babam ağlamıştı
aklıma getirdin hüzünlendim yine

iyiyim bende canım
dur durak bilmeden çalışıyorumm:umursamaz:

hayırlısı canım ya benim pek gidesim yok çünkü annemsiz bayramları sevmiyorum
ama bakalım hayırlısı:Saruboceq:

mısracım sana bi lin vereyim oraya bak 2 günlük süren bi detoks.yapanlar ve yorumları var bende yaptım.2 günde 1.400 kg gitti.ama spor da yaptım ben bu 2 gün içerisin de.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

angelimm çok haklısın yaa annesiz babasız bayram çok fenaaa

evet canım ama o zaman da kociş diyo ki senin annen abin hep yanında bi bayram burda bi bayram orda olalım diyor(
bende kıramıyorum

nbr birsamcım
evine baktım biraz önce çok hoşmuş güle güle otur canım inş.
dişin iyidir umarım geçti dimi artık ağrılarınkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim cnm.dişimi dün çektirdim kurtuldum ALLAH'a şükür.yeri iyileşsin yaptırcam dişimi

bu arada kocişine hak veriyorum ailesi uzakta olan biri olarak ta anlıyorum onu

günaydın kızlar.. gerçi öğlen olmuş ya, ben farkına varmadım ama:)
keyifler güzel bakıyorum da
mısra yaotıklarına baktımda hepsi süer gerçekten.. o kadar ütü arasında bu işleri nasıl yaptın kii, süpersin

Ailecek ençok hayalini kurduğumuz şeydi böylesine iyi bir kayınvalide ve kayınpeder.Ne yazık ki kader olmadı olamadı,neler neler yapardım oysa ki,şu anda eşim karşımda ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Kıymetini bil lütfen angelcım.Allah muhabbetinizi artırsın inşallah

Canım keşke tek işim ütü olsa,200 metrekare ev saatlerce temizlik,neredeyse hergün eşime pasta börek ,kendime yemek..........vs,birde her hafta sonu misafir çok işim var çokkkkkkkkkk.Arada sıradada işte böyle boyamalar yapıyorum

teşekkür ederim cnm.dişimi dün çektirdim kurtuldum ALLAH'a şükür.yeri iyileşsin yaptırcam dişimi

bu arada kocişine hak veriyorum ailesi uzakta olan biri olarak ta anlıyorum onu

evet canım bende hak veriyorum-tatlicadiarzu-
ne isterse onu yapıcaz artık

Birsamcım dün görmüştüm o detoksu ama tam olarak anlamış değilim
Yani sabah kahvaltısından sonra 2 saat arayla o ayranlı bakliyatlı karışımımı içiyoruz?

al benden de o kadar mısra... bende çok isterdim ama kısmet, olmadı benimde.. zaten eşim i yolda filan buldular galiba, öyle şüphelerim var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…