al benden de o kadar mısra... bende çok isterdim ama kısmet, olmadı benimde.. zaten eşim i yolda filan buldular galiba, öyle şüphelerim var:)
günaydın kızlar.. gerçi öğlen olmuş ya, ben farkına varmadım ama:)
keyifler güzel bakıyorum da
mısra yaotıklarına baktımda hepsi süer gerçekten.. o kadar ütü arasında bu işleri nasıl yaptın kii, süpersin
Ailecek ençok hayalini kurduğumuz şeydi böylesine iyi bir kayınvalide ve kayınpeder.Ne yazık ki kader olmadı olamadı,neler neler yapardım oysa ki,şu anda eşim karşımda ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Kıymetini bil lütfen angelcım.Allah muhabbetinizi artırsın inşallah
Birsamcım dün görmüştüm o detoksu ama tam olarak anlamış değilim
Yani sabah kahvaltısından sonra 2 saat arayla o ayranlı bakliyatlı karışımımı içiyoruz?
Ailecek ençok hayalini kurduğumuz şeydi böylesine iyi bir kayınvalide ve kayınpeder.Ne yazık ki kader olmadı olamadı,neler neler yapardım oysa ki,şu anda eşim karşımda ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Kıymetini bil lütfen angelcım.Allah muhabbetinizi artırsın inşallah
off bende yapmak isterdim ama işte içememki tek günlük olsaydı pazarları yapardım(
bana göre bişiler varmı birsamcım:))
mısracım çok özel olmazsa bişi sorcam.eşinin ailesi hayatta mı değil.yada sorunlar mı var.aranız da
detoks tarzı şeyleri en az 2 gün üst üste yapmak lazımmış.yani sana göre bişi yok elimdekaydirigubbakcemile3
evet angelim haklı onunda annesi babası keşke aynı şehirde olsaydınız daha kolay olurdu bizim gibi
hoşgeldiniz simi birsam nasılsınız
benimkiler burnumun dibinde de noluyo ki.lafa gelince severler gelinlerini.icraata gelince yok.mesela basit bi örnek.dişim iltihaplıydı ya antibiyotik aldım felan.kayınvalidem zırtp bırtı diyo ki aman kızım dr söle iltihap geçmediyse çekmesin.aldığın antibiyotiğin kutusunu götür göster faln felan.
dün öğlen çektircemi biliyodu dişimi 24 saat olacak hala arayıp noldu demedi.
madem merak edip sormayacan nie o kadar lafı ediyosun sanki fazlasıyla önemsiyomuşsun gibi.
Hayattalar ve evleri burnumun dibinde.Evlilik aşamasında sorunlar yaşadım sorunun özü,ne aradılar ne sordular,düğünde bir küçük altın bile takmadılar.
Hayattalar ve evleri burnumun dibinde.Evlilik aşamasında sorunlar yaşadım sorunun özü,ne aradılar ne sordular,düğünde bir küçük altın bile takmadılar.
iyiyim cnm siz nasılsınız?ya kızlar bişi sorcam siz düğünde ki bilezikleri naptınız)ben birazdan birini daha bozdurcam.mecburiyetten yani.ama sanki üzülüyorum.keşke bozmasak die.zaten 7 taneydi.4 kalacak.ama napalım biraz açığımız oldu maddi anlamda bu ay.ank gittik geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?