Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

deryacım korkacak bişey yok
kendini ksaıp geceyi mahvetme sakın
illa düğün gecesi olacak diye bişey yok
o kendiliğinden gelişir merak etme...

derya cnm benim korkma çok korkulacak birşey değil kendini kasma yeter rahat olmaya çalış cnm illaki ogün olacak diye birşey yokki tatlım korkma

ilk gece korkum hiç olmadı, sonuçta sevdiğim adamlayım, o beni üzmez diye düşündüm.. öylede oldu canım yanmadı bile diyeblirim. çok rahat atlattık ilk gecemizi.. ama demekki biraz naz yapmak gerekiyomuş.. yanlış yapmışım ben.. deryacım sen yinede rahat ol, ama acımasa da acıdı de naz yap benden sana akıl:) kalmayan aklımıda sana verdim :)

ben evlendiğim ilk gün yapmadım:)
düğünden sonra pestilimiz çıkmıştı:)

deryacım korkacak bişey yok
kendini ksaıp geceyi mahvetme sakın
illa düğün gecesi olacak diye bişey yok
o kendiliğinden gelişir merak etme...
inşallah mahvetmem

derya cnm benim korkma çok korkulacak birşey değil kendini kasma yeter rahat olmaya çalış cnm illaki ogün olacak diye birşey yokki tatlım korkma

bana kalsa ogün olmazda bakaım benimki 2 senenin acısı çıkacak diye konuşuyor
gülüyorum ama içimden de bittin sen kızım diyorum:kedi:

ben huyluyumdur acımasa da acıdı diyebiirim ama huylu oluşumda

deryacım korkucakk hiçç bişi yokkkkkkk:)))))

göreceğm az kaldı...:bbo:

ne naz yapcam yaaa
hiçte naz yapmadım hala da yapmıyorum
her daim hazır ve nazırımkaydirigubbakcemile3:kedi:

deryacım hiç mrk etme bende çok düşünüyodum nasıl olacak nasıl gidecek die ama
bi şekilde oluveriyo işte :kedi: gerçekten rahat olmaya çalışmak lazım, hakkında hayırlısı canım

deryacım hiç mrk etme bende çok düşünüyodum nasıl olacak nasıl gidecek die ama
bi şekilde oluveriyo işte :kedi: gerçekten rahat olmaya çalışmak lazım, hakkında hayırlısı canım

inşallah

DeryacıĞım canım benım erkekler hep Öyle der ama o gÜn gelınce kuzu olurlar merak etme benım eŞımde dıyordu 6 senenın acısı Çıkacak dıye ama o gÜn o bıle heyecanlıydı o yÜzden korkma tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…