en başta bende dedim sana doktora git diye ama hayır dedin
eşin çok yüksek ihtimal gelmez zaten
ama sen bi akıl alırsın en azından
ayrıca dvd almak bence riskli
eğer dvd seyredip bu iş olursa o zaman simi neden beni görünce istemıyo başka kadınları görünce istiyo diyebilir
bu siminin psikolojısını etkıler bence
bence tabi yine...
haktancım haklı olabilirsin ama bence tam öyle değil.sonuçta oradaki kadınlar sadece şevki isteği artıyor, randıman veriyo yani, ben bile kadın olduğum halde bazı sahnelerden çok etkilenirim ama bu demek değil ki oradaki erkeklerden hoşlanıyorum
birsamcım seninki bencede psikoljik ayrıyetten de biz erkekler gibi her seferınde zevk alamayız bu sanırım ehrkeste böyledir
erkeklerin yapısıyla kadınlarınki farklı işte
yüzde 90 kadınlar böyledir yani bana kalırsa kafana takma
ayrıyetten antidepresan ilaçlarda çok etkiler bu olayı ama sanırım zamanla geçer seninkide
belki evlenmeden önce kesinlikle bi tabuydu senin için hala bu psikolojiyi atlatamadın ondan olabilir
yaa insan psikolojisi çok garip herşeyy neden olabilir
belki zevk alırsan kendini kötü hissederim diye korkuyosundur
ama zamanla çözülecek bişey bana kalırsa hayatım
aslında benim burda sormak istediğim şuydu arkadaşlar.
yani başka kadınları görünce istek geliomu ?
tabiki haklısınız bende olsam öle düşünürüm ?
keşke benim sıkıntımda senin gibi olsa birsam, emin ol bu kadar üzülmezdim.. üzülmezdim zaten..
evet cnm biliyorum psikolojik.zaten ALLAH'a şükür öle isteksizlik yok zaten ben de.% 80 kullandığım ilaçlardan kaynaklanıyo.ve kadınlar örneğin 5 ilişkinin 2 sinde aynı zevki alıyodur yani.
ilk başlarda çok takıyodum ama naktım özellikle yeni evli olup ilaç kullanmadığı halde 1-2 yıl sonra afedersiniz orgazm olan boşalan bile varmış ki ben ilaç aldıma göre çok normal o zaman dedim.
bencede :lepi: :lepi:birsam cım bence kadınların çoğu afedersiniz cinsel ilişki sırasında orgazm olmuo..
aloha made kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3selam kızlar...
gene derin mevzulara girmişiz:)
merhaba kızlarr
nasılsınız bugün?
kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
canım hoşgeldin kendi adıma ben iyiyim
sen nasılsın?
angellllll ben yazmıştımmmmmmmmmm
çok ösledik ki seniiiii:)
selam kızlar...
selam kızlar...
sağol jnazım biz iyiyiz sen nasılsın canımcım
bende iyiyim canım ya
başımda felaket ağrı var
belimdede
hastalanıcam galiba
gerçektenmizemuszemus
canım benim nasılsın
bencede keşke söyleyebilse herşeyi düzeltcen deee .....öyle bi durum olsa söylerdi evet.. doğru tespit alınyazım..
ki ben öyle paspal bi bayanda değilim, kendime bakarım, pijamalarım bile uyumludur, giyimime temizliğime özen gösteririm..ama yinede istediği şeyleri söyleyebilir sorun olmaz dı
selam madecim nbr canım
gelde ortalığı şenlendir bebişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?