Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sorun tahmin ettiğimdende büyük yani...
pokacım benim yanımda bakmaz pek öyle şeylere, hatta değiştirir ama ben yokken bilemem.
en iyisi biraz daha beklemek ve doktora gitmek.. onunla konuşmadan gizli gitmem lazım ama, yoksa yine çıldırır benim ki

birsamcım seninki bencede psikoljik ayrıyetten de biz erkekler gibi her seferınde zevk alamayız bu sanırım ehrkeste böyledir
erkeklerin yapısıyla kadınlarınki farklı işte
yüzde 90 kadınlar böyledir yani bana kalırsa kafana takma
ayrıyetten antidepresan ilaçlarda çok etkiler bu olayı ama sanırım zamanla geçer seninkide

belki evlenmeden önce kesinlikle bi tabuydu senin için hala bu psikolojiyi atlatamadın ondan olabilir

yaa insan psikolojisi çok garip herşeyy neden olabilir
belki zevk alırsan kendini kötü hissederim diye korkuyosundur

ama zamanla çözülecek bişey bana kalırsa hayatım

haktancım haklı olabilirsin ama bence tam öyle değil.sonuçta oradaki kadınlar sadece şevki isteği artıyor, randıman veriyo yani, ben bile kadın olduğum halde bazı sahnelerden çok etkilenirim ama bu demek değil ki oradaki erkeklerden hoşlanıyorum

katılıyorum :lepi:

keşke benim sıkıntımda senin gibi olsa birsam, emin ol bu kadar üzülmezdim.. üzülmezdim zaten..

evet cnm biliyorum psikolojik.zaten ALLAH'a şükür öle isteksizlik yok zaten ben de.% 80 kullandığım ilaçlardan kaynaklanıyo.ve kadınlar örneğin 5 ilişkinin 2 sinde aynı zevki alıyodur yani.
ilk başlarda çok takıyodum ama naktım özellikle yeni evli olup ilaç kullanmadığı halde 1-2 yıl sonra afedersiniz orgazm olan boşalan bile varmış ki ben ilaç aldıma göre çok normal o zaman dedim.

aslında benim burda sormak istediğim şuydu arkadaşlar.
yani başka kadınları görünce istek geliomu ?
tabiki haklısınız bende olsam öle düşünürüm ?

bence simin,n eşi oldukça açık sözlü, bunu söylemekten çekinmezdi bence, senin zorunla yapıyorum diyen adam bunuda çok rahatlşıkla söyler (( eğer öyle olsa derdi heralde şöyle davran böyle yap bak beni onlar etkiliyo diye :bbo: :bbo:

keşke benim sıkıntımda senin gibi olsa birsam, emin ol bu kadar üzülmezdim.. üzülmezdim zaten..

cnm benimm cnm.yerinde olsam 1 dk bile beklemem hemen giderim dr a neyi bekleyeceksin ki.ve iyice araştır öle git dr a.iyi biri olsun yani.ALLAH korusun ama evliliğinin geleceği bile söz konusu olabilir.

birsam cım bence kadınların çoğu afedersiniz cinsel ilişki sırasında orgazm olmuo..

bencede cannım tamamiyle psikolojik ve bu süreç normal dediğin gibi.bende orgazm olamıyodum sebebi bence ve eşimce; çocukken beni çok korkuttu babanem erkeklerden, ozaman çok tecavüz olayları vardı,zamanla düzeliyo, önemli olan seninde dediğin gibi bunu kabul etmek, sonrasında herşey düzene giriyo

öyle bi durum olsa söylerdi evet.. doğru tespit alınyazım..
ki ben öyle paspal bi bayanda değilim, kendime bakarım, pijamalarım bile uyumludur, giyimime temizliğime özen gösteririm..ama yinede istediği şeyleri söyleyebilir sorun olmaz dı

merhaba kızlarr
nasılsınız bugün?
kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

sağol jnazım biz iyiyiz sen nasılsın canımcım

canım hoşgeldin kendi adıma ben iyiyim
sen nasılsın?

bende iyiyim canım ya
başımda felaket ağrı var
belimdede
hastalanıcam galiba

angellllll ben yazmıştımmmmmmmmmm
çok ösledik ki seniiiii:)

gerçektenmizemuszemus
canım benim nasılsın

made hoşgeldin canım konular derin içinde boğulmamaya çalışıyoruz..

angel geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

bencede keşke söyleyebilse herşeyi düzeltcen deee .....
selam madecim nbr canım
gelde ortalığı şenlendir bebişimm

naber şeker :)

angel made hoşgeldiniz canlar
mevzular derin
herkesin kendine göre yorumları var hem yorumları hem sorunları var

işte bize uzaktan konuşmak kolay geliyo ateş düştüğü yeri yakıyo her seferinde
allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…