Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

made hoşgeldin canım konular derin içinde boğulmamaya çalışıyoruz..

angel geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

sağol canım arkadaşım

evet bunlar çok derin konular ya
ne yapsan içinden çıkılmıyor dimi
ben sürekli okuyorum ama yorum yapmıyorum yapamıyorum yani

siz konuştukça bana da ilk gece korkusu geldi
vardı korkm ama zaman azalınca aklıma geliyor
oyyy oyy nedir bu kadınların derdi yaa

hep evliler kocalarının çok düşkün olmasından yakınır ya, başım ağrıyo hikayelerini herkes dinlemiştir.. belkide bunların etkisiyle erkekleri bu konuda hazır asker gibi düşünüyoruz.. hayatta aklıma gelmezdi böyle sıkıntılar yaşayacağım, hayal etmek değil aklımın ucundan bile geçmedi hiç bi zaman.. ama balayında başladı ilk şokum.. aslında halada şoktayım, inanasım gelmiyo yaşadıklarıma, duyduklarıma

yanlış anlamayında kızlar tabiki bunları hissetmeniz doğal cinsel hayatınız daha yeni başlıyor ve bu sizin ilk kez yaşadığınız bişey...ne bekliyoruzki,biz erkekler gibi uzun bir deneyime sahip değiliz...bu yüzden kendinizi asla sorgulamayın...ama şunuda sakın unutmayın sex kelimesi asla sizin cinsel hayatınızın karşılığı olmamalı,AŞK YAPMAK demelisiniz ona...aşkla olunca anlam kazandığı için çünkü...

sağol canım arkadaşım

evet bunlar çok derin konular ya
ne yapsan içinden çıkılmıyor dimi
ben sürekli okuyorum ama yorum yapmıyorum yapamıyorum yani
evet insan hayatta öyle şeylerle karşılaşıyor ki bazen ne yapacağını bilemiyosun..
bizde olayları dışarıdan gördüğümüz ve bildiğimiz kadarıyla yorumlamaya çalışıyoruz ama bazen insanın nutku tutuluyo gerçekten yorum bile yapamıyosun

hoşgeldin madeeee:)

saol anegel cim valla yine koyu muhabbetteyiz sen nasısın ?

sağol pokacım
koyu muhabbet evet ya(
sen nasılsın canım

bencede keşke söyleyebilse herşeyi düzeltcen deee .....

naber şeker :)

iyiyim canım sen nasılsın
gittimi kocişin

hoşbuldum canım benim
evet burda herşey kendiliğinden ortaya dökülüyor zaten
rahatlıyoruz herkes çok ilgili ve alakalı

angel geçmiş olsun cnm

sağol cnm nasılsın

alkisalkisalkisşakkıdıa.s.

dışardan bakmak gerçekten kolay ama içine girince öyle olmuyo hiç bişey...
valla deryacım keşke her gecem ilk gece gibi geçse:) o konuda anltılanlarında çoğu abartı.. rahat oldugun sürece hiç bişey olmazz sakın korkma

simi canım benim bi doktora git ve görüş istersen cnm üzülme lütfen sakin ve sabırlı ol :1hug:

haklısın cnm
bende anlayamıyorum bu erkekleri
ama etrafımda pek duymadım böle isteksizlik

ve madecim sana kesinlikle katılıyorum aşkla yapılınca güzel bu işler aşk yapmak güzel bi deyim olmuş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…