made hoşgeldin canım konular derin içinde boğulmamaya çalışıyoruz..
angel geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
evet insan hayatta öyle şeylerle karşılaşıyor ki bazen ne yapacağını bilemiyosun..sağol canım arkadaşım
evet bunlar çok derin konular ya
ne yapsan içinden çıkılmıyor dimi
ben sürekli okuyorum ama yorum yapmıyorum yapamıyorum yani
hoşgeldin madeeee:)
saol anegel cim valla yine koyu muhabbetteyiz sen nasısın ?
bencede keşke söyleyebilse herşeyi düzeltcen deee .....
naber şeker :)
angel made hoşgeldiniz canlar
mevzular derin
herkesin kendine göre yorumları var hem yorumları hem sorunları var
işte bize uzaktan konuşmak kolay geliyo ateş düştüğü yeri yakıyo her seferinde
allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
angel geçmiş olsun cnm
yanlış anlamayında kızlar tabiki bunları hissetmeniz doğal cinsel hayatınız daha yeni başlıyor ve bu sizin ilk kez yaşadığınız bişey...ne bekliyoruzki,biz erkekler gibi uzun bir deneyime sahip değiliz...bu yüzden kendinizi asla sorgulamayın...ama şunuda sakın unutmayın sex kelimesi asla sizin cinsel hayatınızın karşılığı olmamalı,AŞK YAPMAK demelisiniz ona...aşkla olunca anlam kazandığı için çünkü...
hep evliler kocalarının çok düşkün olmasından yakınır ya, başım ağrıyo hikayelerini herkes dinlemiştir.. belkide bunların etkisiyle erkekleri bu konuda hazır asker gibi düşünüyoruz.. hayatta aklıma gelmezdi böyle sıkıntılar yaşayacağım, hayal etmek değil aklımın ucundan bile geçmedi hiç bi zaman.. ama balayında başladı ilk şokum.. aslında halada şoktayım, inanasım gelmiyo yaşadıklarıma, duyduklarıma
merhaba birsam nasılsın
bu erkelerin isteği bi anlık cnm ya 3-5 saniye sonra bitiyor herşey saman alevi gibi :
evet insan hayatta öyle şeylerle karşılaşıyor ki bazen ne yapacağını bilemiyosun..
bizde olayları dışarıdan gördüğümüz ve bildiğimiz kadarıyla yorumlamaya çalışıyoruz ama bazen insanın nutku tutuluyo gerçekten yorum bile yapamıyosun
iyiyim cnm saol sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?