haktan pek zayıfsın sen ya, kıskandım valla, çok güzelsin...
bende nişan resmimden ekliyim. çünkü düün resmim yok bu pc de
profiline gir sağda albüm yazıo zaten simi. ekle dicen:) hadiiiiiiii:)
acıdımı kafan:) taş geldi sanırım:)) hani resimler şekerim:)
oleyyyy hemen bakim haktancım:)
angelllll:)))))))))))))))) hade ya sende koysana:1hug:
ayrıca kızlar siz neymişsiniz beeee, nerdesin pamuk tek kaldım, bunlar ne bilinçli hatunlar ya, ben ölmüştüm valla ilk gecede, ilk gecede denmezde işte taaa 4. gün oldu.tam anlamıylada 3.haftaaada, meğer sizlerden ders almalıymışım,ama korkudanmış hepsi, ah babane ahhh yakmışsın beni kötükedihüso neyse derya relaks ol herşey yolunda gidiyo, ama ben kas gevşetici kullanmıştım ogün olmuştu ben biraz ona bağladım, zorda kalırsan kullanırsın belki
zayıflık güzel tabikide kemikler batınca kötü oluyo o anlamda, benim içinde 3 kg idealdir alırsam sorun yok alkisalkisalkis fazlası olursa sorun olur zaten çünkü ben bide kemikliyim kaydirigubbakcemile3 alırsam devleşirim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3tşkler hayatım çok saol o senin güzel bakan gözlerin
alınyazım canım benim zayıflıgım benı hiç rahatsız etmiyo
eşim çok seviyo bu halimi
bende memnunum halimden ama 1-2 kilo alsam daha iyi olcak tabikaydirigubbakcemile3
ayyy annemmm tamam aklımda bulunsun kas gevşetici :kedi:
arkadaşlar bende ekledim resmimi
ama 2 resim vardı birini yüklemiyor sirket pc si belki ondandır...
bu resimde msnde kullandığım resmim nişanlımla
alınyazım karadeniz kızı olduğumu nerden belli ediyorum kız burnummu büyük yoksakaydirigubbakcemile3
ya şu lamiaya benzetmeyin beni kardeşim herkes ona benzetiyo sinir oluyorum o kıza benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
derya jinekoloğum bana "anestol" verdi ve çok işe yaradı.hatta kk da bazı üyelere önerdim onlar da müteşekkir oldular bana.
deryacım tam hayal ettiğim gibisin esmer güzeli
maşallah allah nazarlardan saklasın...
derya jinekoloğum bana "anestol" verdi ve çok işe yaradı.hatta kk da bazı üyelere önerdim onlar da müteşekkir oldular bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?