Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktan pek zayıfsın sen ya, kıskandım valla, çok güzelsin...
bende nişan resmimden ekliyim. çünkü düün resmim yok bu pc de

tşkler hayatım çok saol o senin güzel bakan gözlerin

alınyazım canım benim zayıflıgım benı hiç rahatsız etmiyo
eşim çok seviyo bu halimi
bende memnunum halimden ama 1-2 kilo alsam daha iyi olcak tabikaydirigubbakcemile3

pokacığım şişti kafam acımayı bırak tatlım yarın alacağım tatlım sana bahsettiğim gün fotoğrafları seçmeye gittik bize gün verdi 6 agustosta gelin almaya diye vallahi gelsin ekleyeceğim canım

ayyy annemmm tamam aklımda bulunsun kas gevşetici :kedi:

arkadaşlar bende ekledim resmimi
ama 2 resim vardı birini yüklemiyor sirket pc si belki ondandır...
bu resimde msnde kullandığım resmim nişanlımla

zayıflık güzel tabikide kemikler batınca kötü oluyo o anlamda, benim içinde 3 kg idealdir alırsam sorun yok alkisalkisalkis fazlası olursa sorun olur zaten çünkü ben bide kemikliyim kaydirigubbakcemile3 alırsam devleşirim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada karadeniz kızlarından olduğunu belli ediyosun herşeyinle kaydirigubbakcemile3
ama ben seni düğün fotonu şeye benzettim hani bi dizi varmış dudaktan kalbe orda lamia galiba ona benzetttim yerimseniben maşallah
ayyy annemmm tamam aklımda bulunsun kas gevşetici :kedi:

arkadaşlar bende ekledim resmimi
ama 2 resim vardı birini yüklemiyor sirket pc si belki ondandır...
bu resimde msnde kullandığım resmim nişanlımla

bulunsun yani kesin ondan oldumu bilmem ama bende işe yaradı kaydirigubbakcemile3

göremeyenler için son kez ekledim 2 tane.kociş duyarsa çok kızcak.habersiz yaptığım için.10 dk için de silcem kızlar.çabuk bakun ok.ark listemde olmayanlar önce ark.tek etsinler

alınyazım karadeniz kızı olduğumu nerden belli ediyorum kız burnummu büyük yoksakaydirigubbakcemile3

ya şu lamiaya benzetmeyin beni kardeşim herkes ona benzetiyo sinir oluyorum o kıza benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

birsamcım senide ilk defa görüyorum ben ve sende hayal ettiğim gibisin su gibi dupduru
maşallah allah nazarlardan saklasın ...

derya jinekoloğum bana "anestol" verdi ve çok işe yaradı.hatta kk da bazı üyelere önerdim onlar da müteşekkir oldular bana.

yok canım burun büyüklüğü değil kaydirigubbakcemile3 beyazsın, gözler renkli, zayıfsın falan, enel özellikler bunlar ya, bi ifade var her bölgede kendine has, duruşunda sert genelde kızları serttir yaaa, göz aşinalığımda çok olunca benzetti işte yerimseniben

aslında derken tahmin etmiştim kızabileceğini, genelde kızıyolar o kıza nedense :bbo:

birsam sanada tekraaalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis maşallah, bi arkadşıma benzetti adı ipekti ama keçiörende oturuyo, yani yenimahallede olmadığınızı bilmesem o sanardım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…