Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam bayanlar herkezin kandili mübarek olsunnn hepiniz için hayırlara wesile olsunnn inşallahh:Saruboceq:
hoşgeldin kaw seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun

tamam bekliyorum sekerim:)

görmedimm angellllll

getir olurmu bitane:)

neclacım senide görsek:)

walla tam anlamıyorum bu resim ekleme işinden eşim gelsin birlikte koyarız :):enbuyukkk:

kullananlar var ama emla diye bi krem varmış onu da kullanıyolar epilasyon için.

hım oda aynı işlevde yani, ya çok çok özür dileyerek sorsam, peki bunu ilişkiden önce alt tarafamı sürdüm tama oraya, ve ne kadar bekledim, kuzenim evlenecekte ona diyim bari

hoşgeldin kaw seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun

walla tam anlamıyorum bu resim ekleme işinden eşim gelsin birlikte koyarız :):enbuyukkk:
bekleriz tatlımm
bende ekledim cicişler
bakabilirsiniz:))

canım maşallah önce ne kadar güler yüzlüsün :)) ama cidden ne kadar küçük görünüyosun ya valla yolda görsem taş çatlasın 20 derdim sana :))

ben baktım kızlar...

simicim tam bi esmer güselisin canım allah nazarlardan korusun..
deryacım tam düşüccelerimdeki gibisin çok hoşsun allahım nazarlardan korusun..
haktancım süperr. düğününe ve gelinliğinede bayıldımmmm
birsam kocişinle çok yakışıyosunuz yaaa. çok tatlısın canım. hep mutlu olun..
angel şekerim. :) sende tam düşündüğüm gibisin tam bi angel :) maaşallah...

mutlukız teşekkür ederim canım benim

angel ben seni ilk defa görüyorum bugün şanslıyım herkes hayalimdeki gibi çıktı valla
anegl yakışıyo sana bu isim maşallah
nu arada eşinle çok benziyosunuz birbirinize...:lepi:

benim düğünüm 9 temmuz 2009 da oldu ama biz 14 şubat 2009 da bütün mobilyaları aldık ve taksit ödemeye başladık cnm ama gelinliğim 6 haziranda alında model değişebilir belki cnm

evet ya küçük gösteriyo dimi..
ben resimleri kaldırıyorum bayanlar, benim kocayı kızdırmadan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…