Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben kelmiştim bi ara erkekler bakıp çok güzelmişssin diye msj atıyorlardı sildim bende umarım olmuyordur yine öle şeyler

selam bayanlar herkezin kandili mübarek olsunnn hepiniz için hayırlara wesile olsunnn inşallahh:Saruboceq:

tamam bekliyorum sekerim:)

bende koymuştum görmedinmi

görmedimm angellllll

pokacım şirket bilgisayarı olduğu için burda hiç resmim yok canım
o yüzden koyamıyorum

getir olurmu bitane:)

ben kelmiştim bi ara erkekler bakıp çok güzelmişssin diye msj atıyorlardı sildim bende umarım olmuyordur yine öle şeyler

neclacım senide görsek:)

hımm anladım şimdik alınyazım
evet sertimdir birazklava:
yok kız yumuşak ve naifimdir aslındakaydirigubbakcemile3

mutlukız oldu canım kabul ettim arkadaşlıgını

hoşgeldin kawy seninde kandilin mübarek olsun cnm dualarında bizleride unutma nasılsın cnm???

hoşbulduk canım iyim saolasınn ama bi sorunum war sizlerdn fikir almak istiyorumm belki başınıza gelmiştir ya benim düğünüm seneye inşallah ama ben şimdiden kafayı yemek üzereyim gelinliklere ew eşyalarına bakmaya başladım çokmu acele ediyorum fazlamı abartıyorum bilmiorum herkez daha çok erken dio ama kendime hakim olamıyorummmlmaz:

süper çok sevindim birsürü arkadaşım oldu...
hemde herşeyi konuşabildiğim arkadaşlarımmmmmalkisalkisalkis

simi ben seni kumral sanıyodum :))

derya ama sen tahmin etiğime çok yakınsın

ikinizede maşallah güzel kızlar allah hiçbirmizin gülen yüzlerini sodurmasın

haktan çok güzel gözüküyorsun tatlım maşallah eşinlede çok yakışmışsınız allahım mutluluğunuzu bozmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…