valla bak kaydirigubbakcemile3gerçektenmi küçükmü gösteriyorum
ne güzel alkisalkisalkis
saol canım,Alınyazımsın maŞallah resİmler Çok gÜzel
İkİzler kİm????????
sen mi başvurdun kart için neişe yarıyo ki?ekledim kızlar kabul ettinizmi ? ee sonra nasıl olcak ki? bu arada kk kartım geldi kızlar darısı başınıza :)
amin canım inş allah razı olsun :))) allah hiçbirimizin mutluluğunu eksiltmesin, benziyomuyuz koçişle? ben bazen kendimizi benzetirimdeealınyazım çok tatlısın yaa maaşaalah... varya yazdığın yazılar yorumlar ve sen cok bağdaştırdım:)
aynen düşüncelerimdeki gibi. kocişlede çok yakışıyosunuz.. allah hep böle mutluluk tablosu çizmenizi nasip etsin inşallah :)
alınyazımsın çook zayıfsın sana azcık kilo verem benkaydirigubbakcemile3
valla bak kaydirigubbakcemile3
saol canım,
ikizler kardeşlerim, bende onlardan istiyom 2011 yılına kaydirigubbakcemile3
sen mi başvurdun kart için neişe yarıyo ki?
amin canım inş allah razı olsun :))) allah hiçbirimizin mutluluğunu eksiltmesin, benziyomuyuz koçişle? ben bazen kendimizi benzetirimdee
valla birsam ikimiznde işi görülsün dimi 3 kilo alayım ozaman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tşk ederim cnm ama resimleri nasıl görcemkinecla ekledim cnm seni
alınyazım çok tatlı çıkmışsın cnm benim ama ben gibi zayıfsın tatlım sende biraz kilo alalım biz ya ben 49 kiloyum
derya ama sen tahmin etiğime çok yakınsın
bende merak ettim doğrusuhım oda aynı işlevde yani, ya çok çok özür dileyerek sorsam, peki bunu ilişkiden önce alt tarafamı sürdüm tama oraya, ve ne kadar bekledim, kuzenim evlenecekte ona diyim bari
ben baktım kızlar...
simicim tam bi esmer güselisin canım allah nazarlardan korusun..
deryacım tam düşüccelerimdeki gibisin çok hoşsun allahım nazarlardan korusun..
haktancım süperr. düğününe ve gelinliğinede bayıldımmmm
birsam kocişinle çok yakışıyosunuz yaaa. çok tatlısın canım. hep mutlu olun..
angel şekerim. :) sende tam düşündüğüm gibisin tam bi angel :) maaşallah...
sen mi başvurdun kart için neişe yarıyo ki?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
alalım ya vallaa beraber, sende zayıfsın avatardan belli oluyo :))alınyazım çok tatlı çıkmışsın cnm benim ama ben gibi zayıfsın tatlım sende biraz kilo alalım biz ya ben 49 kiloyum
canım saol allah razı olsun, bende benziyomuyuz diye merak ettim sorcaktım size kaydirigubbakcemile3 alah hepimizi hep mutlu etsin hiçbir daim ayırmsın inş :Saruboceq:alınyaızm maşallah şekerim sizde çok benziyosunuz ve çok yakışıyosunuz
allahım ayırmasın
çok tatlıısn valla bencede yorumlarındaki gibisin kişiliğin yüüzne vurmuşzemuszemusopuyorumnanaktan
yaa küsmee be simi bizde tombiş olcaz elbet, ama bence öyle kilolu değilsiniz birsamda diyo tombişim diye ama bence gayet iyisiniz yakışıyoda yaniamaaaaaann herkes zayıf yaa, küstüm oynamıyorum, bi tombiş benimmmm
kısslaaarrrr
biz hepimizde çok tatlı ve çokk güzelizopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi:
maşallah bizeeealkisalkisalkis
SaĞol mutlukız ama resİm gÖremİyorum
uffff kimseyi göremedim sinir oldum yaa((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?