Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

arkadaşlık teklifi etmeniz lazım kızlarrr

anladım canım ya biz senle neden önce tanışmadık birsam yaaa boşuna stres yapmışız desene üzüldüm şimdi bak :enbuyukkk:

cnm ben şöle bişi düşündüm dr sorayım o bilir dedim.jinekoloğa gittim.iyi ki de gitmişimkaydirigubbakcemile3

hemşom nerelerde ya hiç sesi çıkmıyo.. baktın mı resmime, tanıyomusun beni?
geldim canım geldim etrafa arkadaşlık teklifleri savurmaktan burayı kaçırdım
gördüm canım maşallah nazar değmesin size, hiç yabancı gelmedin gerçekten sanki göz aşinalığım varmış gibi ama birine de benzetebiliyo olabilirim tabiki

bende ekledim dayanamadım aslında sadece bizim ikizleri eklicektim bakın bi benziyolarmı diye ama benimkileride ekledim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
bekleriz tatlımm

canım maşallah önce ne kadar güler yüzlüsün :)) ama cidden ne kadar küçük görünüyosun ya valla yolda görsem taş çatlasın 20 derdim sana :))

gerçektenmi küçükmü gösteriyorum
ne güzel alkisalkisalkis

çok sağol canımın içi

sağol canım benim
utandırıyorsunuz beni:))
kocişle beni çok benzetirler heryerde :))

SİMİRAMİS VE ANGEL

teşekkürler

ekledim kızlar kabul ettinizmi ? ee sonra nasıl olcak ki? bu arada kk kartım geldi kızlar darısı başınıza :)

alınyazım çok tatlısın yaa maaşaalah... varya yazdığın yazılar yorumlar ve sen cok bağdaştırdım:)
aynen düşüncelerimdeki gibi. kocişlede çok yakışıyosunuz.. allah hep böle mutluluk tablosu çizmenizi nasip etsin inşallah :)

cnm ben şöle bişi düşündüm dr sorayım o bilir dedim.jinekoloğa gittim.iyi ki de gitmişimkaydirigubbakcemile3

valla iyi yapmışsın ya bizde gitcektik eşimle güya, ama onun işleri çok yoğundu ankarada bile değildi o sıralar, bizde gidemedik cezamızıda çektik işte.zaten kuzenimde gtcekte yinede aklmızda olsun yani

alınyazım çok tatlı çıkmışsın cnm benim ama ben gibi zayıfsın tatlım sende biraz kilo alalım biz ya ben 49 kiloyum

alınyaızm maşallah şekerim sizde çok benziyosunuz ve çok yakışıyosunuz
allahım ayırmasın
çok tatlıısn valla bencede yorumlarındaki gibisin kişiliğin yüüzne vurmuşzemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…