Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım benim her iki türlüde güzelsin çünkü sensin
sen güzelsin
çok güleryüzlüsün maşallah
allah sahibine bağışlasın:Saruboceq:

hakkaten kızlar koçişlerle kaç yaş farkınız var, benim eşim benden 4 yaş büyük

Sorunu cevaplayayım hemen eşim benden 1 yaş küçük:roflol:

Hepinize merhaba arkadaşlar nete fazla gelemiyorum malum tatil,arkadaşlar,gezmeler vs.
Dün akşamda ilk yatılı misafirlerimizi ağırladık.Zaten gündüz ve akşam geç saate kadar dışarda beraberdik arkadaşımla akşamda iş çıkışlarında eşler geldi.
Eşim havuçlu kek sipariş etmişti hemen onu yapıverdim kızarkadaşımda çok öğrenmek istiyordu ona yaptırdım böylece öğrenmiş oldu :))))))
Bende gazozlu poğaça hamuru yoğurdum kek piştikten sonra onları fırına verdim.Saat gece 1 de yediler:roflol:

Bugünde yine birlikteydik eve 1saat kadar önce geldim (19:00)

Yarın sabah kahvaltıya gelecekler birkaç arkadaşımızdaha katılacak.Sonra yine gezme :)))
Cuma günde denize gideceğiz inşallah.

Merak etmeyin beni diye ayrıntılı yazdım geçmişin tamamınıda okuyamadım umarım herkes iyidir

naclacım maşallah şekercim nekadar güler yüzlüsünnzemuszemus sanrım normalde kapalısın ama şunu sölemeliyim koyu renk saçç(ıslakta sanırım) çok hoş duruyo güsel göslerini daha bi belirgin hale getirmiş çok yakışmış

günaydın canlarr
nasılsınız bugün
ben hiç iyi değilim çünkü hastalandım ve felaket ağrım sancım var yerimde duramıyorum yani
off ya heray daha şiddetli ağrılı regl oluyorum ??

günaydın kızlar

angelım çok geçmiş olsun canım ya kıyamam.. ya şu ağrılı regl olayına gelince bilemiyorum ama son zamanda bendede olmuştu ama sen yinede dr ye bi sor canım ya .. sıcak şeyler iç izin al baride git yat tatlım..

günaydın canlarr
nasılsınız bugün
ben hiç iyi değilim çünkü hastalandım ve felaket ağrım sancım var yerimde duramıyorum yani
off ya heray daha şiddetli ağrılı regl oluyorum ??

offf yaaa geçmiş olsun
anı dert bende de var kist ameliyatı oldum
sonrasında hep sancılı yerimden kalkamıyorummm
sen ağrı kesici al biraz uzan canım

anladım canım arkadaşım
keyfinin yerinde olmasına çok sevindim
ne zaman başlıyacaksın işe

seni çok ösledimmm

doktor normal diyor canım ya
işte en son gittiğimde ameliyat olmuştum biliyosun(
şimdi yine istemiyorum öle şeyler olmasını
1 ay önce gittiğimde herşey normal gözüküyordu bilmiyorum ki ya
çok canım sıkkın zaten birde bu çıktı(

offf yaaa geçmiş olsun
anı dert bende de var kist ameliyatı oldum
sonrasında hep sancılı yerimden kalkamıyorummm
sen ağrı kesici al biraz uzan canım

sağol canım
sende ne kisti vardı
bende ocak ayının sonunda kist ameliyatı oldum

günaydın bayanlarr... geçmiş olsun angel.. çok zor adet ağrısı... buscopan alsana o iyi gelir..
benim bide migrenim tutar adet olunca tam bir kabus oluyo o zaman...

tşk ederim kawcım herkese hayırlı sabahlar canlarım sabah sabah süper geldi bu iltifatlar varya cnm ya saol :lepi::enbuyukkk:

güyandın şekerlerim:)

neclacım çok tatlısın maaşallah allah nazardan saklasın seni ... sana bişi sorcam selma diye bi tanığın varmı:)
angel geçmiş olsun canım benim. ağrı kesici almadan zor hemen bişiler iç tatlım ya

bende 6cm lik bir kist vardı ve yumurtalıklarıma yapışık patlama riski olduğundan hemen aldılar pataloji sonucuna göre kötü huylu değildi çokşükür...
ama sanki ameliyat öncesi daha sağlıklıydım:1no2: şimdi çok ağrım var çokkkk
benim ağrılarada doktor normal diyor.... ama bana hiç normal gelmiyor...:umursamaz:
benim geçen sene nisan ayında oldu ameliyatım böbrek ağrısı gibi bir ağrı ama durulacak gibi değil gittik hastaneye tetkikler yapıldı over kisti çıktı durduk yerde offf kabus gibiydi

:teytey:

selma diye bi tanıdıgım var amcamın kızı hatta bizim koçişle aramızıa o yapmıştı senin selmanın soyadı nedirki cumhurmu ? sakaryadanmı bu selma kız nerden çıktı şimdi bu

:teytey:

selma diye bi tanıdıgım var amcamın kızı hatta bizim koçişle aramızıa o yapmıştı senin selmanın soyadı nedirki cumhurmu ? sakaryadanmı bu selma kız nerden çıktı şimdi bu

ya neclacım selma diye bi arkadaşım var ona cok benzettim senide o bakımdan:)
ama benim dediğim selma sakaryada değil istanbulda yeşilpınarda oturuo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…