Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yani ben görmiyim deryacım.. anne demeyin bana...

canım öyle demek istemedim yazıklarımı görme yani seni üzmek istemem gibilerinden dedim :1hug:

haktann çok doğru söylüyorsun cnm ben evleneli 1 ay olmak üzere şimdi annemlere gittiğimde evimi özlüyorum biran önce evime gitmek istiyorum

bende inşallah böyle evimi özleim dediğim günlere çabuk gelirim

biliyorum ben böyle yaparsam kocamda bi süre sonra git anana der gelme der ama çok duygusalım aptal aptal şeyler düşünüp üzüyorum kendimi

Son düzenleme:
haklısın haktan inanki şimdi evde daha çok vakit geçirmek istiyorum çünkü şimdi geceler kısa çabuk geçiveriyor vakit evimi özler oldum valla ya bugün mesela mevlüt var akşam yarın akşam halamlarda toplanacağız cumartesi günü köyde düğün var oraya gideceğiz pazar yine düğün var evimde vakit geçiremez hale geldim ya((((((((((((

ayyy çok guzel yaaa
en güzelinden alın geline bileziğikaydirigubbakcemile3
kolay gelsin hayatım görüşmek üzere

bizde bayramdan sonraki 3 gün gideceğiz 2 gün de hafta tatili var etti 5 gün en azından stresten uzak biraz eşimle kafa dinleriz buna gerçekten çok ihtiyacım var

yaa ıkı gün evde yemek yapmadım dışarda yedik mutfagımı özledimkaydirigubbakcemile3
belkide kızlar çook yeniyiz ondan olabılır önemli olan bundan 10 sene sonrada aynı şeyleri konuşabilmek
aaa acaba 10 sene sonra hala burd ayazışıyor olacakmıyızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deryacığım demez öyle merak etme ama çok duygusal olma cnm erkekler sıkılabiliyor fazla duygusallıktan mesela ben yengeç burcuyum ve çok duygusalım hep ağlarım

bizde bayramdan sonraki 3 gün gideceğiz 2 gün de hafta tatili var etti 5 gün en azından stresten uzak biraz eşimle kafa dinleriz buna gerçekten çok ihtiyacım var
ne güzel bizde evlilik yıldönümümüzde 29 ekimin tatilini kullanıp 4 günlüğüne kaçcaz inş :)))
biliyorum ben böyle yaparsam kocamda bi süre sonra git anana der gelme der ama çok duygusalım aptal aptal şeyler düşünüp üzüyorum kendimi
canım bencede sonra eşinde hoşlanmayabilir, bende eşime şakasına takılırdım annemleri özledim diye oda bu kadar çok söyleyeceğini bilseydim aranızdaki saadeti bölmezdim dedi, ki ben öyle stres çekmedim bile.şakaya bile kızabiliyolar bence düşünmemeye çalış, hiç evinden ayrılmadınmı okul falan dönemnde?
benim yanımda lafı bile olamaz heralde ayda sadece 4 gün görüyolrum oda 24 saat içinde sadece uyku vakti kadar.kötünün kötüsü var, ahhhh aşkım ahhhhh bıraktı beni bralardaaaa

dilerim konuşabilirz :Saruboceq:

kıyamam sana alınyazım haklısın sende allahım tez vakitte birbirinize kavuştursun sizi cnm hiç ayırmasın

kendine iyi bak angel hayırlı olsun tekrar cnm tekrar geçmiş olsun cnm acil şifalar

sağol canımcım ben gidiyorum öpütümmmm

evet canım kalbimiz birkaydirigubbakcemile5
öpüyorum kocaman yarın görüşürüz

angelim ben geldim sen gidiosunn güle güle cnm görüşürüzzz
bende 4buçuk aydır ilk defa ev süpürdüm perişanım şimdii bu hamilelik beni çok yoruyo yaaa :bbo:

yorma kendini canım
kocaman öptüm seniiii

anladım canımm

ayyy çok guzel yaaa
en güzelinden alın geline bileziğikaydirigubbakcemile3
kolay gelsin hayatım görüşmek üzere

tamam canım alırız
merak etme sen hadi bayyy

kıyamam sana alınyazım haklısın sende allahım tez vakitte birbirinize kavuştursun sizi cnm hiç ayırmasın
aminnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:
o zamana teknoloji dah açok gelişir belki sesli konuşuruzdelikafadulden
oladabilir yani alkisalkisalkis :lepi::enbuyukkk::lepi: alkisalkisalkis
sağol canımcım ben gidiyorum öpütümmmm

tamam canım alırız
merak etme sen hadi bayyy

canım güle güle

seninkide zor alınyazım ya, ama biliyosun ki bitecek.. 3-5 ay daha sabrettin mi tamamdır...

ay canım ağzından bal damlıyo valla, zaten kıllık etmezlerse 4 ay sonra asalet onylayacaklar, tayinide uygun görürlerse 1 ayda o sürer.5 ayımız kaldıysa hiçbişey kalmamış bitmiş bile :Saruboceq: ama güvenemiyoruz işte :gitme: dua edin bizede

hımm dün hepinize bolca dualar ettim kızlar

poka nerdesin tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…