yani ben görmiyim deryacım.. anne demeyin bana...
haktann çok doğru söylüyorsun cnm ben evleneli 1 ay olmak üzere şimdi annemlere gittiğimde evimi özlüyorum biran önce evime gitmek istiyorum
canım bu kadar düşünme zamanla alışacaksın insan özlüyo tabi ama eşinde uzakta baba evindede el gbi kalıyosun beni göz önüne al, bunlar yaşanması gereken duygular ama fazla kaptırmamaya çalış anne yanında bir ömür geçmez yani
kıslar ben birazdan çıkıcam annemin yanına gitcem
aslında akşam iş çıkışı gidecektim ama kayınvalidem hastalanınca bekletmeyim onu erken gideyim eve dedim annemle de bilezik alıcaz gelinciğimize:kedi:
ordan kociş gelip alıcak beni
10 sene sonra çocukların okul meselelerini konuşuruz heralde:)
ne güzel bizde evlilik yıldönümümüzde 29 ekimin tatilini kullanıp 4 günlüğüne kaçcaz inş :)))bizde bayramdan sonraki 3 gün gideceğiz 2 gün de hafta tatili var etti 5 gün en azından stresten uzak biraz eşimle kafa dinleriz buna gerçekten çok ihtiyacım var
canım bencede sonra eşinde hoşlanmayabilir, bende eşime şakasına takılırdım annemleri özledim diye oda bu kadar çok söyleyeceğini bilseydim aranızdaki saadeti bölmezdim dedi, ki ben öyle stres çekmedim bile.şakaya bile kızabiliyolar bence düşünmemeye çalış, hiç evinden ayrılmadınmı okul falan dönemnde?biliyorum ben böyle yaparsam kocamda bi süre sonra git anana der gelme der ama çok duygusalım aptal aptal şeyler düşünüp üzüyorum kendimi
benim yanımda lafı bile olamaz heralde ayda sadece 4 gün görüyolrum oda 24 saat içinde sadece uyku vakti kadar.kötünün kötüsü var, ahhhh aşkım ahhhhh bıraktı beni bralardaaaahaklısın haktan inanki şimdi evde daha çok vakit geçirmek istiyorum çünkü şimdi geceler kısa çabuk geçiveriyor vakit evimi özler oldum valla ya bugün mesela mevlüt var akşam yarın akşam halamlarda toplanacağız cumartesi günü köyde düğün var oraya gideceğiz pazar yine düğün var evimde vakit geçiremez hale geldim ya((((((((((((
yaa ıkı gün evde yemek yapmadım dışarda yedik mutfagımı özledimkaydirigubbakcemile3
belkide kızlar çook yeniyiz ondan olabılır önemli olan bundan 10 sene sonrada aynı şeyleri konuşabilmek
aaa acaba 10 sene sonra hala burd ayazışıyor olacakmıyızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendine iyi bak angel hayırlı olsun tekrar cnm tekrar geçmiş olsun cnm acil şifalar
hayatım insan ister istemez bi düzene alışıyo ve eskiden olan herşey geride kalıyo anneyi babayı bi kaç saat görmek yetiyo
evet hayatım yaa aynı şeyleri yazıp duruyoruz dimi
aynı kafa var demekki bizdekaydirigubbakcemile3
valla kızlar geçen eşimin annesinin evındeydık orda suan ablası var annemler yazlıkta 3 bucuga kadar oturduk ama kalmadık evımız 1 sokak otede kalın dıye ısrar ettıler ama kalmadk
insanın evi gibisi yok bence....
angelim ben geldim sen gidiosunngüle güle cnm görüşürüzzz
bende 4buçuk aydır ilk defa ev süpürdüm perişanım şimdii bu hamilelik beni çok yoruyo yaaa :bbo:
ben değiştirmicem canım arkadas değiştircek sanırım yakalanmıs :çok üzgünüm:
yaparım bebişim hepinizin yerine tatil yaparım
aslına bakarsan ben 1 senedir tatildeyim bu tatil eşim içinya neyse bende arada kaynayıcericemkaydirigubbakcemile3
ayyy çok guzel yaaa
en güzelinden alın geline bileziğikaydirigubbakcemile3
kolay gelsin hayatım görüşmek üzere
aminnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:kıyamam sana alınyazım haklısın sende allahım tez vakitte birbirinize kavuştursun sizi cnm hiç ayırmasın
oladabilir yani alkisalkisalkis :lepi::enbuyukkk::lepi: alkisalkisalkiso zamana teknoloji dah açok gelişir belki sesli konuşuruzdelikafadulden
sağol canımcım ben gidiyorum öpütümmmm
tamam canım alırız
merak etme sen hadi bayyy
seninkide zor alınyazım ya, ama biliyosun ki bitecek.. 3-5 ay daha sabrettin mi tamamdır...
o zamana teknoloji dah açok gelişir belki sesli konuşuruzdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?