hayatımda ilk defa yemek, ütü, ev işi vs. yapıyorum ve hiçbirini beğendiremiyorumannem ev hanımıydı ben de şimdiye kadar sürekli özel yurtta kaldım, hiç bişi öğrenmedim önceden yani... şimdi ceremesini çekiyorum işte...
canım benim babamda heğ şehir dışındaydı
annemle daha çok vakıt geçirdik
ben senin anlattıgın büyüklükte duygular yaşamadım çünkü ölüme gitmiyorum
ilk başlarda zor oluyo kabul ama bana inan sonra annene gittiğinde bile evini özliceksin...
balayından döndük 4 gün oldu ve tartışmalar başladı, herşeyin mükemmelini yapamam ki... içim sıkılıyo kızlar
kızlar çok alakasz biliyorum ama
ben yine bunalıma girdim
siz nasıl aştınız evden ayrılamayı
tamam ben anneme yakın oturacağım ama yine hiç birşey eskisi gibi olmayacak biliyorum
daha gitmeden özlüyorum.... bu akşam babam geliyor ben ona hiç doamadım hep sehir dışında çalıştı nikaha kadar burda nasıl bir duygu yoğunluğu yaşıyorum anlatamam size sanki parçalarımı koparıyolar
sizde böyle yoğun yaşadınız mı? çabuk geçti mi?
bizim tatil yaklaştı çok heycanlıyım yaaa
ama hala bikini alamadım:)
derya hiç şikayet etme istersen benim yanımda, anneme 10 saat uzaktayım ben, ben alıştıktan sonra sen hayli hayli alışırsın... tabiiki alışma bir süreç istiyo..
deryacığım bende anneme yakın oturuyorum ama evim hala otel gibi geliyor ama zamanla alışıyorsun cnm
yemek yedim ve geldim.
sağol canım, hoşgeldin.
hoşgeldinizz. nasılsınız?
dirim nerelerde ?
angel, canım önüzümüzdeki aya beklicez yani hayırlısı.
alınyazım, ne olmuşki daha losayken gitmiş. :bbo:
canım benim babamda heğ şehir dışındaydı
annemle daha çok vakıt geçirdik
ben senin anlattıgın büyüklükte duygular yaşamadım çünkü ölüme gitmiyorum
ilk başlarda zor oluyo kabul ama bana inan sonra annene gittiğinde bile evini özliceksin...
saol canım ya biz onu hiç düşünmemiştik saol yerimseniben[canım biz şu an burda 3 kişi çalışıyoruz eleman ihtiyacı yok
yok ama otomotiv bayilerina başvursun acentelik olanlara çünkü biz dışarı çıkmıyoruz direkt araç sattığımız müşterilerle görüşüyoruz ki zaten bi portföyümüz var onları yeniliyoruz eh hasar bölümüde olduğu için sigorta revaçta ve otomotiv sektörlerinde vazgeçilmez.
kariyer nette iyi ilanlar oluyor gazeteden baksın veya evi nerdeyse yakın kısımlarda ki bayilere baksın bence.
canım tek sorun bunlar olsunda eşinede söyle biraz zamana ihtiyacım var diyehayatımda ilk defa yemek, ütü, ev işi vs. yapıyorum ve hiçbirini beğendiremiyorumannem ev hanımıydı ben de şimdiye kadar sürekli özel yurtta kaldım, hiç bişi öğrenmedim önceden yani... şimdi ceremesini çekiyorum işte...
bu giden kızla kocasının kardeşleri nşanlanmıştı kendileri isteyerek.şimdi nişanı attılar sorunda bunların evliliğine yansımış ama nişanlanmadan önce ne abla ne abi hiç uyarmamışlar siz nasıl isterseniz öyle olsun demişler, evcilik oyunu gibi yani ama yazık bebeğeealınyazım, ne olmuşki daha losayken gitmiş. :bbo:
oleyyy :lepi:bizim tatil yaklaştı çok heycanlıyım yaaa
ama hala bikini alamadım:)
biliyorum ama bi türlü anlatamıyorum kalın kafma canımı yakıyor kardeşimle annemle ayrılma düşüncesi eşşek kadarım ama anlamıyorum
kendime de çok ızıyorum herkes yaşıyor herkes evlendi yaşıtlarının boy boy çocukları var nedir bu duygusalığın ama nafile
kızlar alakasız biliyorum ama burda nick nasıl değiştiriliyo bilen varmı?
haktann çok doğru söylüyorsun cnm ben evleneli 1 ay olmak üzere şimdi annemlere gittiğimde evimi özlüyorum biran önce evime gitmek istiyorum
dirim tatilde canım
önümüzdeki hafta gelicek
kocişini askere göndermiş olacak geldiğinde:gitme:
bende önümüzdeki ay veya sonrasını beklicem
hayırlısı canım ya acelem yok yaneee
ay canım ya bak yine kalbimiz bir aynı şeyi yazmışızkaydirigubbakcemile5
bilmiyorum ki cicim
tubis bilir o değiştirmişti
ama neden değiştirecen ben çok seviyorum senin nickini:))))
haktann benim içinde tatil yap cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?