Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

derya hiç şikayet etme istersen benim yanımda, anneme 10 saat uzaktayım ben, ben alıştıktan sonra sen hayli hayli alışırsın... tabiiki alışma bir süreç istiyo..

ama sana biraz anlayış göstermeli amanla sende alışır yaparsın...
seni alırken bilmiyormuydu sonuçta öğrencilik hayatı yaşamıssın ve böyle işlere alışmadan yuva kurmussun :umursamaz:

biliyorum ama bi türlü anlatamıyorum kalın kafma canımı yakıyor kardeşimle annemle ayrılma düşüncesi eşşek kadarım ama anlamıyorum
kendime de çok ızıyorum herkes yaşıyor herkes evlendi yaşıtlarının boy boy çocukları var nedir bu duygusalığın ama nafile

balayından döndük 4 gün oldu ve tartışmalar başladı, herşeyin mükemmelini yapamam ki... içim sıkılıyo kızlar

normal cnm ilk zamanlar hep öle oluyor
her ne kadar nişanlılık ve çıkma dönemi uzun olsada evlilik aynı evi paylaşmak bambaşka bişey yani.
o yüsden normal bunlar çok takılma elinden geldiği kadar kırıcı olmamaya sakin olmaya çalış geçecek cnm bu günler merak etmeopuyorumnanaktan

canım sen çok hassas ve naziksin ben anladım seni:kedi:
evden ayrılmak zor tabi kolay değil ama sevdiğine gidiyosun ya bu çok güzel
sonra zaten tekrar baba evine gelmek istemezsin gelirsinde hemen kendi evine koşasın gelir
benimde babam yurtdışında s.arabistanda çalışıyor yıllardır nişanımda geldi düğünden sonra gitti zor oldu ama dayandım
yani sonuçta evlenince annenden kopmuyosun ben haftada 2 kere giderim en az anniş gelir bize hergün tlf dayız kopmuyorum yani
o yüzdende şimdi böle hissetmen normal ama çok ta sarsma kendinilmaz:

bizim tatil yaklaştı çok heycanlıyım yaaa
ama hala bikini alamadım:)

ayy ne güzel ya bende tatil istiyorummmkaydirigubbakcemile

derya hiç şikayet etme istersen benim yanımda, anneme 10 saat uzaktayım ben, ben alıştıktan sonra sen hayli hayli alışırsın... tabiiki alışma bir süreç istiyo..

tamam sen görme benim yazdıklarımı :1ninca:

deryacığım bende anneme yakın oturuyorum ama evim hala otel gibi geliyor ama zamanla alışıyorsun cnm

evet benim içinde öyle olacak sanırım cocuk olana kadar diyorlar

haktann çok doğru söylüyorsun cnm ben evleneli 1 ay olmak üzere şimdi annemlere gittiğimde evimi özlüyorum biran önce evime gitmek istiyorum

dirim tatilde canım
önümüzdeki hafta gelicek
kocişini askere göndermiş olacak geldiğinde
:gitme:

bende önümüzdeki ay veya sonrasını beklicem
hayırlısı canım ya acelem yok yaneee

ay canım ya bak yine kalbimiz bir aynı şeyi yazmışızkaydirigubbakcemile5

saol canım ya biz onu hiç düşünmemiştik saol yerimseniben
canım tek sorun bunlar olsunda eşinede söyle biraz zamana ihtiyacım var diye
alınyazım, ne olmuşki daha losayken gitmiş. :bbo:
bu giden kızla kocasının kardeşleri nşanlanmıştı kendileri isteyerek.şimdi nişanı attılar sorunda bunların evliliğine yansımış ama nişanlanmadan önce ne abla ne abi hiç uyarmamışlar siz nasıl isterseniz öyle olsun demişler, evcilik oyunu gibi yani ama yazık bebeğee
bizim tatil yaklaştı çok heycanlıyım yaaa
ama hala bikini alamadım:)
oleyyy :lepi:
bulursun tatlım nasıl bişey istiyosunki

canım bu kadar düşünme zamanla alışacaksın insan özlüyo tabi ama eşinde uzakta baba evindede el gbi kalıyosun beni göz önüne al, bunlar yaşanması gereken duygular ama fazla kaptırmamaya çalış anne yanında bir ömür geçmez yani

kıslar ben birazdan çıkıcam annemin yanına gitcem
aslında akşam iş çıkışı gidecektim ama kayınvalidem hastalanınca bekletmeyim onu erken gideyim eve dedim annemle de bilezik alıcaz gelinciğimize:kedi:
ordan kociş gelip alıcak beni

aaa amma yazmışsınız ya oku oku şaşı olcaktım
ee ne var ne yok
angeliimm geçmiş olsun cnm kayınvaliden için üzüldümm
haktancım bikiniyi ordada alırsın ya biraz pahalıya gelir ama bikini mesele deil mesele tatile gidebilmek:)
pokacım hoşbldukk

haktann çok doğru söylüyorsun cnm ben evleneli 1 ay olmak üzere şimdi annemlere gittiğimde evimi özlüyorum biran önce evime gitmek istiyorum

hayatım insan ister istemez bi düzene alışıyo ve eskiden olan herşey geride kalıyo anneyi babayı bi kaç saat görmek yetiyo

evet hayatım yaa aynı şeyleri yazıp duruyoruz dimi
aynı kafa var demekki bizdekaydirigubbakcemile3
valla kızlar geçen eşimin annesinin evındeydık orda suan ablası var annemler yazlıkta 3 bucuga kadar oturduk ama kalmadık evımız 1 sokak otede kalın dıye ısrar ettıler ama kalmadk
insanın evi gibisi yok bence....

angelim ben geldim sen gidiosunn güle güle cnm görüşürüzzz
bende 4buçuk aydır ilk defa ev süpürdüm perişanım şimdii bu hamilelik beni çok yoruyo yaaa :bbo:

bilmiyorum ki cicim
tubis bilir o değiştirmişti
ama neden değiştirecen ben çok seviyorum senin nickini:))))

ben değiştirmicem canım arkadas değiştircek sanırım yakalanmıs :çok üzgünüm:

haktann benim içinde tatil yap cnm

yaparım bebişim hepinizin yerine tatil yaparım
aslına bakarsan ben 1 senedir tatildeyim bu tatil eşim içinya neyse bende arada kaynayıcericemkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…