Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hayırlısı olsun canım ya
inş çıkar bişeyler
ben okul mezunu falan değilim ama 1,5 yıldır sigortacılık yapıyorum
gerçi 8 yıldır burdayım ya en son burayı layık gördü patrocum:))

gün bitti canım
dün hastalandım

selam kızlar nasılsınız?

angel canım geçmiş olsun ama arı sokması aslında iyi gelir biliyomusun dinçlik ve sağlık verir insan vücuduna

tubacım su gibisin çok tatlısın maşallah

diğer güzellikler nasılsınız?

amin canım inş da sigortacılığı senin yaptığın şekilde yapmak istiyo en iyi sen blirsin ayağa satışa gidince art niyet gösteriyolar, bana yardımcı olabilirmisin bu konuda ihtyaç falan olursa haberdar edermisin yada nerelerden başvurabilir

bu arada geçmiş olsun canım kayınvalidene nasıl oldu şimdi?
selam şeker ben iyiyim sen nasılsın ?
slmm biz geldikk geçmişi okuyup geliorumm

hoşgeldiniz canım bekliyoruz

poka saol tatlım allah razı olsun valla hepinizden fikirler edindik, linke başvuruyorum hemen, çok teşekkür ederim

ee kızlar buarada ne demişle alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste, benim kayınvalidemin favori gelini annesinin evine gitmiş 5 günlük bebeğiyle :bbo:

balayından döndük 4 gün oldu ve tartışmalar başladı, herşeyin mükemmelini yapamam ki... içim sıkılıyo kızlar

kızlar çok alakasz biliyorum ama
ben yine bunalıma girdim
siz nasıl aştınız evden ayrılamayı
tamam ben anneme yakın oturacağım ama yine hiç birşey eskisi gibi olmayacak biliyorum
daha gitmeden özlüyorum.... bu akşam babam geliyor ben ona hiç doamadım hep sehir dışında çalıştı nikaha kadar burda nasıl bir duygu yoğunluğu yaşıyorum anlatamam size sanki parçalarımı koparıyolar
sizde böyle yoğun yaşadınız mı? çabuk geçti mi?

ölemi söyleyim o zamanda morali düzelsin yazık

hoşgeldin canımcım nasılsın

canım biz şu an burda 3 kişi çalışıyoruz eleman ihtiyacı yok
yok ama otomotiv bayilerina başvursun acentelik olanlara çünkü biz dışarı çıkmıyoruz direkt araç sattığımız müşterilerle görüşüyoruz ki zaten bi portföyümüz var onları yeniliyoruz eh hasar bölümüde olduğu için sigorta revaçta ve otomotiv sektörlerinde vazgeçilmez.
kariyer nette iyi ilanlar oluyor gazeteden baksın veya evi nerdeyse yakın kısımlarda ki bayilere baksın bence.

hayatımda ilk defa yemek, ütü, ev işi vs. yapıyorum ve hiçbirini beğendiremiyorum annem ev hanımıydı ben de şimdiye kadar sürekli özel yurtta kaldım, hiç bişi öğrenmedim önceden yani... şimdi ceremesini çekiyorum işte...

yemek yedim ve geldim.

sağol canım, hoşgeldin.

hoşgeldinizz. nasılsınız?

dirim nerelerde ?

angel, canım önüzümüzdeki aya beklicez yani hayırlısı.

alınyazım, ne olmuşki daha losayken gitmiş. :bbo:

canım benim babamda heğ şehir dışındaydı
annemle daha çok vakıt geçirdik
ben senin anlattıgın büyüklükte duygular yaşamadım çünkü ölüme gitmiyorum
ilk başlarda zor oluyo kabul ama bana inan sonra annene gittiğinde bile evini özliceksin...

canım bende annemin evinde hiçbişey yapmadım kılımı kıpırdatmadım ama sonradan alışılıyo mecburen
daha çok yenisin anladıgım kadarıyla
zamanla herşey düzelecektir merak etme sabret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…