A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanneclacım geçmiş olsun canım...
hoş buldum mutlu kız:)
alınyazım bende seni çokk ösledimmmmmmmmmmmmmmmmm
oooohhh koçişin en sevdiği menü kaydirigubbakcemile3karnıyarık cacık pilav üçlüsücokacimcoook
benimkinede basınnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ama benim terazimede basınnnnnnnnnnnn
bende hayatta 3 çeşitten az yemek istemem, eşim az istesede ben 3 yaparım yinede kaydirigubbakcemile3 ama tabi onu iyi ayarlamakta fayda varda, kızlar siz hergün yemekmi yapıyosunuz, ben eşim buradayken 1 gün yapıp 1 gün yapmıyodum, tazeyken süper tabi ama hergünde zor geliyo işten gelip yapmak:kedi:peki haktan hergün 3 çeşit yemek yapıyosun galiba, bitirebiliyomusunuz ki... ben ne kadar az yapmaya çalışsamda, fazla kaçıyo,3 gün yiyoruz biz
benim koçişte başlamış mekiğe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3neclacım spor yapsın söle insan yemek yapmak yedirmek istio çeşiit çeşit beylerin göbeği çıkıo die bu zevkten bizi mahrum bırakmasınlar spor yapsın mekik çeksin benim eşim günde 1saat yapıo haftada birgünde futbol oynuo o yüzden rahatım ben:)
Çorapları fİlan da ÜtÜlÜyomusun yoksa haktancım:) bu kadar sık ne buluyosun kİ ÜtÜlİcek:)) ben haftada bİ kere yapıyorum anca.. Çok mu pasaklıyım yoksa ya:)
kız ne güzel oluyo be ütü bende çok severim ütüyü çoraplarıda nadiren ütülerim ama erkek gömlekleri ütüsünden nefret ederim ama el mahkum yapmaya kaydirigubbakcemile3