Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

neclacım geçmiş olsun canım...
hoş buldum mutlu kız:)
alınyazım bende seni çokk ösledimmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
karnıyarık cacık pilav üçlüsücokacimcoook
oooohhh koçişin en sevdiği menü kaydirigubbakcemile3
ama benim terazimede basınnnnnnnnnnnn
benimkinede basınnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
peki haktan hergün 3 çeşit yemek yapıyosun galiba, bitirebiliyomusunuz ki... ben ne kadar az yapmaya çalışsamda, fazla kaçıyo,3 gün yiyoruz biz
bende hayatta 3 çeşitten az yemek istemem, eşim az istesede ben 3 yaparım yinede kaydirigubbakcemile3 ama tabi onu iyi ayarlamakta fayda varda, kızlar siz hergün yemekmi yapıyosunuz, ben eşim buradayken 1 gün yapıp 1 gün yapmıyodum, tazeyken süper tabi ama hergünde zor geliyo işten gelip yapmak:kedi:
benim koçişte başlamış mekiğe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çorapları fİlan da ÜtÜlÜyomusun yoksa haktancım:) bu kadar sık ne buluyosun kİ ÜtÜlİcek:)) ben haftada bİ kere yapıyorum anca.. Çok mu pasaklıyım yoksa ya:)

kız ne güzel oluyo be ütü bende çok severim ütüyü çoraplarıda nadiren ütülerim ama erkek gömlekleri ütüsünden nefret ederim ama el mahkum yapmaya kaydirigubbakcemile3

nbr kızlar nasılsınız.bugün 11 gibi yani yataktan kalkar kalkmaz ark a kahvaltıya gittim.kahvaltıdan sonra dışarı çıktık az dolaştık market felan derken bu saat oldu.

hoşgeldin birsam iyiyim cnm sen nasılsın???iyi olmuştur senin için dolaşmak cnm

nbr kızlar nasılsınız.bugün 11 gibi yani yataktan kalkar kalkmaz ark a kahvaltıya gittim.kahvaltıdan sonra dışarı çıktık az dolaştık market felan derken bu saat oldu.
bende bu kız nerelerde diyodum CADIARZU bende iyiyim sen nasılsın
uyumak üzereyim şuan
ah canım kıyamam ya, az kaldı sabret alkisalkisalkis

Haktann canına garezın mı varkı senın.. Çorap bıle ÜtÜlenırmı ya:)
sıze gelen elktrık faturasınıda merak ettım Şımdı ben..
Ben kesınlıkle pasaklıyım o zaman:) nevresımlerı bıle ÜtÜlemeyı bıraktım son 1 aydır:)

hoşgeldin birsam. biz iyiyiz sen nasılsın?

alınyazım, dirimin eşi tatil sonrasımı askere gidecek.

hoşbulduk kızlar iyiyim çok şükür.bu arada istanbullu 7 kk lı hatuşla buluşuyoruz bu pazar:lepi:

necla senin avatarın altnda can simidi var yardım diyo ne iş ?

hiç sorma cnm ya can simidi dedin aklıma geldi bak
gecen gun denizde boğuluyorudm walla koçiş kurtardı aşkım benim Şeniz
yüzme bilmiyorum ya ondandır herhalde alkisalkisalkisa.s. öğrencem ama azimliyim :teytey:turkbayragi simitsiz hemde :)

merhaba kızlarrr
biz geldikkk:CüvCüv:
nasılsınız bakalım bugün
biz kursa gittik dikiş yaptık biraz sonra da eşimle buluştuk alışveriş yaptık yemek yedik sonrada eve geldik

sabrediyorum alın yazım ama çok geldi ya birde sıcak olunca baydı beni
haklısın canım (
hoşgeldin birsam. biz iyiyiz sen nasılsın?

alınyazım, dirimin eşi tatil sonrasımı askere gidecek.
evet canım, askere gidiyo ama vaktini tam bilmiyorum da galiba dönüşte yalnnız olucam falan diyodu ( 10 ağustosta aramızda olacak snırım :))
hoşbulduk kızlar iyiyim çok şükür.bu arada istanbullu 7 kk lı hatuşla buluşuyoruz bu pazar:lepi:
ohhhh ne güzel, kimlerleee ?

merhaba kızlarrr
nasılsınız bakalım bugün
biz kursa gittik dikiş yaptık biraz sonra da eşimle buluştuk alışveriş yaptık yemek yedik sonrada eve geldik

oh ne güzel nereye gittiniz kız naz carkdamıydınız yoksa ?:teytey:

haklısın canım (

evet canım, askere gidiyo ama vaktini tam bilmiyorum da galiba dönüşte yalnnız olucam falan diyodu ( 10 ağustosta aramızda olacak snırım :))

ohhhh ne güzel, kimlerleee ?

es_se,burcums,kar,lady34,uğurböcüğü,özlempau.bammbik

Son düzenleyen: Moderatör:
aman tatlım dikkat et kendine, ii bilirim boğulma durumlarımı, allahım herkesten esirgesin :Saruboceq:
merhaba kızlarrr
nasılsınız bakalım bugün
canım hoşgeldiniz nasılsınız ?
oh cicelermi alındı?neler aldın bakalım?
ya bende dikişe çok meraklıyım anneme öğret diyorum vakit ayırmıyo, zormu ki
ben kumaş alıyorum kendim kesiyorum annem dikiyoi öğrenebilirmiyim ki bende ?
bende öğreniyorum yüzme yavaş yavaş şimdi kolluklarla geziyorum ama havuzda

tebrikler şekerim :)

bende saz öğreniyorum :)) buranın ses kaydı varsa çaldığımı katydedip size dinletcem itserseniz tabi, eksiklerimi dersiniz hem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…