Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

14 yaşında şuan ama konsertuvara gidiyor aynı zamanda cumartesi pazarları seside çok güzel olduğu için öğretmeni onu üniversitenin korosuna yazdırdı konserlere gidiyor şimdiye kadar ankara ve istanbula geldi

güle güle hayatım iyi akşamlar

yaa görmedim bitanemm bende iyiyim çok şükür
ne güzel bende çok isterdim bi müzik aleti çalmayı en çok ta kanun a karşı ilgim var ama geçti artık:)

olsun tatlım bazen farketmeden atlıyoruz ondandır :)
kanunun sesi gerçekten çok hoş bayada yetenek istiyomuş ben yapazdım galia :)
ama olsun seninde belki bebiş bişeyler çalar opuyorumnanaktan

oh oh maşallah valla imrendim, bende hamileyken bebişime saz çalcam sölicem karnımda kazansın yeteneğide ilgiyide dimi :)

demek ii tahlil etmişim özlempau yu kaydirigubbakcemile3

kayınvaldem aramadı şekercim dün kandil diye biz aradık kandilleştik vede kapattık ne o bişey sordu nede ben söyledim :)

of ya ne sinir bi kadın insan sevincinden tutamaz içinde bence beklemekten değilde fesatlıktan böyle davranıyo ( böyle demek istemezdim ama öyle gibi geldi anlattıklarınıda düşününce :gitme:

jnazcım çıkmak zorundayım tatlım üzülme sakın sen bebişi düşün geçmişten okurum ben artık çok öptüm hepinizi

ii akşamlar güzeller

of ya ne sinir bi kadın insan sevincinden tutamaz içinde bence beklemekten değilde fesatlıktan böyle davranıyo ( böyle demek istemezdim ama öyle gibi geldi anlattıklarınıda düşününce :gitme:

çekinmene gerek yok tatlım rahat ol :)
bende ilk başta şaşırıyordum ama yeni yeni onun her zamanki hali olduğunu kabullenmeye çalışıyorum
düğün zamanıda sanki bizim düğün olmayacakmış gibi davranıyordu:)
kendisi bilir nasıl davranırsa öyle alacak karşılığını artık bu durumda da böyle davranıyorsa keyfi bilir

oh oh maşallah valla imrendim, bende hamileyken bebişime saz çalcam sölicem karnımda kazansın yeteneğide ilgiyide dimi :)

demek ii tahlil etmişim özlempau yu kaydirigubbakcemile3

evet cnm çok hırslı maşallah kardeşim sınavlardan düşük not alsın hemen oturup ağlıyor ya inşallah bebiş yetenekleri alır annesinden ve oda büyüyünce çalar cnm :1hug:

boşveeeeeeeeeeeeeer
sende o yokmuş gibi davrankaydirigubbakcemile3
aynen öyle hayatımm
alla allla yav.ilginç.eşin bişi demedi mi peki bu duruma
valla eşim ne desinki tatlım oda tanıyor annesini bende onu üzmemek için bişey demiyorum
jnazcım çıkmak zorundayım tatlım üzülme sakın sen bebişi düşün geçmişten okurum ben artık çok öptüm hepinizi

ii akşamlar güzeller

tamam güzelim merak etme sen hiçbişey bebişimizden önemli değil zaten
iyi akşamlar bitanem Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…