evet aldatıyorum siziiikaydirigubbakcemile3eyüpsultana gidicez yemek yicez ordan da pierlotiye çıkıcaz inş.özlem ii kızdır severim.delidir accıkkaydirigubbakcemile3
kayınvaliden aradımı jnaz konuştunuzmu
güle güle hayatım iyi akşamlar
yaa görmedim bitanemm bende iyiyim çok şükür
ne güzel bende çok isterdim bi müzik aleti çalmayı en çok ta kanun a karşı ilgim var ama geçti artık:)
kayınvaliden aradımı jnaz konuştunuzmu
14 yaşında şuan ama konsertuvara gidiyor aynı zamanda cumartesi pazarları seside çok güzel olduğu için öğretmeni onu üniversitenin korosuna yazdırdı konserlere gidiyor şimdiye kadar ankara ve istanbula geldi
olsun tatlım bazen farketmeden atlıyoruz ondandır :)
kanunun sesi gerçekten çok hoş bayada yetenek istiyomuş ben yapazdım galia :)
ama olsun seninde belki bebiş bişeyler çalar opuyorumnanaktan
kayınvaldem aramadı şekercim dün kandil diye biz aradık kandilleştik vede kapattık ne o bişey sordu nede ben söyledim :)
kayınvaldem aramadı şekercim dün kandil diye biz aradık kandilleştik vede kapattık ne o bişey sordu nede ben söyledim :)
hadi cnmmm:1shok:hiç bebişten felan konumadınız yani
bencede bebiş istedikten sonra neden olmasın :lepi:evet canım aynen öylee
bebişimde isterse neden olmasın dimi:)
hemde hiç tatlımm:)
sanırım babaannesi o yokmuş gibi davranıyor:)
of ya ne sinir bi kadın insan sevincinden tutamaz içindebence beklemekten değilde fesatlıktan böyle davranıyo ( böyle demek istemezdim ama öyle gibi geldi anlattıklarınıda düşününce :gitme:
oh oh maşallah valla imrendim, bende hamileyken bebişime saz çalcam sölicem karnımda kazansın yeteneğide ilgiyide dimi :)
demek ii tahlil etmişim özlempau yu kaydirigubbakcemile3
orası karasu çok güzel necla bende orrada boğulacaktım :))
aynen öyle hayatımmboşveeeeeeeeeeeeeer
sende o yokmuş gibi davrankaydirigubbakcemile3
valla eşim ne desinki tatlım oda tanıyor annesini bende onu üzmemek için bişey demiyorumalla allla yav.ilginç.eşin bişi demedi mi peki bu duruma
jnazcım çıkmak zorundayım tatlım üzülme sakın sen bebişi düşün geçmişten okurum ben artık çok öptüm hepinizi
ii akşamlar güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?