hoşbulduk kızlar iyiyim çok şükür.bu arada istanbullu 7 kk lı hatuşla buluşuyoruz bu pazar:lepi:
merhaba kızlarrr
biz geldikkk:CüvCüv:
nasılsınız bakalım bugün
biz kursa gittik dikiş yaptık biraz sonra da eşimle buluştuk alışveriş yaptık yemek yedik sonrada eve geldik
oh ne güzel nereye gittiniz kız naz carkdamıydınız yoksa ?:teytey:
es_se,burcums,kar,lady34,uğurböcüğü,özlempau
:lepi: nereye gidiyorsunuz. kimmiş o gacılar bizi başkalarıylamı aldatıyorsun.
hoşgeldinn. sende hamilemisin. ben tatildeyken baya şey kaçırmışım sanırım.
:lepi: nereye gidiyorsunuz. kimmiş o gacılar bizi başkalarıylamı aldatıyorsun.
hoşgeldinn. sende hamilemisin. ben tatildeyken baya şey kaçırmışım sanırım.
napıyon haktan sen iyimisin:1shok:
Haktann canına garezİn mİ varkİ senİn.. Çorap bİle ÜtÜlenİrmİ ya:)
sİze gelen elktrİk faturasınıda merak ettİm Şİmdİ ben..
Ben kesİnlİkle pasaklıyım o zaman:) nevresİmlerİ bİle ÜtÜlemeyİ bıraktım son 1 aydır:)
alınyazım, haktann , simi siz nasılsınız kızlarr
hoşbulduk canım. güzeldi walla.
sen nasılsın?
evet aldatıyorum siziiikaydirigubbakcemile3eyüpsultana gidicez yemek yicez ordan da pierlotiye çıkıcaz inş.özlem ii kızdır severim.delidir accıkkaydirigubbakcemile3
evet birsam aldatma dicem ama biz ankaralılar hakkettik bunu :gitme::lepi: nereye gidiyorsunuz. kimmiş o gacılar bizi başkalarıylamı aldatıyorsun.
ben iyiyim canım sen nasılsın yazdım da denk gelmdedi galiba :)alınyazım, haktann , simi siz nasılsınız kızlarr
ohhh ne güzel alınyazım benimde kardeşim çalıyor hem saz hemde keman tatlım süper bişey ya
ellerine sağlık canımcım
bende çok şükür iyiyim keyfimiz de yerinde bugün:)
ahh bitanemm çark bana çokkkk uzak :) daha doğrusu arabayla en kısa yarım saat sürüyor
geyvedeyim ben
sen merkezde misin ?
güle güle hayatım iyi akşamlarİyİyİm jnaz, ne olsun İŞte.. Senİ sormalı..
Ben Çıkıyorum arkadaŞlar..benİm mesaİnİn bİrİ bİttİ, dİĞerİne gİdİyorum, derse gİdİyorum. . Yarın gÖrÜŞrÜz artıık.. İyİ akŞamlar hepİnİze
ben iyiyim canım sen nasılsın yazdım da denk gelmdedi galiba :)
yaa ne güzel maşallah, kaç yaşında peki, kaç senede öğrendi ? benimde kemana hevsim vardı sonrasında ama artık başlayamam ona çünkü sazın öğrenme süresi 3yılmış.ee ben onun için bebişi bile ertelemeyi düşünüyorum yani :))
ama hoca süper gaz veriyo çok hırslıymışım herkesten çok daha kısa sürede bitirirmişim, bizde kardeşimle aynı kursa gidiyoruz kıyasladıklarında kardeşim sinir oluıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?