Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbulduk kızlar iyiyim çok şükür.bu arada istanbullu 7 kk lı hatuşla buluşuyoruz bu pazar:lepi:

:lepi: nereye gidiyorsunuz. kimmiş o gacılar bizi başkalarıylamı aldatıyorsun.

merhaba kızlarrr
biz geldikkk:CüvCüv:
nasılsınız bakalım bugün
biz kursa gittik dikiş yaptık biraz sonra da eşimle buluştuk alışveriş yaptık yemek yedik sonrada eve geldik

hoşgeldinn. sende hamilemisin. ben tatildeyken baya şey kaçırmışım sanırım.

birsamcım ne güzell bende istanbuldayken 1 kere buluşmuştum kızlar la ama baya geniş katılımlı olmuştu o gün

hoşgeldinn. sende hamilemisin. ben tatildeyken baya şey kaçırmışım sanırım.

evet aldatıyorum siziiikaydirigubbakcemile3eyüpsultana gidicez yemek yicez ordan da pierlotiye çıkıcaz inş.özlem ii kızdır severim.delidir accıkkaydirigubbakcemile3

napıyon haktan sen iyimisin:1shok:

iyiyim canım bildiğin gibi bi farklılık yaramazlık yok allaha şükür sen nasılsın?

yaa valla var garezim şekerim
napim annem öle alıştırdı ütüsüz çorap giyemiyorum batıyo ayağıma nevresımlerde aynı şekilde
elektrık faturası bıraz çok gelıyo tabiki
ama estgf o pasaklılıkla alakası yok
ben bıraz ütü işini abartıyorum ama elimde değil

alınyazım, haktann , simi siz nasılsınız kızlarr

iyiyim hayatım birazonce alışverişe gittim geldim karnıyarık yapmaktan vazgectım patlıcan oturtma yapıcam

şimdi şu patlicanları tuza batırıp geliyorumcokacimcoook
sen nasılsın canımmm

hoşbulduk canım. güzeldi walla.
sen nasılsın?

bende iyiyim çok şükür canım ç
evet aldatıyorum siziiikaydirigubbakcemile3eyüpsultana gidicez yemek yicez ordan da pierlotiye çıkıcaz inş.özlem ii kızdır severim.delidir accıkkaydirigubbakcemile3

ohh sefanız olsun şekerimm
nasıl özledim oraları anlatamam bide o pier lotide ki çay keyfini

ıyıyım jnaz, ne olsun ıŞte.. Senı sormalı..
Ben Çıkıyorum arkadaŞlar..benım mesaının bırı bıttı, dıĞerıne gıdıyorum, derse gıdıyorum. . Yarın gÖrÜŞrÜz artıık.. ıyı akŞamlar hepınıze

evet birsam aldatma dicem ama biz ankaralılar hakkettik bunu :gitme:
alınyazım, haktann , simi siz nasılsınız kızlarr
ben iyiyim canım sen nasılsın yazdım da denk gelmdedi galiba :)
ohhh ne güzel alınyazım benimde kardeşim çalıyor hem saz hemde keman tatlım süper bişey ya

yaa ne güzel maşallah, kaç yaşında peki, kaç senede öğrendi ? benimde kemana hevsim vardı sonrasında ama artık başlayamam ona çünkü sazın öğrenme süresi 3yılmış.ee ben onun için bebişi bile ertelemeyi düşünüyorum yani :))

ama hoca süper gaz veriyo çok hırslıymışım herkesten çok daha kısa sürede bitirirmişim, bizde kardeşimle aynı kursa gidiyoruz kıyasladıklarında kardeşim sinir oluıyo :)

ahh bitanemm çark bana çokkkk uzak :) daha doğrusu arabayla en kısa yarım saat sürüyor
geyvedeyim ben
sen merkezde misin ?

hımm anladım cnm ben karasudayım yeni geldik buraya merkezdeydik adapazarı buraya tayin oldu eşim :enbuyukkk:

simiramis iyi akşamlar cnm kendine iyi bak allaha emanet ol cnm yarın görüşmek üzere cnm öpüyorum seni byby

güle güle hayatım iyi akşamlar

yaa görmedim bitanemm bende iyiyim çok şükür
ne güzel bende çok isterdim bi müzik aleti çalmayı en çok ta kanun a karşı ilgim var ama geçti artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…