Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

madem herkes gitti bende gideyim ozaman
yarın görüşmek üzre güzellikler
herkese huzurlu aşk dolu akşamlar dilerim...

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar gününüz aydın olsun cebiniz para dolsun yüzünüzden gülücükler hiç eksilmesin canlarım nasılsınız???

günaydın arkadaşlar....
bugün cumaaaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile2

evet cnm çok hırslı maşallah kardeşim sınavlardan düşük not alsın hemen oturup ağlıyor ya inşallah bebiş yetenekleri alır annesinden ve oda büyüyünce çalar cnm :1hug:
maşalllah kardeşine demek ortak özelliklerimi çok onunla, maalesef bende öğrenme ve ders konusunda çok hırslıyım (
inşşşşşallllaaaahhhh annesinden alır, babasındanda alabiiir o da gitar çalıyo :)
ciddimisin evet buranın denizi biraz sakat bu yazda baya bogulan oldu ama ben kıyıda oynuyorum dalıp çıkıyorum balık gibi:)

sende biliyorsun demek buraları he
benim teyzemin yazlığı varda rdan biliyorum 10 yıl önce gelmiştim bide ezgi bar vardı oradaki çalan çocuklarada hayran kalmıştık

günaydın herkese, hayırlı cumalar olsun :))

angel, derya, mutlukız nasılsınız ?

günaydın deryacığım hoşgeldin cnm nasılsın angel dün erken çıkmıştı ya abisi nişanlanıyor geline bilezik alacaklardı ya onu sordum cnm

günaydınlar canlarrrrrr nasılsınızzz
akşama yemekte arkadaşlarım vardı. oyh oyh ne yoruldum pestil gibiym :)

günaydın canım iyiyim bugün babam geldi kendimi daha iyi ve huzurlu hissettim
umarım sende iyisindir canım

günaydın deryacığım hoşgeldin cnm nasılsın angel dün erken çıkmıştı ya abisi nişanlanıyor geline bilezik alacaklardı ya onu sordum cnm

günaydın iyiyim 8 gün sonra gelin olcam heycan sarmaya başladı babam geldi kaydirigubbakcemile2
tamamen unutmuşum Allah tamamına erdirsin mutlu olsunlar inşallah:1hug:

günaydın kızlar,

cümleten nasılsınız?

deryacım sakin olmaya çalış. çok az günün kalmış. nereye evleniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…