Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın angel im. valla hava içimi bunalttı:) hadi hayırlı olsun gelinmizin bilezikleri:)

benimde içimi sıktı ya
zaten herşey ters gidiyor bu aralar bizim içimiz karanlık birde hava kararınca iyice fenalaştım yani(

cumleten tum güzel kızlara günaydın hayırlı sabahlar güzeller
burda yagmur var walla elektrikler yoktu yeni geldi şimşek çakıyor oralarda ne var

günaydın necla nbr cnm

angel iyiyim cnm bende çok şükür inşallah kayınvaliden dahada iyi olur cnm gelininizde inşallah güzel huzurlu ve mutlu günlerde kullanır inşallah hayılı uğurlu olsun cnm

daha iyice canım ya
sağolasın iyi dileklerin için

Allah yardımcınız olsun cnm inş bi an önce bi iş bulursunuz
umutsuzluğa kapılmayın cnm

kayınvalidem dün nefes alamıyorum diye kendini yerden yere vurmuş resmen kriz geçirmiş birde astım var onda tüm gece başı ağrıdı hep başına soğuk suyla ıslatıp bez falan koydu kayınbabam zaten bir gün öncede kafasına dolabın üstünden cam tencere kapağı düştü morarmıştı(
ondan çok ağrılıydı kayınbabam da onu tutacağım derken zaten bileği rahatsızdı incitmiş bileğini (

dedemide gece acile kaldırmışlar kalp ritim bozukluğu varmış bütün gece gözetim altında kaldı şimdi iyiymiş yeni çıkarmışlar ama pzt gidilecek tekrar tam kontrole
inş bişey olmaz dedeciğime çünkü onu çok seviyorum ben((

herşey üstüste geliyor kızlar ya Allah beterinden saklasın ama çok kötüyümmafoldumben

neclacım hoşgeldin canımmmm:)
istanbulda yağmurlu.. zaten ist, tekirdağ ,sakarya buralarda hava hemen hemen hep aynı oluo:)
evet cnm haklısın genelde aynı oluyor nasılsın pokacım

hoşgeldin neclacığım günaydın sanada hayırlı cumalar cnm sen nasılsın
tşk ederim cnm sen nasılsın

saol cnm tşkler nasılsın?

angelciğim geçmiş olsun cnm allah şifalar versin allah büyük cnm ondan gelen herşeyde hayır vardır diyelim allahım daha beterinden saklasın cnm

canım acil sifalar inşallah iyi olacak sadece üst üste gelen olaylar seni sıkmış
ama bir anda feraha cıkacaksın çok geçmiş olsun

iyiyim canım... sakinim ama işte heyecan yavaş yavaş başladı
nereye evleniyorsun derken istanbuldayım burda kalacağım uzağa gitmiyorum
umarım doğru anlamışımdır:kedi:

evet canım doğru anlamışsın. ailenden çok uzaklaşmıyorsun yani. hiç üzülme.
evlendikten sonra aileni ziyarete gidince kendi evine gitmek isteyeceksin.

saolun kızlar bende iyiyim

derya senin adına sevindim ama tubişinde dediği gibi sakşn lmaya çalış

günaydın, naber tubiş ?

iyidir canım sen nasılsın?

angel, canım Allah sabır versin geldimi gerçekten herşey üst üste gelirmiş.
inşallah hepsinin sağlığı bir an önce düzelir.

günaydın kızlar
bugun erkenciyim eşimi işe uğurladıktan sonra uyumadım
birazdan duş alıp anneme gidicem

ağda var bugündelikafadulden
bide saçımı kestiricem bide bikaç şey alıcam pazar günü yolculuk var
anneme gitmeden bi size uğrayayım dedim

angel canım geçmiş olsun üzülme herşey gelince üstüste gelir ve peşpeşede gider herşey düzelecek canım benim

diğer güzellikler iyisinizdir inşallah

saol angelcim iyiyim sen nasılsın ?

bende anlattığım gibi necla şaşkın ve üzgünüm
bakalım inş yarınımız güzel geçerde abimin nişanı bize herşeyi unutturur yeni başlangıçlar yaparız

angelciğim geçmiş olsun cnm allah şifalar versin allah büyük cnm ondan gelen herşeyde hayır vardır diyelim allahım daha beterinden saklasın cnm

sağol canım Allah razı olsun tabi ondan gelen herşeye razıyız ama insanoğlu güçsüsüz işte sabırsısız(

canım acil sifalar inşallah iyi olacak sadece üst üste gelen olaylar seni sıkmış
ama bir anda feraha cıkacaksın çok geçmiş olsun

sağol deryacım inş bi an önce rahata ereriz ailecek

amin canım inş.

günaydın haktancım
sağol canım

alınyazım neclacım bende iyim. haftaya bugün inşallah izle cıkıcam kızlar:)

haktan hoş geldin bebişim nasılsın:)

alınyazım neclacım bende iyim. haftaya bugün inşallah izle cıkıcam kızlar:)

haktan hoş geldin bebişim nasılsın:)

hoş geldin haktan kolay gelsin agda için :) ben agda bandını kullanıyorum daha cabuk ve temiz oluyor tavsiye ederim :)
ooo ne güzel kız poka nereye gitceniz tatilde badrummu çeşmemi :)Oa.s.:enbuyukkk:

iyiyim canoşlar
valla sizin cevapları bekleyene kadar hemen duşumuda aldım rahatladım
mutlukız canım yoğun bi gün olcak ama hala ağdadan korkuyorum yaaaaa
off saçlarımdanda sıkıldım eşim kısaltmamı istemiyo bende kat attırıcam sadece bari bi hava gelsinkaydirigubbakcemile3

angel cnm benim benim yaşadıklarımıda biliyorsun akşam beşinci boyut diye bişey çıkıyor samanyolunda ona baktım orda diyorki cnm allahtan gelen herşeye iyi veya kötü razı olmalıyız kötüde olsa mutlaka bir hayır vardır diyor sonra kendi kendime düşündüm annemi babamı ve dedimki allahım senden gelen herşeye razıyım sen herşeyin doğrusunu bilirsin dedim kendi kendime ve dua ettim cnm ama inan bana bende çok güçsüz ve sabırsızım ve evliliğimede yansıyor cnm o yüzden sabır sadece sabır

dün burda alıonyazımmı kuzeni için iş soruyodu yanlış hatırlamıyosam sigortacıydı????

kariyer nette yetiştirilmek üzere bireysel emeklilik danışmanı arıyo bi sigorta şirketi haber verim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…