günaydın angel im. valla hava içimi bunalttı:) hadi hayırlı olsun gelinmizin bilezikleri:)
cumleten tum güzel kızlara günaydın hayırlı sabahlar güzeller
burda yagmur var walla elektrikler yoktu yeni geldi şimşek çakıyor oralarda ne var
angel iyiyim cnm bende çok şükür inşallah kayınvaliden dahada iyi olur cnm gelininizde inşallah güzel huzurlu ve mutlu günlerde kullanır inşallah hayılı uğurlu olsun cnm
pokacım şekerim iyiyim valla sen nasılsın ? :))kız valla bacak kasların epey bi gelişecek desene :)
angel bende iyiyim tatlım kuzenime başvurularla uğraşıyorum :) k.validen iyimi şimdi?
necla canım sen nasılsın?
kızlar burdada hava kapkaranlıktı şimdi azcık açtı ama serin ...
derya aman diyim kız bayılıyım falan demee
evet cnm haklısın genelde aynı oluyor nasılsın pokacımneclacım hoşgeldin canımmmm:)
istanbulda yağmurlu.. zaten ist, tekirdağ ,sakarya buralarda hava hemen hemen hep aynı oluo:)
pokacım şekerim iyiyim valla sen nasılsın ? :))kız valla bacak kasların epey bi gelişecek desene :)
angel bende iyiyim tatlım kuzenime başvurularla uğraşıyorum :) k.validen iyimi şimdi?
necla canım sen nasılsın?
kızlar burdada hava kapkaranlıktı şimdi azcık açtı ama serin ...
derya aman diyim kız bayılıyım falan demee
tşk ederim cnm sen nasılsınhoşgeldin neclacığım günaydın sanada hayırlı cumalar cnm sen nasılsın
düzelir canım öğlene kadar açar açmaya başladı bile gezeriz gezeriz
benimde çok işim var dışarda olacağım
inşallah ben okulda tahtaya bile kalkamazdım kaydirigubbakcemile3 bacaklarımın bağı çzülürdü okadar insanı arasında nasıl evet dicem :bbo: dicem tabikide bayılmassam:Saruboceq:
hayırlı cumalar canım
benimde içimi sıktı ya
zaten herşey ters gidiyor bu aralar bizim içimiz karanlık birde hava kararınca iyice fenalaştım yani(
günaydın necla nbr cnm
daha iyice canım ya
sağolasın iyi dileklerin için
Allah yardımcınız olsun cnm inş bi an önce bi iş bulursunuz
umutsuzluğa kapılmayın cnm
kayınvalidem dün nefes alamıyorum diye kendini yerden yere vurmuş resmen kriz geçirmiş birde astım var onda tüm gece başı ağrıdı hep başına soğuk suyla ıslatıp bez falan koydu kayınbabam zaten bir gün öncede kafasına dolabın üstünden cam tencere kapağı düştü morarmıştı(
ondan çok ağrılıydı kayınbabam da onu tutacağım derken zaten bileği rahatsızdı incitmiş bileğini(
dedemide gece acile kaldırmışlar kalp ritim bozukluğu varmış bütün gece gözetim altında kaldı şimdi iyiymiş yeni çıkarmışlar ama pzt gidilecek tekrar tam kontrole
inş bişey olmaz dedeciğime çünkü onu çok seviyorum ben((
herşey üstüste geliyor kızlar ya Allah beterinden saklasın ama çok kötüyümmafoldumben
iyiyim canım... sakinim ama işte heyecan yavaş yavaş başladı
nereye evleniyorsun derken istanbuldayım burda kalacağım uzağa gitmiyorum
umarım doğru anlamışımdır:kedi:
saolun kızlar bende iyiyim
derya senin adına sevindim ama tubişinde dediği gibi sakşn lmaya çalış
günaydın, naber tubiş ?
saol angelcim iyiyim sen nasılsın ?
angelciğim geçmiş olsun cnm allah şifalar versin allah büyük cnm ondan gelen herşeyde hayır vardır diyelim allahım daha beterinden saklasın cnm
canım acil sifalar inşallah iyi olacak sadece üst üste gelen olaylar seni sıkmış
ama bir anda feraha cıkacaksın çok geçmiş olsun
evet canım doğru anlamışsın. ailenden çok uzaklaşmıyorsun yani. hiç üzülme.
evlendikten sonra aileni ziyarete gidince kendi evine gitmek isteyeceksin.
iyidir canım sen nasılsın?
angel, canım Allah sabır versin geldimi gerçekten herşey üst üste gelirmiş.
inşallah hepsinin sağlığı bir an önce düzelir.
günaydın kızlar
bugun erkenciyim eşimi işe uğurladıktan sonra uyumadım
birazdan duş alıp anneme gidicem
ağda var bugündelikafadulden
bide saçımı kestiricem bide bikaç şey alıcam pazar günü yolculuk var
anneme gitmeden bi size uğrayayım dedim
angel canım geçmiş olsun üzülme herşey gelince üstüste gelir ve peşpeşede gider herşey düzelecek canım benim
diğer güzellikler iyisinizdir inşallah
alınyazım neclacım bende iyim. haftaya bugün inşallah izle cıkıcam kızlar:)
haktan hoş geldin bebişim nasılsın:)
hiç yaptırmadınmı cnm daha önce ağda ilk mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?