Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

simiciğim üzülme cnm Allah bir kapıyı kapatır diyer kapıyı açar cnm inşallah en yakın zamanda yeni ve hayırlı bir iş bulursun cnm

2010 daki kpss yi denicem bakalım.. olursa olur, olmazsada özel sektörde çalışmak istemiyorum zaten artık.. bıktım iş aramaktan artık, kpss den bişey olmazsa çalışma fikrini aklımdan atıcam galiba.

olabilir angel, okısımlar çok sıcak oluyo
buarada gözünaydın yarın izinlisin :)))

evet canım ya yarın izinliyim çok mutluyum
yarın görümcek olucamlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

merhaba arkadaşlar... bende gelebildim sonunda:)
ben işten ayrıldım da, eşyalarımı toplamaya ofise geldim, o yzden yoktum sabahtan beri.. artık yine işsizim

simicim geçmiş olsun ya
inş hayırlısıyla daha iyi işler bulursun

angel süpper süpper yarın izinlisinnnnnn:) çok sevindim senin adınaa:)

evet pokacım
bende çok sevindim ya
heyecan sardı beni şimdi
yarın güzel bir gün olur inşallah

evet poka çok güzel olmuştu izlemek eşim birde slayt gösterisi yapmıştı bana süpriz olarak aşkla ilgili güzel sözler yazıyordu.bizim adımız ve sonsuz aşk yazıyordu beni sevdiği yazıyordu daha sonra çocukluktan büyüdüğümüz ana kadar olan resimlerimiz slayt olmuştu çok güzeldi ya daha dün gibi ama 1 ay geçmiş üstünden bu pazar 1 aylık gelin olacağım

offf simi ya kötü olmuş bu (

aslında bazen bende diyorum onu madem iş sıkıntısı yaşatacaklardı neden üniversiteye aldıar ki lmaz:

simi kpss için sıkı bi torpilin olması gerekir. bende girdim zamanında ve bayağıda iyi bi puan aldım.
benden daha düşük olanlar yerleştirildi. ama benim olmadı..
angel im bence yarın senin için süper bi gün olucak. kocişle keyfini çıkarın :)

torpilim olsa böyle sürünürmüyüm zaten.. bende girdim 83 puanla yerleşemedim hiç bi yere.. şuanda kendime 90 puanı hedef koydum.. nasıl olsa evdeyim işim gücüm yok çalışırım.. olursa olur, olmazsada özel sektör istemiyorum. olmazsada çalışmam kocam çalışsın baksın ne yapayım artık

angel cnm şimdiden hayırlı olsun cnm yarının keyfini çıkar cnm eşinle beraber allah tamamına erdirsin cnm bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

aLiNyAziMsIn, evet canım 26 ekim:)
angel iyiyim sen nasılsın?
ne güzel :) nasıl gidiyo evlilik ?

hayırlısı be simi( bende sana katılıyorum aslında, ösym atamas dışındakilerin hepsi torpil ama torpil görmeyen yerlerde var unutma mesela askeriyelere başvurabilirsin.allah gönlündekini versin olmazsa ölüm yok ucunda allah eşine hayırlı kazançlar versin demek son çaren olsun (( ne mühendisisn sen tatlım

angel yarın görümce oluyosun demek
güzel be erkek tarafı olmak ama kız vermek okadar güzel değil (

gelininizle arada yaş farkı varmı ?

canım bölümünde süper bence umudunu kırma özelde olsa devam etmeyi düşün bence,tabiki iş değiştirmek hoş değil ama maalesef ülkemiz bu halde.bak askeriyede aklında olsunonların puanı çok yüksekte omuyo

angel burada yanmaya başladı yaa alev almak üzereyim

bende akdeniz üniv.makina teknikerliği mezunuyum ama hem sekreterlik hemde personel işleriyle uğraşıyorum kamuda sözleşmeli olarak

benim askeriyeye girme şansım yok canım.. benim ailem muhafazakar ve ben liseden anadolu imam hatip çıkışlıyım.. ben dsi veya karayolları istiyorum devlette.. bakalım 90 puanı zorlayalım da bi.. en son çare ofis açıp serbest çalışmayı düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…