akşam halasına gideceğiz yeni gelin daveti yapıyor akşam yemeği için eşimin arkadaşınında düğün başlangıcı var bugün ben oraya gideceğim diyor kayınvalidemde davet sizin için yapılıyor yarın hepimiz gideceğiz zaten düğüne bugün halana gelin ikinizde diye aradı bende eşimi arayıp akşam halamlara gidelim dedim eşim başladı bana kızmaya arkadaşım bizim düğüne 4 gün geldi ben oraya gitcem diye bende kızdım ona
bencede pokacığım benim dertlerim bana yetiyor zaten
anladım tatlım ozamn bencede kayınvalidene söyle o istemiyo diyeerteleyemezleer cnm çünkü onunda oğlu astsubay hep bir arada olalım oğlum gitmeden demiş valla bitmiyor hiç düğünler ya
slm canım tutabilene aşkolsun seni :) halin keyfin nasıl ?Mrb arkadaşlar nasılsınız?
Ben çok iyiyim bu aralar leylekleri havada gördüm sanırım sürekli geziyorum arkadaşlarımla.
Bugün de 1 saat kadar sonra denizde arkadaşlarımla buluşacağım.Bu yaz ilk kez Antalya da denize gireceğim :))))
alınyazım nası bi uyku ise hep var hep var :)
ay angel varya biraz kendimi bıraksam uyucam o dereceyim yani gözler gitti gidicek:)
of poka ya bende
angel burasıı serin vala ohhh
mutlukız nolduki?
akşam halasına gideceğiz yeni gelin daveti yapıyor akşam yemeği için eşimin arkadaşınında düğün başlangıcı var bugün ben oraya gideceğim diyor kayınvalidemde davet sizin için yapılıyor yarın hepimiz gideceğiz zaten düğüne bugün halana gelin ikinizde diye aradı bende eşimi arayıp akşam halamlara gidelim dedim eşim başladı bana kızmaya arkadaşım bizim düğüne 4 gün geldi ben oraya gitcem diye bende kızdım ona
Mrb arkadaşlar nasılsınız?
Ben çok iyiyim bu aralar leylekleri havada gördüm sanırım sürekli geziyorum arkadaşlarımla.
Bugün de 1 saat kadar sonra denizde arkadaşlarımla buluşacağım.Bu yaz ilk kez Antalya da denize gireceğim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?