Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

akşam halasına gideceğiz yeni gelin daveti yapıyor akşam yemeği için eşimin arkadaşınında düğün başlangıcı var bugün ben oraya gideceğim diyor kayınvalidemde davet sizin için yapılıyor yarın hepimiz gideceğiz zaten düğüne bugün halana gelin ikinizde diye aradı bende eşimi arayıp akşam halamlara gidelim dedim eşim başladı bana kızmaya arkadaşım bizim düğüne 4 gün geldi ben oraya gitcem diye bende kızdım ona

mutlu kız nası düğün bu böle kaç gün sürüo anlamadım.
sen neden kendini üzüosun ki annen böle dio de. çekil aradan annesine anlatsın derdini

aslında kayınvalideme kızıyor ama bana tafra yapıyor bizim burda düğün 3 gün sürüyor cnm ev düğünü yapıyor bazıları

selam kızlar tekrardan.

tatlım sen karışma. kayınvalideni ara söyle ben dedim ama gelmeyecekmiş oraya gdicem banada söylendi diye.

doğrusu halasına gelmesi.

bencede khhiwa ben sadece kayınvalidemin söylediğini söyledim ben sana bağırmıyorum dedi ama başkasına kızıncada bana sesini yükseltiyo

ama oda ozaman haklı , halası erteleyemezmi daveti ? keşke sise sorup çağırsaymışlar yaa

Mrb arkadaşlar nasılsınız?

Ben çok iyiyim bu aralar leylekleri havada gördüm sanırım sürekli geziyorum arkadaşlarımla.
Bugün de 1 saat kadar sonra denizde arkadaşlarımla buluşacağım.Bu yaz ilk kez Antalya da denize gireceğim :))))

erteleyemezleer cnm çünkü onunda oğlu astsubay hep bir arada olalım oğlum gitmeden demiş valla bitmiyor hiç düğünler ya

mısracım hoşgeldinnnn:)

mutlukız bence annesi ile çözsün sen karışma derim...

erteleyemezleer cnm çünkü onunda oğlu astsubay hep bir arada olalım oğlum gitmeden demiş valla bitmiyor hiç düğünler ya
anladım tatlım ozamn bencede kayınvalidene söyle o istemiyo diye
slm canım tutabilene aşkolsun seni :) halin keyfin nasıl ?
alınyazım nası bi uyku ise hep var hep var :)

koçişi bekliyosun ya gecelei ondan olsa gerek

ay angel varya biraz kendimi bıraksam uyucam o dereceyim yani gözler gitti gidicek:)

ah canım ya
bende patroncumdan yarın için izin aldım,
keyfim yerindezemuszemus

of poka ya bende

angel burasıı serin vala ohhh

mutlukız nolduki?

bura fena ya
tavan arasına taşındık ya ondan herhalde:))

aman canım ya sen neden canını sıkıyosun ki
boşver kendi halası
nereye canı isterse oraya gitsin
senlik bi durum yok ortada

canım arkadaşım hoşgeldin
evet artık o leylekler insin havadan çünküü ben senniii çokkk ösledimmm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…