Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazım 2-3 gündür gececi değil aslında ama:)))yorgunluklar çıkıo heralde:)

cocita slm canımmmmm...

evet cnm afyon 3 gün sürüyo ev düğünü yaparlarsa cumadan başlıyor cuma düğün başlangıcı oluyor cumartesi kına gecesi pazar günü gelin alma oluyor cnm tabi bu söylediklerim oğlan evi için geçerli benim kına gecem salonda oldu 9 temmuzda aynı salon düğünü gibi nikahta o gün kıyıldı kadın ve erkek karışık daha 10-11-12 temmuzda eşimin ev düğünü oldu tatlım

olabilir angel, okısımlar çok sıcak oluyo
buarada gözünaydın yarın izinlisin :)))

anladım canımmm.. ben hiç şahit olmadım bu tarz bi düğüne. eminim değişik ve güseldir..

merhaba arkadaşlar... bende gelebildim sonunda:)
ben işten ayrıldım da, eşyalarımı toplamaya ofise geldim, o yzden yoktum sabahtan beri.. artık yine işsizim

angel süpper süpper yarın izinlisinnnnnn:) çok sevindim senin adınaa:)

merhaba arkadaşlar... bende gelebildim sonunda:)
ben işten ayrıldım da, eşyalarımı toplamaya ofise geldim, o yzden yoktum sabahtan beri.. artık yine işsizim

ala ala simi hayırdır yaa hiç böle bişi yoktu ortada. animi oldu canım ya nerden çıktı bu böleee:1no2:

aLiNyAziMsIn teşekkürler canım sen nasılsın? Bu arada dikkatimi çekti galiba düğünlerimizin arası 1 gün, öyle mi? alkisalkisalkis

mutlukız bende aynı fikirdeyim, artık şu saat bi 5 olsada tatil yapsak!!kafamçokkarıştı

çok hoş oluyor ev düğünüde poka ama yorucu tabiki çünkü düğün yemeği oluyor cnm ben fotoğraf makinesindende ekleyeyim resimleri gör cnm gelin almalarını falan birde eşimle kapı komşusu olunca müzisyenler tam kapının önünde çalıyordu ben 2 gün izledim hep eşimi

mutlukız bende aynı fikirdeyim, artık şu saat bi 5 olsada tatil yapsak!!kafamçokkarıştı[/QUOTE]

benim 6 olsa valla çok iyi olacak bu hafta yordu beni hemde çok :teytey:

iş yerim iflas etmek üzere zaten. benim muhatap oldugum kişide hisselerini diğer ortaklara devretti.. diğer ortaklarlada benim aram hiç iyi değil bende çıktım...
yine iş arama telaşesi başladı.. şimdiki aklım olsa hiç üniversite okumazdım..

oleyyy tamam görmek isterim :))) ay ne güsel olmuştur izlemek:):roflol:

neden okumazdınki canım? ozaman daha kötü değilmi?

inşallah allahın izni ile bulursu güsel bi iş simicim ya. allah bi kapıyı kaparsa bi kapıyı acar..:Saruboceq:

aa evet ben 25 ekimde evlendim, seninkide 26 ekim dimi? bende iyiyim buarada :) tanıtsana kndini

simi cim noldu böyle aniden ya hayırdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…